Her Şeyde Nazlanan İnsanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir önceki konusunda konu sahibi kayınvalidesi çocuğa hediye almadı ve kendisine bilezik takmayacak diye çocuğunu baba tarafına karşı nefretle doldurarak büyüteceğini ilan etti kadınlar kulübü ahalisine 😂
Aynı kayinvalide ve eşinin kardeşleri için, eşim onlari aramadan eşimi arayamazalar, korkarlar evde ki huzurumuz bozulur diye bir yorum yapmıştı başka bir konuda.

Aile, hem uzak olsun hem hamileyken bilezik alsın istiyor yani, evlenirken aile yardım etsin evlenince uzak dursun diyen hanım kızların hamile kalmış versiyonuna güzel bir örnek kendisi.

Ama herkes sen olamaz bebeğimmmmmm , hatırlarsan herkes seni kıskanıyordu. Buradan yola çıkarsak özel olduğunu anla kabullen diğer beceriksizler öyle değerlendir ❤️
Herkes eski bir konudan bahsediyor ama konunun detaylarini yazmıyor. Eski konularinda da bulamadim. Allahını seven konuyu paylaşsın ya da anlatsin😁

Umarım zorlu bir süreç geçirip bu söylediklerinizi hatırlamazsınız. Büyük konuşmamak lazım değil mi? :)

Aynı kayinvalide ve eşinin kardeşleri için, eşim onlari aramadan eşimi arayamazalar, korkarlar evde ki huzurumuz bozulur diye bir yorum yapmıştı başka bir konuda.

Aile, hem uzak olsun hem hamileyken bilezik alsın istiyor yani, evlenirken aile yardım etsin evlenince uzak dursun diyen hanım kızların hamile kalmış versiyonuna güzel bir örnek kendisi.
Onu görmemişim ben. Hocaanım çok şahsına münhasır bir arkadaşımız 🙄

Doğumuma az kaldı çok şükür hamileliğim iyi geçti bulantım olduğunda yemek yerdim geçerdi olmadı ilaç içerdim öyle abartı bir bulantım olmadı yani.
Hamileyken temizlik de yemek de yaptım yürüyüşe de çıktım şükür ödem falan olmadı.
Doğumum sezaryen olacak bazı insanlara bakıyorum normal doğumdan sonra bile 40 gün kalkmıyorlar.

Bunlar neden hep aynı insanlarda aynı şekilde oluyor?
Mesela hamileyken çok nazlanmayan doğumda da hemen ayaklanıyor.
Ama hamileyken tv bile silemiyorum diyen normal doğuran arkadaş 40 gün kalkmadı yerinden.

Gerçekten doğumları hamilelikleri bu kadar mı zor geçiyor mesela bir arkadaşım senin de ödem olur herkesin olur çatlak olur demişti uyu uyu hamileliğin son zamanlarında uyuyamazsın demişti hiçbiri olmadı bende.
Doğumunu abarttı abarttı ama sezaryen olanlar bile kolay dediler sonuçta hiç ağrısız olmaz can çıkıyor içinden.
Şimdi ne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Neden bu kadar nazlılar insan gerçek sanıyor yaşayınca anlıyor...

Şimdi de sezaryeni ölüm gibi anlatanlar var bakıyorum her şeyleri zor hep olumsuz insanlar böyle anlatıyorlar...
Ne kadar hafife indirgemişsin her bünye farklı
3 doğum yaptım sezeryanla hiçbiri aynı değildi
Sen kendimden pay biçerek aa çok kolaymış nazlanmasınlar dememelisin
Bi tane bebeğe bu kadar neye yoruluyor demissin ilk bebeğim kolikti 40 kiloya düşdüm sıkıntıdan ev isi hak getire yemek bile yiyemezdim ikinci bebegimde öyle huzurlu hiç ağlamayan kendi kendine uyuyan bebekti şimdi bunları nasıl kıyaslayabiliriz

Benim anlamadığım daha doğurmadan büyük konuşmak neden? Hamileliginin rahat gecmesi sezeryan agrisi cekmeyecegin anlamina mi geliyor. Belki sen gunlerce kalkamayacaksin bi dur yahu.. insanlarin naziyla niyaziyla degil kendi gebeliginizle ilgilenin . Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Peki bunlardan size ne?

Ağzımdan aldın
Daha 10 haftalık hamileyim, şimdiden o kadar zor geçiyor ki

Hamileliği cillop gibi geçen bu zat karşıma geçip nazlısın dese hamile demeden dalarım büyük ihtimalle
O derece canım burnumda

Tamam anladık, en mükemmel hamile sensin, harikasın, maşallah nazarımız değmesin.

Ama büyük konuşmuşsun. Doğumdan sonra bir daha yaz olur mu ;)

Savulun yılın en mükemmel annesi geliyor. 🥴

Size ne insanların yaşadığı hamilelikten, doğum sonrası süreçten?

Negatif elektrik alıyorsanız konuşmaz, görüşmezsiniz, olur biter.

Asıl negatif kendisi
Hamileliğim zor geçiyor, şu an yazdıkları bana negatiflik mesela.
Doğunca bebeğim en akıllı bebek, 1 aylık ama yaşının zekasına sahip, 2 yaşında okumayı söker dedi doktorlar da der

Nazlayanı var demek ki. Ben hiç nazlanmadım benim yerimdekiler çok nazlandı diye dert edinenler de genel de nazını çeken olmadığı için naz yapamıyor çünkü. Ki herkesin olaylar karşısındaki durumu tepkisi farklıdır. Güçlü olmanın pehlivanlardan başka pek kimseye de faydası yok insan bazen nazlanmayı da bilmeli, matah bi durum değil yani nazlanmamak :)

Doğumuma az kaldı çok şükür hamileliğim iyi geçti bulantım olduğunda yemek yerdim geçerdi olmadı ilaç içerdim öyle abartı bir bulantım olmadı yani.
Hamileyken temizlik de yemek de yaptım yürüyüşe de çıktım şükür ödem falan olmadı.
Doğumum sezaryen olacak bazı insanlara bakıyorum normal doğumdan sonra bile 40 gün kalkmıyorlar.

Bunlar neden hep aynı insanlarda aynı şekilde oluyor?
Mesela hamileyken çok nazlanmayan doğumda da hemen ayaklanıyor.
Ama hamileyken tv bile silemiyorum diyen normal doğuran arkadaş 40 gün kalkmadı yerinden.

Gerçekten doğumları hamilelikleri bu kadar mı zor geçiyor mesela bir arkadaşım senin de ödem olur herkesin olur çatlak olur demişti uyu uyu hamileliğin son zamanlarında uyuyamazsın demişti hiçbiri olmadı bende.
Doğumunu abarttı abarttı ama sezaryen olanlar bile kolay dediler sonuçta hiç ağrısız olmaz can çıkıyor içinden.
Şimdi ne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Neden bu kadar nazlılar insan gerçek sanıyor yaşayınca anlıyor...

Şimdi de sezaryeni ölüm gibi anlatanlar var bakıyorum her şeyleri zor hep olumsuz insanlar böyle anlatıyorlar...
İçinizde kalmış bence naz yapın sizde dogumunuza da az kalmış bak surda son bir ayın az naz yapin Allah sağlıkla bibisini kucağına almayı nasip etsin.bi hamile kalsam bı naz yapcam ki kocama😂😂😂 basit bı polip oparesyonu oldum. Bı nazlar yaptim ki canim kocam dört döndü etrafımda.😂😂😂

Bi de benim tüm aile büyüklerim emzirmek harika, böyle şahane anlattı durdular. İlk üç ay acıdan ağlaya ağlaya emzirdim. Bana canı tatlı nazlı diyenin alnını karışlarım. Doğum ve doğum sonrası süreç asla kolay ve pembe bir dönem değil.

Bir hamile olarak bu konudaki şu yorumlar zerre canımı sıkmadı, konu sahibi tarafından nazlı olmakla itham edildiğim kadar :D

Sizin bu yaptığınız da pohpohlanma isteğinin başka çeşidi. Naz yapmaktan daha sinir bozucu.
Naz yapanın gerekçesi var en azından. Gerçekten zor bir hamilelik, doğum ve doğum sonrası süreç yaşayabilir insanlar. Dertlerini de bu şekilde dile getirebilirler. Paylaşıp rahatlamak isteyebilirler.
Çok istiyorsanız siz de numaradan naz yapın. Belki bilezik takarlar 😌

Sizi alaka eden bir konu değil ki bu isteyen istediğine nazını yapar.Arkadasiniz çalışmıyor olabilir ama çocukla insan gerçekten çok yoruluyor.İllaki evde diye bu yorulmayacagi anlamına gelmiyor.Benimde normal oldu bana kalsa bende naz yapardım hemde sonuna kadar ama yapamadım çünkü ben bı günde ayağa kalktım yeni nesilde çok nazlı bizler kaç tane doğurduk sabaha kadar da bez yikardik diyen zihniyetler sayesinde dikişli halimle koltukta oturduğum yerde yatardim.o yüzden kimin ne yaptığı nasıl davrandığı sizi alaka etmiyor.

Naz değil dediğiniz şey!Tüp bebekle 5 seneden sonra oldu.Hiç bir zaman oh diyemedim.Hala risk var.Plasenta aşağıda.Hareket yasak.İlk 3 ay ilaçlardan kafam kalkmadı.Kimin ne yaşadığını bilemezsiniz.Normal yolla da kalıp türlü sıkıntı yaşayan var.Doğumu normal de olsa sezeryan da olsa türlü zorluk yaşayanlar var.Ayrıca bunları niye açıklıyorsam.Bilip bilmeden konuşmayın.Şu forumda ilk defa biri fena halde canımı sıktı.

Son söz bunlardan da sizene!!

Hemsire sen galiba kara listedesin bir zaman konu acma buralarda..ayrica millete nazli diyorsun ama dogmamis bebegime kotu davraniyorlar yavrumun psikolojisi bozulursa diye eyvahlanmakta epey naz oluyor bilginize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X