- 16 Ocak 2021
- 4.293
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Eşiniz kaynanazi yada k.pederinzi kopya yapmis anlaşılan. Şema terapi ile tanissinMerhaba hanımlar. Eşimin kaynana gibi her şeye karışma huyu var. Bunu aşamıyoruz ve beni çok yorup soğutuyor artık bu sorunu çözemezsek bende her şey bitecek artık sizlerden yardım istiyorum. Eşim iyi biridir yardımcı olur ama her şeye laf eder karışır. Mesela çocuk odasının stor perdesi var. Çocuk onu açmaya yarayan boncuklu iple oynuyordu. Bir şey yaptığı yok (ben başındayım bu arada gözetimim altında oynuyor) kır kır bi kırmadığınız o kaldı diye kızıyor.
Sonra instagramda gördüğüm bir etkinliği hazırladım. kaba Su doldurup oyuncak oynamalı bir şey. Sofra bezi serdim. çocuk Oynarken şap diye elini vırarak suya sokunca bayğı su sıçradımış etrafa eşim gelimce ıslak yere bastı . Buna söylenmeye başladı “her gördüğünüz şeye özeniyorsunuz mahvoldu etraf ayağım ıslandı off” şeklinde. Çok uzatmayım karakterini bu iki olaydan çözebilirsiniz. Sinirlendim tepki verdim olmadı güzelce konuştum olmadı. Kendini çok haklı görüyor bu konuda ne yapabiliriz?
Ben çok titiz bir insan değilim ama adam bana haklı geldi. Daha güzel ifade etse iyi olurmuş ama siz de biraz sarsak bir insansınız sanki.Merhaba hanımlar. Eşimin kaynana gibi her şeye karışma huyu var. Bunu aşamıyoruz ve beni çok yorup soğutuyor artık bu sorunu çözemezsek bende her şey bitecek artık sizlerden yardım istiyorum. Eşim iyi biridir yardımcı olur ama her şeye laf eder karışır. Mesela çocuk odasının stor perdesi var. Çocuk onu açmaya yarayan boncuklu iple oynuyordu. Bir şey yaptığı yok (ben başındayım bu arada gözetimim altında oynuyor) kır kır bi kırmadığınız o kaldı diye kızıyor.
Sonra instagramda gördüğüm bir etkinliği hazırladım. kaba Su doldurup oyuncak oynamalı bir şey. Sofra bezi serdim. çocuk Oynarken şap diye elini vırarak suya sokunca bayğı su sıçradımış etrafa eşim gelimce ıslak yere bastı . Buna söylenmeye başladı “her gördüğünüz şeye özeniyorsunuz mahvoldu etraf ayağım ıslandı off” şeklinde. Çok uzatmayım karakterini bu iki olaydan çözebilirsiniz. Sinirlendim tepki verdim olmadı güzelce konuştum olmadı. Kendini çok haklı görüyor bu konuda ne yapabiliriz?
Ömür törpüsüMerhaba hanımlar. Eşimin kaynana gibi her şeye karışma huyu var. Bunu aşamıyoruz ve beni çok yorup soğutuyor artık bu sorunu çözemezsek bende her şey bitecek artık sizlerden yardım istiyorum. Eşim iyi biridir yardımcı olur ama her şeye laf eder karışır. Mesela çocuk odasının stor perdesi var. Çocuk onu açmaya yarayan boncuklu iple oynuyordu. Bir şey yaptığı yok (ben başındayım bu arada gözetimim altında oynuyor) kır kır bi kırmadığınız o kaldı diye kızıyor.
Islak yeri kurulamadın mi?Merhaba hanımlar. Eşimin kaynana gibi her şeye karışma huyu var. Bunu aşamıyoruz ve beni çok yorup soğutuyor artık bu sorunu çözemezsek bende her şey bitecek artık sizlerden yardım istiyorum. Eşim iyi biridir yardımcı olur ama her şeye laf eder karışır. Mesela çocuk odasının stor perdesi var. Çocuk onu açmaya yarayan boncuklu iple oynuyordu. Bir şey yaptığı yok (ben başındayım bu arada gözetimim altında oynuyor) kır kır bi kırmadığınız o kaldı diye kızıyor.
gerçekten bu kadar etkileyecek bir durum mu?Eşinizi psikologa yönlendirin, yoksa bu gidişle garibim bebeniz psikologluk olacak. Profesyonel destek şart ya bugün babaya ya yarın çocuğa karar sizin.
evet ciddi bir tepki verdim ve kendisinin görüşlerini hiç önemsemediğimi söyleyip günlerce küstüBaşak burcu mu?
O bagirdiginda siz nasil tepki veriyorsunuz?
Gunun stresini sizle atiyor gibi
Hic höst dediniz mi kendisine?
aaa evet gerçekten siz deyince fark ettim onlar da öyleEşiniz kaynanazi yada k.pederinzi kopya yapmis anlaşılan. Şema terapi ile tanissin
evet eşimle düşünceleriniz aynı o yuzden onun açısından bakabilen biri ile konuşmak iyi olacakBen çok titiz bir insan değilim ama adam bana haklı geldi. Daha güzel ifade etse iyi olurmuş ama siz de biraz sarsak bir insansınız sanki.
Stor perde zincirleri ev kazaları için biçilmiş kaftan. Çocuk ölümlerine birçok kez sebep olmuştur. Çocuk anne gözetiminden anlamaz. Daha önce oynadığı bir şey için dur yanımda annem yok gözetimde değilim oynamamalıyım demez.
Su içeren oyunlar da evin içinde değil balkonda, banyoda ya da varsa aktivite masasında oynanır. O çocuğun halıyı ıslatabileceğini, sofra bezinin suyu tutmayacağını düşünmeniz gerekirdi.
Etkinlik bitince her yeri kaldırıp kurulayacaktımIslak yeri kurulamadın mi?
yerlerimiz parke değil su olması her hangi bir zarar vermez. su israfı olacak kadar bir su değil elbette bir kap su sadece.Her şeye karışan insan sevmem ama yani yere su dokmeli oyun bence olmamalı. Bir kere su israfı hiç sevmem onu geçtim yerler seramik değilse kabarır, yani gerek var mı ya yerlere su dökülmesine? Çok mu lazim yani? Bence rahatsız edici ve evimde ben de izin vermezdim. Stor ipleri de küçük çocuk ve ev hayvanları ölümü için çok tehlikeli bu arada ona mutlaka ekstra dikkat edin. Sanirim sabitlemek için bir aparatıni görmüştüm bir yerde. Bence eşiniz her şeye karismaktan ziyade malı kıymetli ve hoyratlıktan hoşlanmıyor. Ben de öyleyim o yüzden ben de eşiniz gibi uyarırdım.
a böyle babası olan birini bulduğuma çok sevindim çünkü şunu merak ediyorumbenim babam da böyle yayemek yaparken mutfağa gelir yok neden havalandırmayı açmıyorsunuz, yok neden bu kadar az yapıyorsun yemeği.. dolapları açar, kapatır.. muhtar gibi basımızda dolanır annem her seferinde ağzının payını verir ama kaç yıldır değiştiremedik babamı artık biz de şakaya vuruyoruz.. napacaksınız ama evet erkeğin çok konusanı iyi değil
Merhaba hanımlar. Eşimin kaynana gibi her şeye karışma huyu var. Bunu aşamıyoruz ve beni çok yorup soğutuyor artık bu sorunu çözemezsek bende her şey bitecek artık sizlerden yardım istiyorum. Eşim iyi biridir yardımcı olur ama her şeye laf eder karışır. Yani çocuğa da bakar o noktada sıkıntı yok. Sadece Mesela çocuk odasının stor perdesi var. Çocuk onu açmaya yarayan boncuklu iple oynuyordu. Bir şey yaptığı yok (ben başındayım bu arada gözetimim altında oynuyor) kır kır bi kırmadığınız o kaldı diye kızıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?