- 16 Ocak 2021
- 4.291
- 7.698
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
-
ihmalkar değilim çocuk zaten gözetimimde zarar göreceği hiçbir nokta yok su konusunda da silinir biter gider ne var ki?Tamam da adam söylediklerinde haksız değil ki.Çocuk stor perdenin ipiyle oynamamalı,boğulup ölen çocuk dinlemiştim haberlerde.Su deseniz ayrı problem,çocuğun o suyu dökeceği muhakkak zaten,önleminiz yetersiz.
Siz hep böyle ihmalkar iseniz eş boşuna konuşmuyor bence.
yani bir bebek evde ne kadar oyalanabilri ki gerçekten diğer insanların bebekleri çok mu uslu çok mu meraksiz öerak ediyorum benimki 7/24 etkinlik oyun ilgi keşif derdinde. Artık oyalamakta zorlamıyorumYok artık yaa çocuk keşfediyor anne kontrolünde. Baktı bir numarası yok birdaha ellemek istemez bebek zaten. Hayatında ve ek mı görmedi bu yorumları yapanlar anlamıyorum. Konu sahibi dikkatli bir anne belli. O yaş bebek sınırlandırılması. Güvenkik kontrolünde keşfetmesine izin verilir . Kesik camla iynamıs sanki öyle saçma tepkiler geliyor
Havalar güzel bir sabah bir ikindin yürüyüşe çıkartın koyun bebek arabasına . Uyku evresinde de girin bir kafeye oturum arada . Evde de etkinlik arada olabilir ama daha ziyade kendi işlerinize dahil edin. Beraber camasır katlayın evi toplayın. Tabi mesela in dakikada katlanan çamasır bir saatte katlanıyor ama yapacak birşey yok. Birkaç aya bebeklerle vs oynatınca oynayacak seviyeye gelir zaten. En zor evreleri atlatmıssünız. Özellikle üç yaş çok güzel hem kural kavramı oturuyor hem bıdır bıdır sohbet ediyor. Hem de beraber rahat oyun kurmaya baslıyorsunuz. Akranınile az az oynuyor. Dört yaş zaten çok güzel artık akranı ile oynamaya başlıyor. Hergün ama hazırlanın çıkın evden sabah ve ikindin. Parka gôtürün.yani bir bebek evde ne kadar oyalanabilri ki gerçekten diğer insanların bebekleri çok mu uslu çok mu meraksiz öerak ediyorum benimki 7/24 etkinlik oyun ilgi keşif derdinde. Artık oyalamakta zorlamıyorum
çocuktan önce böyle bir şey yaşamadık kiStor perde üst kat komşumun çocuğunun tepesini delmişti evet evet resmen delmişti .ama babanın derdi çocuğun zarar görmesi değil anladığım kadarıyla eşyasına zarar gelmesi ? Bu adam çocuğuna karşı mı böyle oldu yoksa baştan böyleydi de siz tedavi görmeden çocuk mu yaptınız
ben terapi alıp bu durumu yönetmeye çalışmalıyım belki deBöyle tip insanlar var huyu Böyle. Terapi falan desenizde işleyenini görmedim ben. Umursamaz insan hayatı boyunca nasıl ki umursamaz devam ediyorsa bunlarda aynı. Siz nasıl yaklaşmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Daha kolay olur.
şu an işlere katamıyorum çünkü mesela ben çamaşır katlıyorsam o onları devirip alıp kaçmayı seviyor dışarı en iyi seçenek bizim içinHavalar güzel bir sabah bir ikindin yürüyüşe çıkartın koyun bebek arabasına . Uyku evresinde de girin bir kafeye oturum arada . Evde de etkinlik arada olabilir ama daha ziyade kendi işlerinize dahil edin. Beraber camasır katlayın evi toplayın. Tabi mesela in dakikada katlanan çamasır bir saatte katlanıyor ama yapacak birşey yok. Birkaç aya bebeklerle vs oynatınca oynayacak seviyeye gelir zaten. En zor evreleri atlatmıssünız. Özellikle üç yaş çok güzel hem kural kavramı oturuyor hem bıdır bıdır sohbet ediyor. Hem de beraber rahat oyun kurmaya baslıyorsunuz. Akranınile az az oynuyor. Dört yaş zaten çok güzel artık akranı ile oynamaya başlıyor. Hergün ama hazırlanın çıkın evden sabah ve ikindin. Parka gôtürün.
yani benim hayat görüşüm çocuk kendine zarar veren bir şey olmadığı sürece her şeyi keşfedebilir oynayabilir eşimin görüşü ise eşyalar oyuncak mı niye oynatıyorsunAnnenin kucağında perdenin boncukları ellemesi de, evde suyla oynaması da sorun değil. Ben neler neler yaptırıyordum evde. Yaz gelince en sevdikleri su oluyor. Azıcık dökülmeye yerlere de bir şey olmaz ki çocuğun büyüdüğü evde bazı şeylerin zarar görmesi de anormal değil.
Ben sizi haklı buldum. Yer ıslandıysa alsın peçeteye silsin. Oyun oynayan kendi çocuğu.
Hangi mevsim doğmuş onu bul yeter , mesela arpa zamanı veya kışın gibi akılda kalıcı bir olayın olduğu dönem, o şekilde teyzemin , annemin burcunu bulmuştum ben , annem yazın arpa zamanı doğdum der annesi öyle betimlemişsaatli bomba gibi
gizli gizli yapıyoruz yapacaklarımzı
eşimin burcunu bilmiyorız çünkü annesi bilmiyor köyde şehre gittikleri bir gün kimliği çıkarıp yazdırmışlar ama etraftan topladığımız bilgiler oğlak olabileceği yönünde bilgi veriyor
Ben hayatta karşımızdaki değer verdiğimiz insanın karakterini huyunu bilip davranılması gerektiğini düşünüyorum. Nasıl ki her arkadaşımıza aynı şakayı yapamıyorsak, her şeyi herkese anlatamıyorsak gibi. O kişide aynı şekilde. Anlattıklarınızı evet daha düzgünde söyleyebilirdi ama söylememiş. Buket kuzayın videolarına göz atmanızı öneririm.ben terapi alıp bu durumu yönetmeye çalışmalıyım belki de
teşekkürler bakacağıöBen hayatta karşımızdaki değer verdiğimiz insanın karakterini huyunu bilip davranılması gerektiğini düşünüyorum. Nasıl ki her arkadaşımıza aynı şakayı yapamıyorsak, her şeyi herkese anlatamıyorsak gibi. O kişide aynı şekilde. Anlattıklarınızı evet daha düzgünde söyleyebilirdi ama söylememiş. Buket kuzayın videolarına göz atmanızı öneririm.
sana da mı hıc karışmazdı bazı huylar değişmezçocuktan önce böyle bir şey yaşamadık ki
ev düzenli çocuk oyalama derdi yok
Ohoo her şeye karışıyor adam cidden.yani benim hayat görüşüm çocuk kendine zarar veren bir şey olmadığı sürece her şeyi keşfedebilir oynayabilir eşimin görüşü ise eşyalar oyuncak mı niye oynatıyorsun
mesela oğlum tencerelerle oynamayı çok sever
kapakları birbirine vurur eşim hemen laf eder onlar oyuncak mı dye
Tabi canım her halta onu dinlesem evde eşya kıpırdamaz. Bişeye laf edincede tutuşturuyorum eline buyur daha iyisini sen yap diye 5dk sürüyo tabi gelip tamam sen hallet demesi. Laf işte boşver. Sen ne kadar tınlamazsan o da vakitle bırakır ipin ucunu.hahha çok güzel yapmışsınız sanırım dalga geçerek cevap vermek lazım
yani bana karışacağı çok bir olay olayımız olmadısana da mı hıc karışmazdı bazı huylar değişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?