Her şeyden önemlisi sağlık :((

ra.bis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
225
0
96
37
Bursa
aslında çok büyük bir problem dert değil belki ama yaklaşık 15 gündür uyuyamıyorum öksürmekten :2: geçtiğimiz hafta aile hekimimle görüştüm antibiyotik ve öksürük şurubu verdi bugün özel bir hastaneye gittim ve astım teşisi konuldu :2:çok canım sıkıldı :75:

Geçmiş olsun tatlım. İnşallah yakın zamanda geçer.

Öksürük yeri gelir insanı boğulacağı hissine sevkeder bilirim.

Teşhisin konmuş ,tedavini aksatmazsan bi sorunun kalmaz umarım

canım mümkün olduğunca sigara dumanından filan uzak durmaya çalış bildiğim kadarıyla o da tetikliyor, umarım bir an önce iyileşirsin, şifa versin allah..

gecmis olsun arkadasim,moralini yüksek tut,insan hasta olunca sagligin kiymetini daha iyi anliyor degil mi...

umarim düzelirsin:70:

Canım öncelikle geçmiş olsun
Benım annem de astım hastası astım malesef öyle tedaviyle geçebilcek birşey değil artık seninle
Annemde zor dönemlerden geçmişti ama şuan çok çok iyi gönlünü ferah tut

canım öncelikle geçmiş olsun
benım annem de astım hastası astım malesef öyle tedaviyle geçebilcek birşey değil artık seninle
annemde zor dönemlerden geçmişti ama şuan çok çok iyi gönlünü ferah tut

teşekkür ederim canım sizede geçmiş olsun

Allah sifa versin canim...
dua et ki daha ciddi bir sey degil, caresi olmayan bir hastalik degil :31:
yine de sukret Allah'a...

şükürler olsun dikkat ettikçe daha iyi hissetmeye başladım kendimi :71: Bir haftadır tütüne son verdim :1:

Canım bende de 1 ay kadar önce başlamıştı bogaz gerginliği ardından şiddetli öksürük...Sonra bi baktım şirketin yarısı öksüyor...Doktora gidenlere virüs var ortalıkta demiş doktor.Salgınmış yani sadece su içmeyi önermiş ilaç filan da vermemiş kimseye ben ilaç kullanmayı çok sevmediğimden gitmedim doktora ama su içtim tavsiyeye uyup şimdi geçti gibi sende ki de böyle bişey olmasın?

Back
X