Her yazılanı okuyoruz ama sizin yazdığınızı ekran resmi aldık. ☺ İşte o biraz kişilik meselesi. Benim kuzenim hep böyledir. Acelecidir ve çabuk sonuca ulaşmak ister. Garanticidir ve garanti görmediği bir durum için emeğini harcamaz. Eğitim hayatında böyleydi; iş hayatında da böyle. Fazla pragmatist. Yalnız sorun şu ki; gönül işleri ne eğitime ne de işe benzemiyor.
Yok bu mevzuda acele olmaz hakketten bişe hissettiğini gözlerinde görmeden bi adım atmasın. Sınav gibi bişe değil ki bu ver emeği al 95-100ü. Bence spor yapsın diyet yapsın kendine emek versin , güzelleşsin daha dikkat çekici olsun, o arada da görüşmeye yazışmaya devam etsin. Zaten olacağı varsa su akar yolunu bulur
Herşey olabilir demek evet soğuyabilir ayrılabiliriz demek istemiş belli ki soğutup kuzenin ayrılmasını sağlayacak..Ayrlmak mı istiyosun diye sorunca sen yanlş anlıyosun diyerek zaman vermiş direk pat diye evet diyememiş olabilir..güya terkeden taraf olmayacak..Yoksa görmek istese bi boğaz köprüsünü mü geçemedi
Yok bu mevzuda acele olmaz hakketten bişe hissettiğini gözlerinde görmeden bi adım atmasın. Sınav gibi bişe değil ki bu ver emeği al 95-100ü. Bence spor yapsın diyet yapsın kendine emek versin , güzelleşsin daha dikkat çekici olsun, o arada da görüşmeye yazışmaya devam etsin. Zaten olacağı varsa su akar yolunu bulur
Evet. Çok kariyer odaklı bir hayatı olduğu için bunu hayatının diğer yerlerine de yansıtmaya çalışıyor. Şey gibi düşünüyor; lise de alan seçerdik ya bizim kız sayısalcı. Neden? Çünkü en iyi onu yapıyordu. Aslında başka bölümü de seçebilirdi ama riske atmak istemedi sayısalı seçti. Okuduğu bölümü baya derslerine bakarak falan seçti. İşini de öyle...Hiç yaş tahtaya basmadı bu zamana kadar. Hiç pişman da olmadı. İstiyor ki ilişkide böyle olsun. Adam onunla evlenecekse devam etsin; etmeyecekse başka adaylara geçsin. Ona göre vakit kaybı çünkü. Bak bu kadar pragmatist yani. Sevmediği biri ile evlenmez ama aşkından ölse de sonu evlilik olmayacak bir ilişkiyi de zorlamaz. Safi mantık yani. Adam ciddi olduğu an değişir onun duyguları. Adamın ciddi olmadığını hissettiği an zaten soğuyor.
Bu süreçte herkesin siniri bozuldu bu virüs olayından bence boşuna yıpratmasınlar bi söz için birbirlerini ben sonunun iyi olacağına inanıyorum inşallah mutluluklar dilerim
Yanlış düşünüyorsun ne Allah aşkına doğrusunu söylesin o zaman. Hiçbisey söylememiş ama sürekli yanlış düşünüyorsun yanlış düşünüyorsun. Kuzeninizin ilişkim var dediği adamla bi kere görüşmüş olması anormal bişey zaten
Çocuk Anadolu yakasından Avrupaya geçmeye üşeniyor sanırım. Görüşmeme gerekçesi bu.
Gerçekten isteseydi mesafe vs sorun olmazdı
Biz eşimle uzak mesafeden ilişki yürütmüştük. 2 haftada bir taksi parası veriyorduk 150 lira.
Kuzeniniz üstüne düşmesin çok. Erkek istekli değilse bosversin. Evlenecek adam mı kalmadı.
Genelde bayanların flört döneminden itibaren erkeğin her dediğini yaptığı alttan aldigi evlilikler sağlıklı olmuyor. Erkekte nasıl olsa beni bırakamaz düşüncesi oluyor. Bence hiç bir kadın kendini böyle göstermemeli.
Çocuk Anadolu yakasından Avrupaya geçmeye üşeniyor sanırım. Görüşmeme gerekçesi bu.
Gerçekten isteseydi mesafe vs sorun olmazdı
Biz eşimle uzak mesafeden ilişki yürütmüştük. 2 haftada bir taksi parası veriyorduk 150 lira.
Kuzeniniz üstüne düşmesin çok. Erkek istekli değilse bosversin. Evlenecek adam mı kalmadı.
Genelde bayanların flört döneminden itibaren erkeğin her dediğini yaptığı alttan aldigi evlilikler sağlıklı olmuyor. Erkekte nasıl olsa beni bırakamaz düşüncesi oluyor.
Adamın evde yaşlı anne babası var o yüzden toplu taşıma kullanmak istemeyebilir. Bir de üç dört vesait falan değiştirmesi gerekiyormuş kuzenimin olduğu yere gelebilmek için. Zaten normal zamanda olsak bunu diyen adamla zerre vakit kaybetmez kuzenim. O yüzden o daha çok her şey olabilir cümlesine takıldı. Hatta başlığı bile böyle açmamı o istedi.
Adamın evde yaşlı anne babası var o yüzden toplu taşıma kullanmak istemeyebilir. Bir de üç dört vesait falan değiştirmesi gerekiyormuş kuzenimin olduğu yere gelebilmek için. Zaten normal zamanda olsak bunu diyen adamla zerre vakit kaybetmez kuzenim. O yüzden o daha çok her şey olabilir cümlesine takıldı. Hatta başlığı bile böyle açmamı o istedi.
Yeni tanıştığınız ve flört etme aşamasında olduğunuz herhangi birine bu kadar evlilik takıntılı olduğunuzu belli ederseniz uzaklaşır. Genelledim ama bunu çoğunlukla kadınların yaptığı da maalesef bir gerçek. Üniversitede bir kadın arkadaşım vardı, her sevgilisine evleneceğiz gözüyle bakardı ve bunu o kadar çok belli ederdi ki hiçbir ilişkisi yürümedi. Evlenmeyi geçtim, hâlâ bir sevgilisi yok.