- Konu Sahibi Hamile_annee
Çok ani oldu.bilemedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ani oldu.bilemedim![]()
Offf damara basmak ne kelimeAldi tabi ki. Normal bir babaanne torununa hediye almaz mi? Bana da aldi bebege de aldi. Annem de kayinvalideme aldi ilk defa torunu oldu diye.
Ben konu sahibini tanimiyorum bu konuyla tanidim, damara mi bastim![]()
Bi de benim tüm aile büyüklerim emzirmek harika, böyle şahane anlattı durdular. İlk üç ay acıdan ağlaya ağlaya emzirdim. Bana canı tatlı nazlı diyenin alnını karışlarım. Doğum ve doğum sonrası süreç asla kolay ve pembe bir dönem değil.o meme ucu yarası savaşta işkence olarak falan kullanılmış olabilir. onu yaşayıp dile gelmeyen olamaz. Ya kanıyordu çocuk emiyordu ben öyle ağlıyordum ki çocuk meme ucundan çıkıyordu. Allahım jiletle meme ucumu itinayla kesmişlerdi sanki ..
O zaman herkes benden daha beteri var diye sussun mu? Kimse de derdini anlatmasın mı? Acı yatıştırmanın bir anlamı mı var? Benim acım bana hastır, anlatmak istersem anlatırım. Ama buralara meze edecek, Dedikodumu yapacak insanlara değil. Anlatanların hatası da bu olmuş işte.Ne demek neden şükür etsin ? Hiç çocuğu olmayan var . Yıllardır tedavi gören , beklediğine kavuşamayan insanla var . Tüp Bebek, aşılama yaptırıp olumsuz sonuç alanlar var . Bu kadar nankör olmamalı . Tabi ki herkesin acı eşiği farklıdır ama insan elindekinin nankörü ulaşmadığının delisidir
Offf damara basmak ne kelime![]()
bi de nasıl tipler var biliyor musunuz ? çocuk doğsun da anasına bilezik almayanlara karşı dolduracağım falan diyen tipler var, ayy düşman başına![]()
Bir önceki konusunda konu sahibi kayınvalidesi çocuğa hediye almadı ve kendisine bilezik takmayacak diye çocuğunu baba tarafına karşı nefretle doldurarak büyüteceğini ilan etti kadınlar kulübü ahalisineBiri anlatsin allah askina ne oluyor![]()
Birde şey var, doğumdan sonra hemen ayağa kalktım şöyle yaptım böyle yaptım diye anlatıp bunu övünç meselesi yapanlar.Bi de benim tüm aile büyüklerim emzirmek harika, böyle şahane anlattı durdular. İlk üç ay acıdan ağlaya ağlaya emzirdim. Bana canı tatlı nazlı diyenin alnını karışlarım. Doğum ve doğum sonrası süreç asla kolay ve pembe bir dönem değil.
Benim canım hiç tatlı değildir. Bende ilk ayları evlat aşkı ile geçirmedim. Sez. ağrım geçmedi, meme ucu, çocuk arıza çıktıBi de benim tüm aile büyüklerim emzirmek harika, böyle şahane anlattı durdular. İlk üç ay acıdan ağlaya ağlaya emzirdim. Bana canı tatlı nazlı diyenin alnını karışlarım. Doğum ve doğum sonrası süreç asla kolay ve pembe bir dönem değil.
Doğurmadan ben de atıp tutuyordum. Konu sahibi de üç ay sonra görecek.Benim canım hiç tatlı değildir. Bende ilk ayları evlat aşkı ile geçirmedim. Sez. ağrım geçmedi, meme ucu, çocuk arıza çıktısonra büyüyünce anladık ki zaten öyleymiş
, nazlanıyorsun falan demedi kimse diyemedi, deselerdi süt pompasıyla cinayet işleyen ilk kadın olurdum herhalde
![]()
Tabi ki acılar karşılaştırılamaz . Herkesin acısı kendine büyük . Bende daha beteri var diye susmak değil mesele insanlar sadece kime neyi ne kadar anlatacağını bilmiyor .
aahhaa bende ne diyordum biliyor musun ? üçüncü ayda odasını ayıracaktım altıncı ayda da işe başlayacaktım bebek disiplinle büyüyecektiDoğurmadan ben de atıp tutuyordum. Konu sahibi de üç ay sonra görecek.
Bu yoruma beğeni yağması gerekiyordu ya niye böyle oldu ki?Bazı anneler var bir de çocuklarının başkasının sevgisine ilgisine muhtaç olduklarını düşünüyorlar sanki hamile kalan ilk insanlar
Çocugum da çocuğum
He hani haklısın vallaha zor bacım böyle insanlar beklentili insanlar
bence dur, gidip boğacak insanlarıBana her cocuk icin bilezik takildi. "Yine dogur yine takarim" dedi kayinvalide.Ha ek olarak cocuk odasini ve cocuk arabasini aldilar. Bu yeterli mi doldurmamak icin yoksa baslayim mi yinede bir yerden
![]()
Kendilerini överken karşı tarafı yeriyorlar , aşağı çekiyorlar . Sonra gereksiz yere kıyaslama başlıyor . Halbuki her doğum , anne-bebek ilişkisi farklıdırBirde şey var, doğumdan sonra hemen ayağa kalktım şöyle yaptım böyle yaptım diye anlatıp bunu övünç meselesi yapanlar.
Etrafında yardımcı olacak biri varsa bir süre sadece bebeğinle ilgilenmek, neden naz, yetersizlik, güçsüzlük olarak görülür?
Ben ilk doğumumda bunu yaşadım, tezcanli olduğum için sezeryan doğum sonrası hemen ayaklandim ama acısını çektim birkaç gün sonra.
İkinci hamileliğimde ve doğumdan sonra bir süre yardım aldım çünkü akillandım.
Mecbur kalıp herşeyi kendin yapmak zorunda kalabilirsin ama kimse bunun iyi birşey olduğunu savunmasın bir zahmet.
Bir önceki konusunda konu sahibi kayınvalidesi çocuğa hediye almadı ve kendisine bilezik takmayacak diye çocuğunu baba tarafına karşı nefretle doldurarak büyüteceğini ilan etti kadınlae kulübü ahalisine![]()
Ben de odasını ayıracaktım erkenden ve uyku eğitimi verecektim. Emzirip uyutmayacaktımaahhaa bende ne diyordum biliyor musun ? üçüncü ayda odasını ayıracaktım altıncı ayda da işe başlayacaktım bebek disiplinle büyüyecekti2 yıl ücretsiz izin aldım 2,5 yıl bizim yatakta yattı değil ki odasını ayırmak, 3,5 yılda emzirdim
ne artistlik yaptıysam yuttum .