- Konu Sahibi Hamile_annee
-
Şu sıralar çok ama çok karşılaşıyorum bununla ya, bir erkek çocuğunu dışlama mevzuları falan. Arkadaşlarım özellikle 2-3 kızı olanlar hep "Asla erkek istemem, yine kız olsun" derler. E erkek olsa ne olacak? Evlat işte.Reis erkek cocuk istemiyorum demissin de erkek olsaydi napicaktin cidden merakimdan soruyorum.
2 kez sezeryan oldum birkez kürtaj bir kez de yara vardı yatırdım hiç nazlanmadım evet gerçekten var böyleleri bende çok hayret ederdim benmi çok gayretliyim acaba diye ailemden kimse olmadan tek başına büyüttüm çocuklarımı üstelik 2 side küçüktü nazlanma lüksüm yoktu belkide bilemedim ama kadın isterse herşeyin üstesinden gelirDoğumuma az kaldı çok şükür hamileliğim iyi geçti bulantım olduğunda yemek yerdim geçerdi olmadı ilaç içerdim öyle abartı bir bulantım olmadı yani.
Hamileyken temizlik de yemek de yaptım yürüyüşe de çıktım şükür ödem falan olmadı.
Doğumum sezaryen olacak bazı insanlara bakıyorum normal doğumdan sonra bile 40 gün kalkmıyorlar.
Bunlar neden hep aynı insanlarda aynı şekilde oluyor?
Mesela hamileyken çok nazlanmayan doğumda da hemen ayaklanıyor.
Ama hamileyken tv bile silemiyorum diyen normal doğuran arkadaş 40 gün kalkmadı yerinden.
Gerçekten doğumları hamilelikleri bu kadar mı zor geçiyor mesela bir arkadaşım senin de ödem olur herkesin olur çatlak olur demişti uyu uyu hamileliğin son zamanlarında uyuyamazsın demişti hiçbiri olmadı bende.
Doğumunu abarttı abarttı ama sezaryen olanlar bile kolay dediler sonuçta hiç ağrısız olmaz can çıkıyor içinden.
Şimdi ne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Neden bu kadar nazlılar insan gerçek sanıyor yaşayınca anlıyor...
Şimdi de sezaryeni ölüm gibi anlatanlar var bakıyorum her şeyleri zor hep olumsuz insanlar böyle anlatıyorlar...
Kadin ağır manyak.2 gündür hamile insana linç yapın sonra çocuğu olmayanı savunun yok öyle dünya. Hamile bu insan dediniz mi yok. Şimdi ben de size istediğim gibi cevap veririm.
Hamilesiniz diye nazlanmayın. Yaptığınız terbiyesizliğin hamilelikle açıklanacak bir tarafı yok zaten.2 gündür hamile insana linç yapın sonra çocuğu olmayanı savunun yok öyle dünya. Hamile bu insan dediniz mi yok. Şimdi ben de size istediğim gibi cevap veririm.
Niye diyelim?2 gündür hamile insana linç yapın sonra çocuğu olmayanı savunun yok öyle dünya. Hamile bu insan dediniz mi yok. Şimdi ben de size istediğim gibi cevap veririm.
Geberikmiş.Benimki doğmadı canım :))))) ayrıca arkadaşım beni arıyor yoruluyorum yoruluyorum bütün olumsuz enerjisini veriyor geberik. Engelledim numarasını
Nazlanma2 gündür hamile insana linç yapın sonra çocuğu olmayanı savunun yok öyle dünya. Hamile bu insan dediniz mi yok. Şimdi ben de size istediğim gibi cevap veririm.
Yoooo bakan bakıyor
Demek ki siz bakamıyormuşsunuz ki annenize baktırıyorsunuz bebeğinizi. Sizin söylediğinizden bu anlam çıkıyor.Kısmet ama biliyor musun benim gibileri iyi bebekler bulur ayrıca annem bakacak bebeğime geceleri :)
Millet 10 tane doğuruyor sesi çıkmıyor of nazlı kadınlar
Eğer gerçekse çocuğa üzüldüm. İnsanın ailesini seçememesi ne kötü.napacaktık başka? buranın amacı bu değil mi zaten??
siz ne kadar terbiyesiz bir insansınız yahu! haddinizi bilin,şimdi de gelecek mi bilmeye başladınız??
hani nazlanmıyordunuz? vallahi etrafınızdakilere Allah sabır versin. ayrıca size niye sinir olalım?? sadece endişeleniyoruz, yarın bir gün evlatlarımızın öğretmeni siz ve sizin gibi biri olursa diye! kendinizi bu kadar önemsemeyin zira gerçekten acınacak bir haldesiniz.
oturduğu yerden görümcesine ANNE VE BABASI tarafından verilen harçlığa hasetlenip, sinsice planlar yapan size de aslında hiç cevap vermeye gerek yok.
bence fake'siniz.
resmen kaç senedir bir kez bile banlanmadım,bu gece banlanma sebebim olacaksınız. olsun. buna değer. sizin gibi insanlarla aynı havayı solumak bile insanı üzüyor. oh içimde kalmadı söyledim.
Abla sen aldığın bebek bakımı kitaplarını okuduğuna emin misin?E olmayan bebeğe nasıl bakayım ne saçmalık bu bebekle ilgilen diyorsun bebek yok ortada bütün kitapları okudum aldığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?