Çünkü inanılmaz derecede evlenmek istiyor.2 aydır tanıdığı adamın üstüne bu kadar düşerse bence de her şey olabilir.
Çünkü inanılmaz derecede evlenmek istiyor.
Hanımlar merhaba. Normalde konu açmam ama bu sefer mecbur kaldım. Öncelikle şunu yazayım; konuyu fikir almak amaçlı kuzenim için açıyorum.
Gelelim konuya;
Kuzenim 1,5 2 ay önce sosyal medyada biri ile tanışmış ( hiç benlik değil) neyse gayet güzel gittiğini düşündüğü bir ilişkisi vardı daha düne kadar. İkisi de aynı şehirdeler. İstanbul'da yaşıyorlar fakat biri Avrupa yakasında biri Anadolu yakasında. Çocuk öğretmen ve pandemi olunca ailesinin yanına gitmiş. Yani şu an Anadolu yakasında. Kuzenim ise Avrupa yakasında. Bir kere görüştüler. Kuzenim dün eğer okullar açılmazsa buraya gelmez misin diye sormuş ( çocuğun görev yeri Avrupa yakasında) hayır demiş çocuk. Peki eğer ilişkimiz soğursa ne olacak demiş kuzenim (çocuk böyle bir şey anlatmış çünkü) çocukta her şey olabilir maalesef diye cevap vermiş. Ayrılmak mı istiyorsun demiş kuzenim. Çocukta hayır sen yanlış düşünüyorsun demiş. Çocuk 30 kuzenim 27 yaşında.
Not olarak: çocuk her şey olabilir cümlesini hangi anlamda yazdığını kuzenimin bütün ısrarlarına rağmen söylememiş.
Sanırım girdi. O yüzden de çok kafaya taktı. Çok uzun olmasın diye konuya yazmadım ama bu kadar kısa süreli ilişkide tabii ki her şey olabilir. Kaç senelik evlilikler bitiyor. Ben bunları söyleyince de daha çok morali bozuluyor.2 aylık, internetten tanışılmış yüzyüze 1 kez görüşülmüş bir ilişki, tabi ki her şey olabilir . Şimdiden evimin direği, çocuklarımın babası moduna girmemiştir umarım kuzeniniz
Aynen öyle. İşi gayet iyi. Maaşı iyi. Düzenli bir hayat istiyorum artık diyor. Diyor da işte böyle yaparakta karşı taraf için itici hale geliyor. Açık açık anlatıyorum. Odak noktası yanlış. Evliliği odağına koyuyor. Mutlu olmayı değil.Evde kalmış tabi normal
Bu derece saçmalayan kimi gördüysem ya evlenemedi -çünkü adamlar aşırı evlenme meraklısı her kadından kaçarlar- ya da mutsuz bir evlilik yaptı. Evliliğin bir statü ya da başarı olmadığını anlaması gerek.
Hastalık var ölüm var anlamında olabilir.Hanımlar merhaba. Normalde konu açmam ama bu sefer mecbur kaldım. Öncelikle şunu yazayım; konuyu fikir almak amaçlı kuzenim için açıyorum.
Gelelim konuya;
Kuzenim 1,5 2 ay önce sosyal medyada biri ile tanışmış ( hiç benlik değil) neyse gayet güzel gittiğini düşündüğü bir ilişkisi vardı daha düne kadar. İkisi de aynı şehirdeler. İstanbul'da yaşıyorlar fakat biri Avrupa yakasında biri Anadolu yakasında. Çocuk öğretmen ve pandemi olunca ailesinin yanına gitmiş. Yani şu an Anadolu yakasında. Kuzenim ise Avrupa yakasında. Bir kere görüştüler. Kuzenim dün eğer okullar açılmazsa buraya gelmez misin diye sormuş ( çocuğun görev yeri Avrupa yakasında) hayır demiş çocuk. Peki eğer ilişkimiz soğursa ne olacak demiş kuzenim (çocuk böyle bir şey anlatmış çünkü) çocukta her şey olabilir maalesef diye cevap vermiş. Ayrılmak mı istiyorsun demiş kuzenim. Çocukta hayır sen yanlış düşünüyorsun demiş. Çocuk 30 kuzenim 27 yaşında.
Not olarak: çocuk her şey olabilir cümlesini hangi anlamda yazdığını kuzenimin bütün ısrarlarına rağmen söylememiş.
Çocuğu tanımıyorum ama biraz da haklı sanki. 2 ay olmuş tanışalı bir kere görüşülmüş. İleride duruma bakmak bence de mantıklı olan. Kuzenimi gömmüş gibi oluyorum ama bence kuzeniminde her şey olabilir tabii ki diye cevap vermesi gerekiyordu. Belki de o ayrılmak isteyecek? Ki benim öyle bir ilişkim oldu. Çok iyi anlaşacağımızı düşündüğüm bir ilişkim vardı ve dedim ki bu iş ciddiye biner. Hiç öyle olmadı. Adam o kadar saygısız ve egoistti ki ayrılınca oh dedim. İnsanlar belli olmuyor. Belki ana kuzusu, belki aldatacak?Hersey olabilirin Türkçesi benim canım ne isterse o olacak demek.
Çocuk o yüzden ısrara rağmen ne demek istediğini aciklamamis. Bilmiyor çünkü, ilerde bakacak paşa gönlü ne diyor.
Yani çocuk zaten isteksiz belli. Bir yakadan diğerine geçip kızı göresi bile yok.Çocuğu tanımıyorum ama biraz da haklı sanki. 2 ay olmuş tanışalı bir kere görüşülmüş. İleride duruma bakmak bence de mantıklı olan. Kuzenimi gömmüş gibi oluyorum ama bence kuzeniminde her şey olabilir tabii ki diye cevap vermesi gerekiyordu. Belki de o ayrılmak isteyecek? Ki benim öyle bir ilişkim oldu. Çok iyi anlaşacağımızı düşündüğüm bir ilişkim vardı ve dedim ki bu iş ciddiye biner. Hiç öyle olmadı. Adam o kadar saygısız ve egoistti ki ayrılınca oh dedim. İnsanlar belli olmuyor. Belki ana kuzusu, belki aldatacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?