• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeye ağlıyorum nasıl yenebilirim

Tweety uzaktan tabiki kesin bişey söylemek doğru olmaz. Bireyin yaşı, işi, ailevi ilişkileri, karakteri vs gibi birçok durum değerlendirilmeli. Ancak anlattığı kadarıyla bir özgüven eksikliği göze çarpıyor. Aile bireyleri tarafından fazlaca eleştirilmiş, takdir görmemiş ve bununla paralel olarak özgüveni zedelenmiş birini görüyorum üyenin yazdıklarında.
Teşşekürler cevap için :KK200: Bende herseye hemen aglarımda kendim için sordum aslında o_O

Teşşekürler cevap için :KK200: Bende herseye hemen aglarımda kendim için sordum aslında o_O

Rica ederim:KK33: Esasında şöyle söyleyebiliriz : özgüven eksikliği bu durumun sebeplerinden sadece biri olabilir. Tek sebebidir diyemeyiz. Sağlam bir özgüven inşaa etmek zaten hepimiz için gerekli birşey. Başka sebepleri de muhakkak vardır. Örneğin siz hangi durumlarda hemen ağlıyorsunuz bunu gözlemleyin. Çok hassas biri olduğunuz için olabilir, kendinizi ifade etmekte zorlandığınız için olabilir, o an ağlamayı bir kaçış yolu olarak gördüğünüz için olabilir..

Rica ederim:KK33: Esasında şöyle söyleyebiliriz : özgüven eksikliği bu durumun sebeplerinden sadece biri olabilir. Tek sebebidir diyemeyiz. Sağlam bir özgüven inşaa etmek zaten hepimiz için gerekli birşey. Başka sebepleri de muhakkak vardır. Örneğin siz hangi durumlarda hemen ağlıyorsunuz bunu gözlemleyin. Çok hassas biri olduğunuz için olabilir, kendinizi ifade etmekte zorlandığınız için olabilir, o an ağlamayı bir kaçış yolu olarak gördüğünüz için olabilir..
Yengec burcuyum ben cok duygusalım ondan kaynaklı sanırım :hamarat: üzülünce kızınca yada bişeye bozulunca aglarım hemen:KK61::olamaz:

Yengec burcuyum ben cok duygusalım ondan kaynaklı sanırım :hamarat: üzülünce kızınca yada bişeye bozulunca aglarım hemen:KK61::olamaz:

Ah kıyamam, yengeç kadınlarını çok severim:KK16:Çok tatlı, güvenilir oluyorsunuz genelde ama hassas ve ayrıntıcı yapınız da siz yengeçleri yıpratıyoro_O

Bende tam tersiyim.Birilerinin yanında ölsem ağlayamam.
Hele kendimi savunmam gereken zamanlarda wauww tutabilene aşk olsun.Bazen çenemi tutmam lazım aslında.Çok pişman oluyorum laflar ağzımdan sıra sıra çıkıyor.
Üzülürsem tek kalınca sonradan ağlarım ama :KK53:

Bence bu tarz seyler kendimizi karşımızdaki kişiden daha az onemsedıgımızden oluyor .
Aynısı bende var hemen aglarım ama dusundum bu yazıyı okudugumda benım fıkrımı kabul etmesını ıstıyorum ben fıkrımı soyleyım o kişi söylesın etmezse fıkrımı veya savunmamı umrumda olmaması gerekıyor eger gercek anlamda ben ona bısey yapmadıysam yada sucladıgı konu gercekten yanlıssa , ama boyle olmuyor .
Bende o durumda hıssettıgım aglamanın arkasına saklanıyorum bu da ıgrenc bı durum ..

ben de çok duygusalım teksem ya da güvendiğim insanın yanındaysam ağlarım ama dışarda haksızlığa asla ağlayamam o yüzden hatta insanlar benim haklı olduğuma inanmayabiliyorlar mesela bi hocam bana haksızlık yaptı ama ağlayıp yalvarmadım diye inanmadı bana. demek ki insan sarrafı değilmiş.

Yüksek sesle ve sesi biraz kalınlaştırarak konuşmak titremeyi engelliyor. Zaten o titreme grlince yinemi ağlayacağım duygusu daha çok ağlamaya sebep oluyor

Birde kendimi değilde başkasını savunurmuş gibi bi his yaratırım içimde ağlamama engel olur.

Ve öyle anlarda egoyu yüksek tutmak lazım.

Seni kırmak istemem ama sürekli ağlayanları çok rahatsız edici buluyorum ve tabi güçsüz nasıl çözülür bilmem karakteri bu olabilir

Back
X