- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi cevizezmesi
6 yillik evliyim.Herkese merhaba,
8 aylık bir ilişkim vaR. Daha önceki geçiş yaptığım üniversitemden kendisi beni tanıyormuş ama ben onu tanımıyordum, üst dönemimmiş. İkimiz de 26 yaşındayız.
daha önce hiç ilişkim olmadı ve açıkçası flört etme konusunda da pek iyi Değilim. Biraz yabaniyim galiba bu konulardasevgilim de hemen insanlarla iletişim kurabilen, girişken,sıcakkanlı biri zaten öyle olmasa bizim ilişkimiz başlayamazdı.
birbirimizi çok seviyoruz. Kendisi de Allah var çok iyidir bana karşı. Yani Nazımı çeker, benden daha sakindir, küsünce gurur yapmaz genellikle adım atar ya da ben adım atsam bile uzatmaz,uzlaşıcı insandır.
Sorunuma gelirsek, kendisi benim her şeye muhalefet olmamdan şikayetçi. Aslında öyle sivri ve geçimsiz bir insan değilimdir. işin komik yanı ise çocukluğumdan beri evde de babamdan duyduğum söz şudur "bi kere de tamam de kızım!"
örnek vermem gerekirse mesela bir şey konuşuyoruz şimdiyle ilgili ya da gelecekle ilgili ben fikrimi söyleyince "neden bi kere de tamam demeyip hemen bi şeyler diyorsun, bir kere tamam de, bir kere ya!" diyor. Yani o kadar dert etti kendine. sadece biri bi şey dediğinde "neden,Nasıl,niye,ama neden öyle, ama neden böyle" diye sorgulayan biriyim.( toplumda hep böyle Değilim, daha çok yakınlarıma) Öyle dediği gibi muhalefet olmak gibi bi niyetim yok. Bir de kendisi iç anadolulu, ben sahilde büyüdüm,daha ataerkil bir ortamda büyümüş. kafasından kuruyor, bu şimdi böyleyse ileride her şeyi kafasına göre yapar diyor ve kendince bana şimdiden "söz geçirmeye" çalışıyor. Hatta bana geçenlerde "beni korkutuyorsun" dedi. Kaldı ki gayet sakin bir hayat yaşıyorum, müdahale edilecek bir yanı bile yok. Aslında kendisi de öyle baskıcı değildir. Mesela Konuşurken kadın şöyle yapmalı, böyle olmalı vs diyor ben de neden sadece kadın yapıyor, neden şöyle, neden böyle diyorum... Oradan film kopuyor..
Erkekler konusunda çok tecrübeli Değilim açıkçası. Neyi yanlış yapıyorum da bu Adam bu kadar yakınıyor benden. anneme göre biraz daha kurnaz konuşmalıymışım. Ama bazen öyle şeyler diyor ki, bi şey demeden duramıyorumdaha farklı mı konuşmalıyım ?
Ben senin gibiyim, esin sevgilin gibi.
Sana tek diyecegim kosarak uzaklas.
Sevgilin koyden bir kiz bulsun, sen entellektuel birini.
Neden diye sorma. Anlata anlata bitmez cunku.