Her şey olabilir ne demek?

Bu konuda size şöyle katılıyorum; bence ilişki bir şeyler paylaştıkça ilerler. Ne bileyim gezersin, tozarsın, konuşursun...çocuk bunların üstüne her şey olabilir dese o zaman derim ki arkana bakmadan kaç. Çoçuğun çok yoğun hisler beslememesi de normal bence. Bir kere görüştüler o da iki saat falan. Bence de garip olan kuzenimin bu kadar istekli olması. Dediklerinizde çok haklısınız. Zamana bıraksa birçok sorun kendiliğinden çözülecek.

Eee doğru demiş ama çocuk, tabi ki her şey olabilir. Daha nasıl bir yola çıktıkları bile belli değil ki, o yolun nereye varacağı belli olsun. 2 aydır tanışıyorlar demişsiniz ama tanışamamışlar ki, görüşmüyorlar bile. Yazışmalar ve telefonlaşmalarla olacak iş değil bu. Bana böyle ilişkiler, sevgilicilik oynamak gibi geliyor. Biraz kendini kandırma durumları. Çocuk gelmem demiş, demek ki henüz gelmeye değecek kadar yoğun hislere sahip değil. O kıvılcım olsa, tanışma fırsatı yaratmak için o da bir şeyler önerirdi. Daha girişken olmaya çalışırdı. Çocukta (adam da 30 yaşındaymış, niye çocuk çocuk diyoruz ya ) o kıvılcım yok.

Iki aylik yazisma adam icin çok da bir sey ifade etmemis demek.Yani bir anlamda haklı da adam. Daha iki aylık yazışma bir kerelik de yüzyüze görüşme söz konusu. Daha ortada doğru düzgün ilişki bile yokken kuzeninize araya soğukluk girmeyeceğinin garantisini nasil versin?
Hayır asla soğukluk girmez deseydi ikna olacak miydi kuzeniniz? Yani adam en azından dürüst.

O benim ağız alışkanlığım ya Adam diyelim. Haklısınız. Yazdıklarınızın altına imzamı atarım. Ona da gelince okutacağım. Beklentisi çok yüksek. Bence asıl sorun o. Ben eşimle iki aylık sevgiliyken hiçbir fedakarlık beklemedim. Birçok arkadaşım da öyle. Hatta çok sevdiğim bir arkadaşım vardı. Annesi bir kızla tanıştırdı. Yani ciddi olduğu belli. Evlenirsin falan dediğimde dur bakalım daha çok Yen'i demişti bana. Öyle bir ilişkide bile ve haklıydı da dediğiniz gibi. Kaç senelik evlilikler biterken böyle bir ilişki de bu söze takılmak anlamsız. Zaten dediğiniz gibi ne kadar yoğun olabilir ki duygular böyle bir ilişkide?

Evet bence de. Haklı adam. Mesela iki ay boyunca yüz yüze görüşüp sonra bu cümleyi kursa daha bir farklı düşünürdüm ki onda bile dediğiniz gibi iki aylık bir ilişki.

Kuzeniniz yedekte demek.
Yani alternatiflerin var. Hangisi daha çok bana uygunsa veya hoşuma giderse onla yola devam edeceğim demek..
Bundan olmaz.

Bu arada lütfen kuzeninize iletin. Ilk buluşmadan sonra ikinci buluşmayı erkek yapmalı. Kadın böyle sormamalı. Biraz beklemeli. Adamın bir tarafları kaf dağına cıkmış gibi geldi bana.
Kuzeniniz ölü taklidi yapsın.. veya tamamen bitirsin.

Bu arada Kuzeniniz evlilik sitesinden tanıştı ise maalesef bu iş yaş. Çok alternatif var gibi adamda.
Kuzeniniz geçsin bunu..

Yani çocuk ulaşım sıkıntı demiş. Anadolu yakasının neresinde bilmiyorum ama kuzenim hiç merkezi yerde değil. Çocuğu tanımadığım için bir şey diyemiyorum şimdi.
Buna inanmasın bu bahane..
Yok ulaşım sıkıntı yok hava çok sıcak..
Geçsin bunları..

Kuzeninize söyleyin bunlar bahane..

Evlilik sitesinden değil ama sosyal medyadan tanışmışlar. O yüzden adam da alternatif çoksa ben de hiç şaşırmam. Bütün yazılanları teker teker okutacağım.

Buna inanmasın bu bahane ..
Yok ulaşım sıkıntı yok hava çok sıcak..
Geçsin bunları..

Kuzeninize söyleyin bunlar bahane..
Ben de aynı fikirdeyim. Adamın duygularının yoğun olmamasını anlarım aslında. Çok kısa bir zaman ve bir kere yüzyüze görüşme. Adamın yerinde ben olsam ben de aynı şeyi yaparım. Neden fedakarlık yapayım diye düşünürüm böyle bir ilişkide. O yüzden de adamı suçlayamıyorum işte. Net bir şey diyemiyorum. Çünkü gerçekten bir şeyler paylaşılmadan araya mesafe girerse ilişkinin soğuması olasılık dahilinde. Adam ölüyorum bitiyorum dese ne kadar inandırıcı olacaktı mesela?

Anadolu yakası ve Asya yakası mi???
Müsade edersen ben güleceğim, tutamıyorum kendimi
Kuzenim Irak'ta, konuştuğu çocuk İtalya'da desen yine anlayacağım ama konu çok saçma. Beylikdüzü'nden Pendik'e bile bir metrobus bir metroyla gidebilirsin. Bunlar nasıl bir dünyada yaşıyor???
Valla ben esas bir uzak mesafesi olarak kuzeydeki bir ülkeden biriyle beraberim. Bizim böyle bir problemimiz olmadi,değil Asya'dan Avrupa'ya gelmek... 1 ağustosta uçuşlar da normale dönecek dendi,hiç yoktan araştırıp bilet kovaliyoruz (ki devlerin aşki bir iliskimiz de yok, ayrıl barış bir şekilde sürdürmeye gayret edilen bir hikaye)
Bence Avrupa yakasından asya yakasına geçmeye bile tenezzül etmeyen adamla boşuna konuşmasın.
Zaten gorusmemisler de...
'her şey olabilir' de çok mantıklı bir cümle.
Yani böyle sururebiliriz de,ayrılabiliriz de. Her şey olabilir' demek istemiş.
Ne deseymis,daha bir kere gördüğü kız için 'o nasıl cümle,ölüm bizi ayırana kadar beraberiz' falan mı?

Evlilik sitesinden değil ama sosyal medyadan tanışmışlar. O yüzden adam da alternatif çoksa ben de hiç şaşırmam. Bütün yazılanları teker teker okutacağım.
Alternatif çok maalesef.
Kuzenin mesleği var maaşı iyi ama ona rağmen adam gönüllü değilse tahminen alternatif vardır.
Kuzeni hiç beğenmese kesip atardı. Tahminen kuzeni beğendi ama daha iyisi olur mu diye uyanıklık pesinde.
Insana değer vermeyen profil bu.

Bu arada ben erkek arkadaşımdan ılk görüşmeden itibaren değer gördüm. Hiç böyle yuvarlak cevaplar vermedi. Yani bu karşındaki kişiyle alakalı. Hiç iki ayla ilgisi yok. Değer veren erkek ilk andan verir.

Ama ilk buluşmada kalinmasi kuzenle alakalı değil.
Kuzen elinden geleni yapmış. Teklif etmiş.
Kişi resmen bahane üretmiş. Demek ki gönlü yok.

Ama uyanık da. Yuvarlak cevapla elde tutmaya çalışıyor. Yedeğe alıyor. Ben olsam şak diye bağlantıyı keserdim. Ittirerek ilişki olmaz..olsa da hayır gelmez..

Benim kuzenim çok garantici bir tip. Okul hayatında iş hayatında hep böyleydi. O bu durumu insan ilişkilerine de uygulamaya çalışınca tökezliyor. O iş ciddiye binecekse devam edeyim etmeyecekse bitireyim diyor ki öyle de yapar. Tanıyorum onu. Fakat ilişki öyle bir şey değil.

Aslında kuzenim o cümleden sonra ayrılmak mı istiyorsun demiş. Adam hayır yanlış düşünüyorsun demiş. Dediğin gibi adamın ayrılmak gibi bir niyeti de yok

Bizimle eşimle hiç öyle bir sorunumuz olmadı. Gerçi biz aynı iş yerineydik ve evlerimiz çok yakındı. Böyle bir durumda ben olsam ne yapardım kestiremiyorum. Adamın söylediği hiç hoş değil evet ama ben erkek olsam hele de otuz yaşındaysam karşımdaki kadını tanıyana kadar kılımı kıpırdatmazdım. Görüşülür, konuşulur ondan sonra bir yol çizilir derdim sanırım. Buradaki en büyük sıkıntı alternatiflerin olması durumu. Asıl o her şeyi berbat eder. İşin kötüsü kuzenim de adamı tam tanımıyor. Soru soruyorum adam hakkında. Bir çok soruya cevabı yok. En basiti bu konu bile bunun göstergesi. Siz erkek arkadaşınız böyle bir cümle kurunca düşünüp durur musunuz ne demek istedi diye?
Ben eşim böyle bir cümle kursa ölüm var kalım var demek istedi derim anında çünkü tanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…