Rabbım evladınıza sağlık sıhhat versin . Eşiniz el altından başka işe baksın aynı meslek üzerinden pat die ortada kalmayın . Arabadır bozulur makınadır yapılır bunlar herkesin hayatının olağan akışında olabilecek şeyler .
stres yapıp sütünüz kesilmesin eşiniz doğru demiş .
Amin canım inşaAllah vardır bundada bir hayır evet bende diyorum eşime arabayı satarız olmadı diyorumRabbim yardımcınız olsun kalbinize ferahlık versin , en kötü arabayı satarsınız canınızdan kıymetli değil, lohusasınız stres yapmamaya çalışın, geçecek bu süreçte neler geçmiyor ki öyle düşünün.
Bebegınız evınıze nasibiyle gelsin inşallah araç satacak konuma getırmesin RabbimAmin Eşime çok üzülüyorum sadece o çalışıyordu her şey üst üste geldi işin bitmesi tuzu biberi oldu üstüne başka iş bakacak ama çıkış vermemiş patron ve eğer kendi çıkarsa hak alamayacak öyle bekliyoruz
Aynen öyle, zor ama güçlü olmak zorundayız, en kısa zamanda eşinizin iş konusu çözülür inşallah, olmasa da araba var eşiniz o süreçte başka iş bulur bence.Amin canım inşaAllah vardır bundada bir hayır evet bende diyorum eşime arabayı satarız olmadı diyorum
Amin canım İnşaAllahBebegınız evınıze nasibiyle gelsin inşallah araç satacak konuma getırmesin Rabbim
İnşaAllah canım bende dedim canını sıkma araba satılır borçlar kapanır başka iş bakarsın diyeAynen öyle, zor ama güçlü olmak zorundayız, en kısa zamanda eşinizin iş konusu çözülür inşallah, olmasa da araba var eşiniz o süreçte başka iş bulur bence.
Geçtik bacım hepimiz gectık o yollardan . Benım eşim söyleyemezdi ama kafasının içinden başlar bedeninde falan hep alerji gibi şeyler çıkarırdıAmin canım İnşaAllah
Eşimde üzgün belli etmiyor
Benimkide yalandan mutluymuş gibi davranıyor telefonuna baktım hep iş ilanı bakmış sabah Rabbim herkesin yardımcısı olsunGeçtik bacım hepimiz gectık o yollardan . Benım eşim söyleyemezdi ama kafasının içinden başlar bedeninde falan hep alerji gibi şeyler çıkarırdı
Amin canım Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun.
Üzülmemeye gayret edin. Çünkü üzülseniz de sakin kalsanız da, ne olacaksa o olacak. Bari üzülüp bir de kendinizi yıpratmış olmayın. Sizin üzüntünüz, eşinizi daha çok üzer.
Allah kazancınıza bereket versin, hayırlarla yeni kapılar açsın eşinize.
Güle güle büyütün bebeğinizi.
Kızlar merhaba 8 yıllık evliyiz 2 çocuğumuz var biri 8 yaşında diğer yavrumuz küvözde cuma günü çıkacak inşaAllah
Evlenirken evimizi kendimiz aldık taksit vs geçen senede Rabbim araba nasip etti aldık .
Son bir senedir her şey üst üste geliyor her şey için bin şükür ama çok bunalıyorum eşimde öyle tam araç borçu bitti dedik 150 bin tl araç masrafımız oldu bozuldu sonra evdeki makinam bozuldu Temmuz ayında düşük yaşadım tekrar hamile kaldım bebeğim 25 gündür küvözde göz muayenesi sonrası çıkacak şükür cuma günü inşaAllah
Ve dün eşimin çalıştığı iş yeri batak noktasına gelmiş kapalı şuan da firma mahkemeden geçici mühlet istemiş şok olduk eşim 20 senedir orada çalışıyor ilk ve tek yaptığı meslek ve borçlarımız var ,
Bu süreçte kimi maaş yatacak diyor ama tam bilgi yok ne yapıcaz bilmiyorum iş açılacak mı belli değil çok bunalıyorum eşim sen üzülme sütün kesilirse hiç bişey önemli değil sizden diyor ama adam çıkışta vermiyor bekliyorlar öylece ,içimi dökmek istedim inşaAllah geçer bu süreç Rabbim herkesin imtihanını kolaylaştırsın
O kadar güzel yazmışsınız ki Allah razı olsun evet konkordato ilan edilmiş .Öncelikle geçmiş olsun.Ne mutlu size rabbim sizi sınav ediyor. Şirket konkordato mu ilan etti ? Şuan ülke genelinde genel anlamda bir durgunluk var piyasalar da. İşyerleri konkordato ilan ediyor, kapatıyor, iflasa yürüyor. Eğer konkordato ilan ettiyse tüm haklarını alır ihbar kıdem işssizlik maaşı.O ara yeni bir iş bulur.Rabbim kulunu sıkar mı ? Rızkı veren Allahtır.
O kadar güzel yazmışsınız ki Allah razı olsun evet konkordato ilan edilmiş .
Hayır vardır bundada çok doğru herşey sınav bizde bir sınavdan geçiyoruz demekki borçlar yüzünden biraz daralıyorum hani çıkış parası vs alsa bizim için çok iyi olur iş nerede olsa bulunur zaten
Orası öyle canım ama borçlarımız var bankalar aramaya başladı hala yatırmadı maaşları diğer işçilerde eşim usta olduğu için onu arıyorlar kimseye bilgide vermiyor patronTelaş etmeyin çıkış verdikleri an seve seve olmasa da söke söke vermek zorundalar.Tüm haklarını alıcak içiniz rahat olsun.
Haklısın canım vardır bundada bir hayır diyorum .Hayat böyle işte biraz da her şey yolunda derken bir anda rüzgar tersten esebiliyor, sıkıntılar da gelip geçici üzmeyin kendinizi, rabbim hayırlı güzel kapılar açar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?