Her Şeyde Nazlanan İnsanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o meme ucu yarası savaşta işkence olarak falan kullanılmış olabilir. onu yaşayıp dile gelmeyen olamaz. Ya kanıyordu çocuk emiyordu ben öyle ağlıyordum ki çocuk meme ucundan çıkıyordu. Allahım jiletle meme ucumu itinayla kesmişlerdi sanki ..
Bi de benim tüm aile büyüklerim emzirmek harika, böyle şahane anlattı durdular. İlk üç ay acıdan ağlaya ağlaya emzirdim. Bana canı tatlı nazlı diyenin alnını karışlarım. Doğum ve doğum sonrası süreç asla kolay ve pembe bir dönem değil.

Ne demek neden şükür etsin ? Hiç çocuğu olmayan var . Yıllardır tedavi gören , beklediğine kavuşamayan insanla var . Tüp Bebek, aşılama yaptırıp olumsuz sonuç alanlar var . Bu kadar nankör olmamalı . Tabi ki herkesin acı eşiği farklıdır ama insan elindekinin nankörü ulaşmadığının delisidir
O zaman herkes benden daha beteri var diye sussun mu? Kimse de derdini anlatmasın mı? Acı yatıştırmanın bir anlamı mı var? Benim acım bana hastır, anlatmak istersem anlatırım. Ama buralara meze edecek, Dedikodumu yapacak insanlara değil. Anlatanların hatası da bu olmuş işte.

bi de nasıl tipler var biliyor musunuz ? çocuk doğsun da anasına bilezik almayanlara karşı dolduracağım falan diyen tipler var, ayy düşman başına 😶

Bana her cocuk icin bilezik takildi. "Yine dogur yine takarim" dedi kayinvalide. :KK53: Ha ek olarak cocuk odasini ve cocuk arabasini aldilar. Bu yeterli mi doldurmamak icin yoksa baslayim mi yinede bir yerdeno_O

İlk hamileliğim doğumum öyle kolay geçti ki, sek sek sekerek yürüyordum, doğumdan sonra asla yatmadım zaten benim gibi doğuran var mıdır bilmem. İkinci hamileliğim ise hala üzerinde perde olan bir dokuz ay. Hatırlamıyorum bile o kadar bi baş dönmesi mide bulantısı. Herkesinki naz değil yani kim ne yaşıyor bilemezsiniz. Daha doğum bile yapmamışsınız bu kadar üstten konuşmak hata.

Biri anlatsin allah askina ne oluyor 😛😛
Bir önceki konusunda konu sahibi kayınvalidesi çocuğa hediye almadı ve kendisine bilezik takmayacak diye çocuğunu baba tarafına karşı nefretle doldurarak büyüteceğini ilan etti kadınlar kulübü ahalisine 😂

Tabi ki acılar karşılaştırılamaz . Herkesin acısı kendine büyük . Bende daha beteri var diye susmak değil mesele insanlar sadece kime neyi ne kadar anlatacağını bilmiyor .

Bi de benim tüm aile büyüklerim emzirmek harika, böyle şahane anlattı durdular. İlk üç ay acıdan ağlaya ağlaya emzirdim. Bana canı tatlı nazlı diyenin alnını karışlarım. Doğum ve doğum sonrası süreç asla kolay ve pembe bir dönem değil.
Birde şey var, doğumdan sonra hemen ayağa kalktım şöyle yaptım böyle yaptım diye anlatıp bunu övünç meselesi yapanlar.

Etrafında yardımcı olacak biri varsa bir süre sadece bebeğinle ilgilenmek, neden naz, yetersizlik, güçsüzlük olarak görülür?

Ben ilk doğumumda bunu yaşadım, tezcanli olduğum için sezeryan doğum sonrası hemen ayaklandim ama acısını çektim birkaç gün sonra.
İkinci hamileliğimde ve doğumdan sonra bir süre yardım aldım çünkü akillandım.

Mecbur kalıp herşeyi kendin yapmak zorunda kalabilirsin ama kimse bunun iyi birşey olduğunu savunmasın bir zahmet.

Bende birçok insanın her şeyi abartığını düşünüyorum ama siz bu kadar büyük konuşmayın. Allah korusun doğum anında bir sorun falan olur.

Benim canım hiç tatlı değildir. Bende ilk ayları evlat aşkı ile geçirmedim. Sez. ağrım geçmedi, meme ucu, çocuk arıza çıktı 😂 sonra büyüyünce anladık ki zaten öyleymiş 😬, nazlanıyorsun falan demedi kimse diyemedi, deselerdi süt pompasıyla cinayet işleyen ilk kadın olurdum herhalde 🤭

Benim canım hiç tatlı değildir. Bende ilk ayları evlat aşkı ile geçirmedim. Sez. ağrım geçmedi, meme ucu, çocuk arıza çıktı 😂 sonra büyüyünce anladık ki zaten öyleymiş 😬, nazlanıyorsun falan demedi kimse diyemedi, deselerdi süt pompasıyla cinayet işleyen ilk kadın olurdum herhalde 🤭
Doğurmadan ben de atıp tutuyordum. Konu sahibi de üç ay sonra görecek.

Tabi ki acılar karşılaştırılamaz . Herkesin acısı kendine büyük . Bende daha beteri var diye susmak değil mesele insanlar sadece kime neyi ne kadar anlatacağını bilmiyor .

Bencede kimse kimseye olumsuzluklarla doldurmamali. Ben herkese dogum hazirlik kursu öneririm genelde. Ne olup olmadigini önceden bilmek insani rahatliyor, onlarda anne adayalari korkutmamaya özen gösteriyor zaten. Bir tanesine kendim gittim. Bir tanesine esimle beraber gittik.

Doğurmadan ben de atıp tutuyordum. Konu sahibi de üç ay sonra görecek.
aahhaa bende ne diyordum biliyor musun ? üçüncü ayda odasını ayıracaktım altıncı ayda da işe başlayacaktım bebek disiplinle büyüyecekti 😂 2 yıl ücretsiz izin aldım 2,5 yıl bizim yatakta yattı değil ki odasını ayırmak, 3,5 yılda emzirdim 😂 ne artistlik yaptıysam yuttum .

Bazı anneler var bir de çocuklarının başkasının sevgisine ilgisine muhtaç olduklarını düşünüyorlar sanki hamile kalan ilk insanlar
Çocugum da çocuğum
He hani haklısın vallaha zor bacım böyle insanlar beklentili insanlar
Bu yoruma beğeni yağması gerekiyordu ya niye böyle oldu ki? 😄😄😄

Birde şey var, doğumdan sonra hemen ayağa kalktım şöyle yaptım böyle yaptım diye anlatıp bunu övünç meselesi yapanlar.

Etrafında yardımcı olacak biri varsa bir süre sadece bebeğinle ilgilenmek, neden naz, yetersizlik, güçsüzlük olarak görülür?

Ben ilk doğumumda bunu yaşadım, tezcanli olduğum için sezeryan doğum sonrası hemen ayaklandim ama acısını çektim birkaç gün sonra.
İkinci hamileliğimde ve doğumdan sonra bir süre yardım aldım çünkü akillandım.

Mecbur kalıp herşeyi kendin yapmak zorunda kalabilirsin ama kimse bunun iyi birşey olduğunu savunmasın bir zahmet.
Kendilerini överken karşı tarafı yeriyorlar , aşağı çekiyorlar . Sonra gereksiz yere kıyaslama başlıyor . Halbuki her doğum , anne-bebek ilişkisi farklıdır

Bir önceki konusunda konu sahibi kayınvalidesi çocuğa hediye almadı ve kendisine bilezik takmayacak diye çocuğunu baba tarafına karşı nefretle doldurarak büyüteceğini ilan etti kadınlae kulübü ahalisine 😂

Aaayyy bayilicam. Kolonya verin bana.

aahhaa bende ne diyordum biliyor musun ? üçüncü ayda odasını ayıracaktım altıncı ayda da işe başlayacaktım bebek disiplinle büyüyecekti 😂 2 yıl ücretsiz izin aldım 2,5 yıl bizim yatakta yattı değil ki odasını ayırmak, 3,5 yılda emzirdim 😂 ne artistlik yaptıysam yuttum .
Ben de odasını ayıracaktım erkenden ve uyku eğitimi verecektim. Emzirip uyutmayacaktım😂😂
Sonrası 12 ay ortamızda tüm gece emerek uyuyan bir bebeğim oldu🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X