Her şeyden şikayetçiyim

Of kendimi gördüm bu yazıda. Bizde nikahlıyız daha düğünümüz olmadı ama bende çenemi tutamıyorum... Gerçekten kadın konuştukça erkek kaçıyor ama konuşmayınca da anlamıyorlar ki odun odun devam ediyorlar.
Geçen az surat astım öyle durup televizyona bakıyor, tepki yok,hakkaten böyle saatlerce tv ye mi bakcaksın dedim anladı en sonunda geldi sarıldı ilgilendi. Valla sabır deyip suscaz tutcaz kendimizi yapcak bisey yok...

sarilmasi icinmi surat yaptin?
geldi ilgilendi derken? sen bebek degilsinki adam TV izlerken bile bir elinde cingarakla otursun.

sarilmasi icinmi surat yaptin?
geldi ilgilendi derken? sen bebek degilsinki adam TV izlerken bile bir elinde cingarakla otursun.
Yok hayir bi konuda tripliydim ve hakliydim o yuzden surat yaptim. Ben hataliysam gonlunu yapmak icin gider sarilir operim mesela onu kastettim.

3 senelik evliyim eşimle anlaşamıyoruz daha doğrusu ben anlaşmazlık çıkarıyorum ve haklı olduğumu düşünüyorum. Kvlerle yaşıyorum nasıl kabul ettin vs sorularınu duyar gibiyim ama oldu bir şekilde. Çalkantılı ilişkimiz var yani aşırı şikayet edeceğim bi olay yok ama ben bir şekilde en ufak olayı bile eşime yansıtıyorum buda ilişkimize yansıyo. Sanayide çalışıyo eşim ve aşırı yorgun oluyor eve geldiğinde. Geldiğinde bana sarılsın öpsün halimi hatrımı sorsun istiyorum. Ama o uyuyo ya da konuştuğumda öbür odaya ksçıyo. Para topluyoruz eşim ticaret yapıyo şuan bir miktar paramız var elhamdulillah biraz daha toplayıp kendimize ev alıp çıkmayı düşünüyoruz. Eşim kendinden kaçırtıyosun böyle yaparak diyo. Ben bile bazen kendimden sıkılıyorum ne yalan söyleyim. Aslında her kadının isteyeceği şeyleri istiyorum ben de biraz ilgi şevkat. Ama eşim tam bir odun ne iltifat eder güzel olduğumda ise aksine çok çirkin olmuşsun der. Bu en ufak olayları büyütüp ağlayıp eşime her fırsatta şikayet etme olayını nasıl bitirebilirim lütfen akıl verin bana. Vee kınamayın ne olur.

Bu dünyada kadının işi zor. Ama biz de kadınız biz ve bir gücümüz de yok değil. Siz sürekli şikayet ederseniz erkekler malum direk kaçarlar. Eğer şuanlık değiştiremiyorsanız şikayet etmeyi de bırakın. Eşiniz geldi mesela iki gönlünü hoş edin. Biraz tava getirin, iki gün sonra ne istiyorsanız güzelce alttan alttan aklına sokun. Biraz politik, stratejik olun... Malesef böyle olmak zorundayız.
Bakın erkekler şikayet, sürekli trip atılması, sürekli depresyon hali gibi durumlarda en güzel kadın bile olsa sıkılırlar ve kaçış noktası ararlar. Sevgisinden ölen erkek bile bu duruma çok dayanamaz.

Back
X