babanın tavrı hiç hoş olmamış, üzüldüm. hangi sehirde yasıyorsun?
babanın tavrını anlayamadım... Aileden başka kimse yok mu seninle ilgilenecek, annen sağ mı sadece babadan bahsetmişsin :26: Bir baba kızını nasıl böyle zor durumda bırakır anlamıyorum...ben ailemle yaşayıp kendi paramı kazanmama rağmen hala babacım paran var mı diye sorar. Hangi ildesin ? Arkadaşların dediği gibi mağazacılık sektöründe bir sirkülasyon var, marketlerde tanıtım yapmak vs. De olabilir.
nice babalar var bir bilsen ?
Bende bir dönem maddi konudan senin konumundaydım çokkk parasız kaldım düşün artık ekmak alacak bile paramın olmadığı zamanı bilirimanneden babadan zerre yardım yok annemin 2 tane evi bir tane dükkanı var babamın da 1 evi var tabiii kendi dünyalarını kurmuşlar bense onlar için ayak bağından başka birseydeğilim ... Ikiside baska baska insanlrla evli para istediğimde teli yüzüme kpatırlardı hep o yıllarda .sevgili mi ona hiç zamanım olmadı sonra gündüz 1 kaç saat tezgahtarlık cumartesi pazar full saat akşamda bir güvenlik firmasında göreve girdim bu 6 ay böyle sürdü yani uykusuz lanet günler okul yıllarımdaydı hatta lise 3 sonra lise 4 te geçtim sonra sağlık lisesinde okuduğum için polikliniklerden birine işe girdimm sonra geçti o günler şimdi mi ataması cıkmış bir hemşireyim ... Hepsinin biricik kızıyım can taneleri ...diyeceğim o ki bu senin hayatın kimsenin sana yardımı yok kendi ayakların üstünde dur başta iş seçme ne iş olursa yap yetmiyorsa 2 iş yap erkek arkadasına daresti çek derim ... Sonuçta geçinmek zorundasın eger borçlar birikirse darboğaza düşüyorsun daha kötü oluyor ...
Neyse ailevi konulara çok girip konuyu dağıtmak istemiyorum...Tek çözüm işe girmek sanırım ah bir bulsam...
Bende bir dönem maddi konudan senin konumundaydım çokkk parasız kaldım düşün artık ekmak alacak bile paramın olmadığı zamanı bilirimanneden babadan zerre yardım yok annemin 2 tane evi bir tane dükkanı var babamın da 1 evi var tabiii kendi dünyalarını kurmuşlar bense onlar için ayak bağından başka birseydeğilim ... Ikiside baska baska insanlrla evli para istediğimde teli yüzüme kpatırlardı hep o yıllarda .sevgili mi ona hiç zamanım olmadı sonra gündüz 1 kaç saat tezgahtarlık cumartesi pazar full saat akşamda bir güvenlik firmasında göreve girdim bu 6 ay böyle sürdü yani uykusuz lanet günler okul yıllarımdaydı hatta lise 3 sonra lise 4 te geçtim sonra sağlık lisesinde okuduğum için polikliniklerden birine işe girdimm sonra geçti o günler şimdi mi ataması cıkmış bir hemşireyim ... Hepsinin biricik kızıyım can taneleri ...diyeceğim o ki bu senin hayatın kimsenin sana yardımı yok kendi ayakların üstünde dur başta iş seçme ne iş olursa yap yetmiyorsa 2 iş yap erkek arkadasına daresti çek derim ... Sonuçta geçinmek zorundasın eger borçlar birikirse darboğaza düşüyorsun daha kötü oluyor ...
Ailenin senden istedigi baska birsey mi var? Onlarin dusuncesi, plani ne?
Mesela yanlarina tasinip, is bulman, kursa da orda devam etmen gibi?
Bana sanki bir tur caydirma politikasi uyguluyorlarmis gibi geldi. sunu sunu yaparsak, kendi de yapamayacagini anlayip dedigimize gelir misali...
Ne bileyim, hadi git tek yasa, para da yok sana, ne olursan ol mu dediler... Sanki atladigin yerler var gibi geldi bana...
Ev arkadaşı neden almıyorsun ?
Bulamadım hiç arkadaşım yok geçen sene ilanla birini bulmuştum anlaşamadıkkk korkuyorum düzenim bozulur yine diye.Ama çaresiz kalırsam ilan veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?