Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi türlü tayin olamıyorum memleketime. torpili olan patır patır gidiyo ben kalıyorum ağlıyorum her gün ailemi çok özlüyorum. torpilim yok diye doğunun bi şehrinde yapayalnız kaldım çok yalnızım çok şu an bile ağlıyorum sürekli dua ediyorum.benim için dua eder misiniz![]()
ne görevin. Eğitim durumu vs için tayin yok mu?
üniversite, dgs yada yüksek lisansa başlasan..
üniversiteye başlasam da kazandığım üniversitenin beni kabul etmesı gerekıyo memur olarak. benı kabul edecek kurum bulmak zor her sey torpil :/
Artik bu devırde torpil ler yarışıyor. ...
Bana birinin asla olamaz Yönetmelikte yok dedigi tayinim 1 gecede oldu yani o derece. .
Üzülme aramaya devam et illa biri çıkar. .
üniversite yüksek lisans mı. kabul ederler. Bazı bölümler mulakatsizda alıyor. yani torpilsiz.
Aynı dönemden bende geçtim çok isyan ettinolmuyo iştetorpılım yok
![]()
Aynı dönemden bende geçtim çok isyan ettin
seni çokyi anlıyorum inan bana..
Mecbur birakiyor lar babanın filan tanıdığı yokmu nerelisin iz gitsin belediye den başlasınyle öyle çıkıyor birileri bende yine bir yere geçmek için uğraşıyorum inşallah ikimizin işi de olur canim. .
kurumum izin veriyo ama memleketımde kurumlar almıyor kadro yok dıyorlar hep yanı torpılın yok dıyorlar acıkcası
çakılı kadromu. yani ilinde kurumunun teşkilatı yok mu? yoksa zor. bende kurum değişikliği için denedim beni de almamışlardı.
Ama canım çakıl i kadro ya atama çok zordur yani biliyorum az cokunıversıtede çalışıyorum ama giden gidiyo işte çakılı kadro falan dinleyen yok
Ama canım çakıl i kadro ya atama çok zordur yani biliyorum az cok
eş durumundan yada eğitim durumundan gidiyorlardır. yüksek lisansı sıfırdan ilinde başlamayı dene bence... şans işi... bende çok denedim üniversiteye geçmeyi, olmadı... ama bir arkadaşım benden önce, hiç akrabası olamamasına rağmen üniversiteye geçti. ama eğitim durumuyla geçti o...
kadron maalesef çakılı kadro... kurumunun diğer illerde teşkilatı olsaydı rahat olurdu... kurum değişikliğini denesen... üniversiteye değil de başka kuruma.... üniversitedeki ortamı bulamazsın yalnız...
kurum degısıklıgı farketmez yeterkı memleketime gıdeyım ıstıyorum ortam falan ıstemıyorum yeterkı burdan gideym istiyorum
eş durumundan yada eğitim durumundan gidiyorlardır. yüksek lisansı sıfırdan ilinde başlamayı dene bence... şans işi... bende çok denedim üniversiteye geçmeyi, olmadı... ama bir arkadaşım benden önce, hiç akrabası olamamasına rağmen üniversiteye geçti. ama eğitim durumuyla geçti o...
kadron maalesef çakılı kadro... kurumunun diğer illerde teşkilatı olsaydı rahat olurdu... kurum değişikliğini denesen... üniversiteye değil de başka kuruma.... üniversitedeki ortamı bulamazsın yalnız...
bekarlarda giddiyo es ve egıtım durumu olmayanlarda