her şeye hemen sinirleniyorum bağırıp çağırıyorum yardım edin

soguklarkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
334
15
118
Genel olarak sinirlerime hakim olamıyorum.En ufak bir şeye kızdığımda sinirlendirdiğimde karşımdaki insana bağırmaya başlıyorum sesimi yükseltiyorum elimde olan bir şey değill bu durumdan çok rahatsızım ne yapmam gerekir sizce

Bi ara bende de vardi...
Son zamanlar sinirlerinizi yipratacak seyler yasadiniz mi?
Kokten cozum icin zaman ve psikolog (yasadigniz agir birsey yoksa kendi kendine telkin) derim.

Fakat bende oldugu donemlerde -ki hala var- konusacakken bir kez daha dusunup derin bi nefes aliyordum, o an ofkeyle bagirma hissini yutkunarak geciriyordum yani.

Genel olarak sinirlerime hakim olamıyorum.En ufak bir şeye kızdığımda sinirlendirdiğimde karşımdaki insana bağırmaya başlıyorum sesimi yükseltiyorum elimde olan bir şey değill bu durumdan çok rahatsızım ne yapmam gerekir sizce

Ay o bende de var ofkemi kontrol edemiyrm mantıksız konusuyrm sinirlenince bende çok rahatsızim napcagimi bilmiyrm. Biraz araştırdım neyapılabilir diye söylenenlere o an cevap vermiyceksin sakinlesmeyi bekliyceksin en iği yol buymus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunun bi çözümü varsa bende uyguliyim sinirlendiğimde bağırıp çağırmaktan utanır oldum artık ama elimde olan bişey değilki ve rahatsoz etmeye başladı fazlasıylaa:(

O bendede vardi hemde nasil dusmanina soylenmiyecek seyleri soylerdim şimdi sinirliysem ofkelisin sus kızım diye kendimi frenliyorum bazen ayar kaçıyor ama olucak o kdr artık :)

Normalde sinirli bir insan olmadığım halde gerek ailevi meseleler gerek sosyal yaşantım ve diğer sorunlar insanı sinirlilik haline zorluyor. O an kim varsa karşımda en ufak bir hareketi bile batıyor ama normalde o harekete,lafa sesimi çıkarmam.
Geçicidir sanıyorum bu durum. Biraz tatile gitmek imkanın varsa kafanı dinle. İyi gelecektir.

Tansiyon sorunun olabilir. Yüksek tansiyon acayip sinir yapabiliyor. Sinirlendiğim an önüme ne gelirse parçalayasım gelirdi eskiden. Sonra asabi tansiyonum olduğunu öğrendim. Tansiyon ilacı kullanarak hem hastalığımı hem tepkilerimi kontrol altına aldım çok şükür. Umarım böyle bi sıkıntın yoktur canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ofke kontrolu terapisti. Kac yasindasin bilmiyorum ama aile iliskilerini, ask iliskilerini, kariyer iliskilerini hepsini etkileyecek bir sey bu.

Back
X