Her şeye rağmen sevmek

eşim askere gitti
kadın benim adet tarihimi bile takip ettiği için
oh sen hasta olacaksın oğlumuzda 1 hafta bizle yatar artık dediler kepazeliğe bak
bende adet geciktirici kullandım
görsünler diye yanlarında içtim sesleri kesildi
herkes yaşıyo ne yazıkki
sabrın sonu selamet

ablacım ınanamıyorum ya...
ınsan torununa boyle bır sey nasıl sorabılır...
haddım degıl belkı ama esınıze uzulmeyın bır de...
kocaman adam her goturdugu yere gıtmek zorunda degıl...
dıyemez mı yanı anne sen benı hergun hergun alıp nereye goturuyorsun benım karım evladım var benım bır aılem var dıye...
kayınvaldenız bu saatten sonra ınsafa gelmez oylr dusunuyorum ama bu ıse dur dıyecvek esınız...
ne olur bır de onun ıcın uzulmeyın...

Canım çok büyük saçmalık bu anlattığın ama. Eşinin evi neresiyse her zaman orda yatmak zorunda. Niye senin durumuna göre gidip anasında kalıyor ki. Ne münasebet. Eşim ilk evlendiğimizde ailesinin yanında bir gece kalmamızı istedi, kabul etmedim. aynı şehirdeyiz, evimiz var barkımız var. artık orası akraba evi senin evin değil dedim. Yani hap falan içmeden eşine posta koyman gereken bir durummuş bu aslında. Seninle kalması sadece belli nedenlerle mi oluyor, o ne demek yaa.

canım sağol desteğin için kaynanamdan insaf beklemek yanlış olur zaten.kadında ne insaf ne allah korkusu nede kuldan utanma var.
Kız kocam için nasıl üzülmeyeyim gözümün önünde adam kadına sesini çıkaramıyor ama öyle üzülüyorki görüyorum.birde şu sevda olmasa içimde.kıyamıyorum....o bana kıysada

güzelim ya evet herkes değişik versiyonlarda aynı şeyi yaşıyor.Farkındayım bunun ama bunca seneden sonra istediğinin yaptırabilmesi beni çıldırtıyor.Hani en başından belki yaşasaydık bunları okadar üzülmezdim.
bizimki şimdi müdahale edemediği yılların acısını çıkarıyor.

vallaa aydasuya sonuna kadar katiliyorum sizi istememesindeki neden nymis ayrica iki gönul bir olduktan sonra gerisine......yemek duser kusurA BAKMAYINDA:artik evlenmissiniz yuvaniz olmus yazik degil mi esinizde hatali kac yil olmus size yeni gelin degilsinizki sabredin duzelir deyim kac yillik olmussunuz artik siz bu sekil hayata devam edersniz depresyon kapinizda ben sizi uyariyim...kaynananiz oglunun hatirina sizi sevmek ZORUNDA:hmmm svmiyorsa esinizin bu duruma seyirci kalmasi cok tuhaf...sizinde onun adina uzulmeniz!!!!!!!sizi anliyorum ama esiniz neden annesine kizmiyor onu anlamis degilim haaa anasina anlatiyorda soz geciremiyorsa onuda bilemem bu ne demek canim iyi vallaa ana ogul gzsinlet sefa sursunlr sizde cefalanin.bu ne adaletsizlik canim orta yolu bulun böyle dvam etmez ya siz duyarsizlasacaksiniz bu cok zor tas dgilsiniz ya yada kaynananiz adam olacak kadina hakaret falanmi ttiniz neden böyle kinli size ben o kadinida dinlemek isterdim yanlis anlamayinda kadinda bir kirginlik var ama kizinizi seviyor yazik onunda cigeri sizinle bir problemi var bu kadinin

INANIN size bir önyargim yok ama kadini dinlememis oglu evlenmis tamam ok sonrada siz karistittirmadiniz galiba ama bu kadincagizada yazik dgilmi ama o zaman kadinin hirsi anlasiliyor yinede yanlis ama

aynen hayatimda böyle sacmalik duymadim kadinlik onuru ne oluyor bu arada ne demek canim aaaa agzim acili kaldi yani ailesinin gözunde siz yatilacak adet goruncede terkedilecek birimisiniz hiiiiic kusura bakmayin sinirlerim zipladi kalacaksa o gunu neden belirtiyorsunuzki herhangi bir gunde gidip kalsin böyle yapilmasi SACMALIGIN DANISKASII

sen merak etme bosansan kurbanlar kescek haaa....oglunu evlendirmeye kalkar merak etme ondan sonra kafana vur dur...bizimki en ufak birseyde oglumun parasi var pulu var yine everirim demis arkamdan bu ilk degildiiii icri gittim ben seni everiyim dedim durup durup kocam yok evlenecegim kocam yok evlenecegim evli barkli oglunu dusunecegine ona sans verdim ogun bugundur cnesini acamaz dinsizin hakindan imansiz gelirmisss gordu anyayi konyayi senin ahinda cikar merak etmeee bir kac seyler daha yapmisti hepsini Allah cikardi gozumle gordum Allahdan yakin degilim en buyuk sansim buuu

hayatım zaten ben,mle sorunu neden g.doğulu değilmişim o oğluna aynı yöreden filan ağanın kızını alacakmış...Torununu sevmeye gelince sizce torununu seven babaanne onu görmek için 4 yıl beklermi?
ben hiçbir zaman kaynanamla tartışmadım asla tek bir söz dahi etmedim...

vallahi bak eşimin yengesine demiş bu gün boşansın kızada ben bakar oğlumada en alasından kız alırım diye..
hoş daha evdeki bekar abi duruyor 40 yaşına geldi evlendiremedi ya ama benimkini evlendirir bana inat

İlk başta kusura bakmayın diyerek başlamak istiyorum..Bütün iş erkekte biter o onun annesi çünkü eş dediğin erkek dediğin baba dediğin herkesin yerini belirlemesi lazım ne eşini ailesine nede ailesini eşine ezdirmemesi lazım dolduruşa geliyorsa bir insan şüphe duyarım karakterinden o yüzden yapacağınız pek birşey yok gibi eşiniz önemli burda çünkü siz birşeyler yaparsanız kayınvalideniz daha çok üstünüze gelecektir...

estağfurullah güzelim neden kusura bakayım.
evet zaten bende biliyorum iş erkekte biter.zaten daha öncede yazmıştım.eşim evliliğimizin ilk 5-6 yılı bunu yaptı.ama o süre içinde kaynanam çok politikti.hiç benimle muhattap bile olmadı ben yokmuşum gibi davrandı.uzaktık rahattık.sonra eşim tekrar aile şirketine döndü.
abisi hastalandı şirket batacak sermaye gidecek diye.İşte ozaman yavaş yavaş kadın müdahaleye başladı.kızım o zaman 4,5-5 yaşlarında falan hiç torunu görmeye teşebbüs etmemiş o güne kadar inan gelse hiç kötü karşılamaz ağırlardım.ama yok.bu sefer tuttu torunumu alıcam gezmeye götürücem eyvallah dedim babaannesidir görsün.ama iş gece yatısına gelince hele habersiz bende patladım işte ilk kavga böyle çıktı aramızda eşimle
Kaynana anladıki bizi birbirimize böyle düşürecek devam ettirdi bunu. Ben yollamak istemedikçe ara ara tartıştık.. neyse baktı olmuyor..Planlı programlı ben annesini görmek istemediğimi belirttiğim için eşime bu sefer o yönden vurmaya başladı. Bilmem kim geldi hadi ziyarete gidelim.Aldı eşimi gitti.Bu seferde bunlar yüzünden tartışır olduk.Tam bunuda hallettik dedimki Bu arada Kadın boş durmuyor ne alınırsa üstüne yapıyormuş..
Ev aldım süpriz dedi eşim..Bir de ne göreyim ev annesinin yan dairesi.Dondum kaldım.taşınmam dedim.Kavga üstüne kavga bu sefer millet demezmi eşin ev almış sen gitmem diyorsun ne yapsın abisi hasta gece rahatsızlanıyor annesi yanlız sende uzatma taşın.Hay aklıma şaşayım.Keşke kimseleri dinlemeseydim
Yanlız bu arada hep benden taraf olan eşimin annesinin tavırları yüzünden öyle çok başının etini yedimki ...ne yapayım hayatım.. ne olur ona laf geçiremiyorum sen bari idare et sözleri bana artık batar olmuştu.Zaten 2 yıl oturduk oturmadık son tartışmayla çektim çıktım evden kızımıda alıp.ama tabi 1 ay sürdü bu ayrılık boşanma detaylarını konuşmak için buluştuk. Kendimi yeniden evde buldum...
Sevgide var devam eden birde 10 yaşında çocuk ne yaparsın.ha şimdiki durum kadın hepten zıvanadan çıkmış durumda bende vazgeçtim artık asla boşanmayacağım.
hırsımdan çatlasamda ne yaparsa yapsın eşime hiçbir şey söylemeyeceğim bakalım sonuç ne olacakalsanaalsanasmile

eşine çok kızdım annesiyle seni dengeleyemiyor seni görmezden geliyor malesef sen ne kadar çabalasanda boşa çünkü eşin de bunu anlayacak kapasite yok,biraz sert olmuştur ama baya sinirlendim çünkü iş eşinde bitiyor istese annesine dur diyebilir ama ondan taraf olmuş.sen şimdi ayrılsan ne eşin ne annesi zerre üzülmez allah yardımcın olsun.:teselli:

nazanbaşak
yazılarını baştan sona kadar okudum ,sen kocanı çok seviyorsun öyle böyle değil kıyamam sana ya..
bende nişanlımla 9 yıldır birlikteyim ve çok seviyorum onu ,canı yansa benim canım yanıyor o derece o da aynı şekilde üzgün görse beni güldürmek için herşeyi yapıyor sevgi fedakarlıkmış ama senin gösterdiğin fedakarlık çok fazla..sakın kendinden bişeyler kaybetme üzüntüden sıkıntıdan oluyor insan ne oluyorsa..
sana diyeceğim eşinin annesine kayıtsız kalması mecbur ona diye belki ,,allah herkezi ıslah etsin ,kötülük yapanları can yakanları allah öyle bir dert versin ki kendi derdiyle uğraşmaktan sizin yuvanızla uğraşamasın..

valla orda haklisinizda guneydogulu olmayinca ne oluyormuski???belkide siz alacagi kizlardan daha iyisinizdir hayret birsey yaa bosver bu yerin birde alti var herkes esit hesap verecek KIMSENIN KIMSEYE USTUNLUGU OLAMAZ öteki oglunada ordan alsin yazik yaa everince ne olacak aha esinizin aklina girerse bu fikri nasil ortaya atabilir Allah korkusu lazim ama esiniz evlenmezde ins. siz sabirli olun evermek istegini esinize dememistir ins.ramazana giriyoruz dua edin bir hayir vardir elbet CENABI ALLAH NE DIYOR sizin ser bildiginizde hayir hayir bildiginizde ser vardir sabirli ol sukret hatasini anlar Allah bir yol gosterir sana merak etme sonucta oglu onu dinlemeden sizinle evlenmis o kadarda ana kuzusu degilmis aslindaa!!!

ben her şeye rağmen sevmek diye bir şeyi asla kabul etmiyorum.insan kendine yapar kendini yıpratır o her şeye rağmen sevdiğiniz insan da sizi gerçek anlamda sevseydi yıpranmanıza göz yummazdı.benim de ilişkilerim oldu nişanlandım ayrıldım 2 kez neden biliyor musunuz her şeye rağmen sevmeye devam edemediğim için eğer etseydim ben yıpranacaktım ben üzülecektim.peki hiç pişman oldum mu asla da olmadım.kişilerin tercihine saygım var.ama bu kavram benim için asla geçerli değil çünkü ben kendimi herkesten daha çok seviyorum.

Sevgide var devam eden birde 10 yaşında çocuk ne yaparsın.ha şimdiki durum kadın hepten zıvanadan çıkmış durumda bende vazgeçtim artık asla boşanmayacağım.
hırsımdan çatlasamda ne yaparsa yapsın eşime hiçbir şey söylemeyeceğim bakalım sonuç ne olacakalsanaalsanasmile[/QUOTE]
valla haklisin bosanmak pesetmek senin icin yazik olur yuvaniza cocugunuza sonucta her zaman eden kendine eder o kadinda bulur hic merak etmee kendine mesguliyetler bul zaten calisiyormussun acaba hamile kalsan sin ustune titrermii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…