Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aslında çok büyük bir problem dert değil belki ama yaklaşık 15 gündür uyuyamıyorum öksürmekten :2: geçtiğimiz hafta aile hekimimle görüştüm antibiyotik ve öksürük şurubu verdi bugün özel bir hastaneye gittim ve astım teşisi konuldu :2:çok canım sıkıldı
canım mümkün olduğunca sigara dumanından filan uzak durmaya çalış bildiğim kadarıyla o da tetikliyor, umarım bir an önce iyileşirsin, şifa versin allah..
Canım öncelikle geçmiş olsun
Benım annem de astım hastası astım malesef öyle tedaviyle geçebilcek birşey değil artık seninle
Annemde zor dönemlerden geçmişti ama şuan çok çok iyi gönlünü ferah tut
canım öncelikle geçmiş olsun
benım annem de astım hastası astım malesef öyle tedaviyle geçebilcek birşey değil artık seninle
annemde zor dönemlerden geçmişti ama şuan çok çok iyi gönlünü ferah tut
Canım bende de 1 ay kadar önce başlamıştı bogaz gerginliği ardından şiddetli öksürük...Sonra bi baktım şirketin yarısı öksüyor...Doktora gidenlere virüs var ortalıkta demiş doktor.Salgınmış yani sadece su içmeyi önermiş ilaç filan da vermemiş kimseye ben ilaç kullanmayı çok sevmediğimden gitmedim doktora ama su içtim tavsiyeye uyup şimdi geçti gibi sende ki de böyle bişey olmasın?