Her Şeyde Nazlanan İnsanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kitap okuduguna zerre inanmiyorum

İsterse yazdım okudun mu acaba
Okudum, okudum.

Anneniz gece gündüz bebeğinize baksın, siz sadece çalışın.

Tek çalışan kadın siz olacaksınız tabi.

Ama diğer kadınlar nazlı siz katiyen değilsiniz.

Okudukça gerçek olmadığınızı düşünmek istiyorum.

Valla kimse kusura bakmasın çocuğu olmaması ayrı bir konu ama daha hamile kalmadan öyle böyle yapıcam derse Allah zaten vermez
Fake olduğunuza çok çok eminim. Ya da doğumuna sayılı günler kalmış bir hanımın bu kadar düşüncesiz ve gaddar olabileceğine inanmak istemiyorum.
Hangisi olursanız olun resmen ibretliksiniz Allah kimseyi sizinle sınamasın diye bir dua sebebisiniz.
Kk daki hassas konulardan her hafta bir potpori çıkarıyorsunuz, reytinglerinizde yüksek ama gerçekten kalbi kırılan hanımların ahlarından biraz korkun hayat bu ne getireceği belli olmaz
ayy şunu da eklemeden gecemeyecegim , çocuğuma pilotluk eğitimi aldıracağım yazmışsınız yaa merak etmeyin sizin gibi bir annesi varken o çocuğun eğitime ihtiyacı yok dogumhaneden uçarak cikar

döşü kıllı rüstem abi cıkacak kesın
aynı bu tipte ekrana bakan

Terbiyem müsade etse neler yazacağım da..belli ki bazı uzuvları tam çalışmıyor.Baya bi sinirlendim de sonra dedim ailesi sallamıyor ben niye değmeyecek biri için sinirimi bozayım.Boşver

Yo hayır olabilemezdi ,öyle bir ihtimal yoktu ,kendisi belirliyor cinsiyeti haberiniz yok mu Gerekirse kocasının ç.küne süzgeç takar süzdürür y leri

Yaaaa buna asiri guldum hakikaten erkek cocuk istemiyorum olayina ne zaman karar verdi ki acaba kiz oldugunu ogrenince mi? Boyle bir riski nasil aldi?

Terbiyem müsade etse neler yazacağım da..belli ki bazı uzuvları tam çalışmıyor.Baya bi sinirlendim de sonra dedim ailesi sallamıyor ben niye değmeyecek biri için sinirimi bozayım.Boşver

Sorun yok herkesin yerine ben ban yerim gerekirse. Cevresi ne tür insan oldugunu cözüp yüz vermiyor zaten onu iyi anladik

bende boyle dusunmek istiyorum heleki bu yorumundan sonra.. Buna ne desek boş. Vallahi cok yazık yaa.
Önce bi kal da.

İyi düşünüyorum iyi oluyor
Bu kadar olumlu bi insanın acı çeken veya gerçekten nazlanan insanlar hakkında böyle üstten konuşması... Güzel günlerinizin tadını çıkarın böyle şeyler düşünmek yerine. Nazlı insanları da olumlu pozitif karşılayın çünkü siz öyle bi insansınız. Mutlu doğumlar, mutlu kırklar

Nazlanmak iyidir, nazlanmadıkta noldu madalyamı taktılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…