- Konu Sahibi nazanbasak
-
kayınvalideniz sizi niye istemiyor niye böyle davranıyor ya ben bunu anlamadım...gerçi 12 yıl olmuş az bir zaman da değil de kadını alıp karşınıza bana niye böyle davranıyorsun bak kaç yaşında kızımız var niye eşimle konuşup benimle konuşmuyorsun falan diye konuşsan...yani ne varki aradai istemediyse seni evinede istmeseydi niye yan daireye gelmene razı oldu oda....çok sinirlendim inanın ki
çünkü ben g.doğulu değilim diye istemedi onlarda hala ağalık sistemi var.
Maalesef toprak meselesi.oğluna onlara uygun mal mülk sahibi bir kız istedi.eşimde hayır ben evleneceğim diyip ceketini aldı çıktı.
Sıfırdan yaptık herşeyi çalıştık tek başımıza evlendik. Tam 6 yıl rahattık sonra abisi hastalanınca 2004 tekrar aile şirketine döndü.k.validemde aynı işyerinde tabi bu da ona istediğini sağladı.oğlu yanında olunca yavaş yavaş işledi resmen 2008 yılına kadar. Yan daireye taşınmaya resmen mecbur kaldım. Bak ben eşini istiyorum o beni istemiyora getirdi.bir de abisi sürekli rahatsızlanıyor. Kıyamadım eşime taşındım hay taşınmaz olaydım.
Kadın o kadar politik okadar sinsi davrandıki beni delirtti tabi bende tutamadım kendimi olan eşimle benim aramın açılması oldu.
şimdi tekrar döndüm diye yapmadığını bırakmıyor.
Ah canım arkadaşım iwy7
demez olurmu? şu son iki yılımız çok kötü ondan önce müdehale edemiyordu.
Yan daire taşınmak sonum oldu diyebilirim.malı mülkü planlı programlı yıllar içinde yavaş yavaş geçirdi üstüne.ben farkedene kadar iş işten geçti.
Kocam annemdir kimin olacak mal mülk yine bize kalacak diye düşünerek ses çıkarmadı.iş yerinde ortak olmasalardı.k.validem kocam abisi. Kaynım bekar
evlenmedi.zaten k.validem kimseleri beğenip alamaz oğluna bizde kendi başımıza evlendik yoksa hayatta evlemezdik.g.doğuda kadın eziliyor deniyorya ben buna inanmıyorum . Eşimin ailesinde gördüğüm ipler kadınların elinde.
K.pederim ölmüş olması eşimi annesine karşı daha bir savunmasız hale getirmiş.
Tam bir koruma psikolojisinde annesini. Aman üzülmesin aman gücenmesin
iyi ya ben yok ben anlayışlıyım ya herşeye katlanırım.
Kırk yılın başı patladım.şuçlu ben oldum.
Ne yaparsın ne edersin aşağısı sakal yukarısı bıyık. 13 yıllık evlilikten şu an boşansam alacağım 150 tl nafaka olur. Oda kızımın okul taksidini bile karşılamaz.
Bunca yıllık evliliğe verilmiş emek sevgi hepsinin yerle bir olmasıda cabası.
üstüne kızımın baba sevdasınıda ekle.
Alsana çözülemeyen problemler varya işte ondan.
Ya herşeyi göze alıp yıkıp geçeceğim.yada tek ben mutsuz olmayı kabullenip susacağım...
Eşini kayınvalidenden önce sen alıp dışarı çıksan olmazmı. .
Baktın o yapıyor sende yap.Hergün aralıksız eşini al ve çık dışarı.Havalarda güzel çocuk içinde iyi olur
ah canım benim keşke yapabilsem eşim kaynanamla aynı işyerinde.İş çıkışı alıp oğlunu hadi bu gün oraya gidelim yok bu gün şuraya diyip sürüklüyor.
bir gün götüremese öbürgün mutlaka götürüyor.
inan herşeyi denedim.bağırıp çağırdım daha kötü tepti.eskiden politik yapan kaynanam şimdi açıktan açıktan yapıyor.
vallahi keşke ölse diye bile geçiriyorum içimden insan başka bir cana zarar gelmesini istermi sonra kendimden utanıyorum. ama canımı çok yakıyor.
Sorun başka kadın olsa kendinle kıyaslarsın ne bileyim yaparsın bir şeyler ama anne olunca başka
38 yaşındayım ama görsen 28 diyemezdin ama şu son 2 ayda çöktüm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?