- Konu Sahibi nazanbasak
-
ah canım benim keşke yapabilsem eşim kaynanamla aynı işyerinde.İş çıkışı alıp oğlunu hadi bu gün oraya gidelim yok bu gün şuraya diyip sürüklüyor.
bir gün götüremese öbürgün mutlaka götürüyor.
inan herşeyi denedim.bağırıp çağırdım daha kötü tepti.eskiden politik yapan kaynanam şimdi açıktan açıktan yapıyor.
vallahi keşke ölse diye bile geçiriyorum içimden insan başka bir cana zarar gelmesini istermi sonra kendimden utanıyorum. ama canımı çok yakıyor.
Sorun başka kadın olsa kendinle kıyaslarsın ne bileyim yaparsın bir şeyler ama anne olunca başka
38 yaşındayım ama görsen 28 diyemezdin ama şu son 2 ayda çöktüm resmen
Şimdi birkaç gündür kızımı onlara göndermiyorum. Çocuk anne babaannem anenle baban birliktemi uyuyor diye soruyor dedi.
kadın elinden gelse yatak odama da karışacak.
bir oraya elini atamıyorya.....
kızlar varmı böylesi allah aşkına kocamla sanki gizli saklı görüşen buluşan yasak ilişki yaşayan biri gibi hissediyorum.
gece uykumun arasında onun saçlarımı okşadığını beni öptüğünü hissettim.öyle üzüldümki.
kırgınım diye döndüm arkamı ama ona da üzülüyorum biz çok sevdik haketmedik böyle olmayı...
eşim askere gitti
kadın benim adet tarihimi bile takip ettiği için
oh sen hasta olacaksın oğlumuzda 1 hafta bizle yatar artık dediler kepazeliğe bak
bende adet geciktirici kullandım
görsünler diye yanlarında içtim sesleri kesildi
herkes yaşıyo ne yazıkki
sabrın sonu selamet
ablacım ınanamıyorum ya...
ınsan torununa boyle bır sey nasıl sorabılır...
haddım degıl belkı ama esınıze uzulmeyın bır de...
kocaman adam her goturdugu yere gıtmek zorunda degıl...
dıyemez mı yanı anne sen benı hergun hergun alıp nereye goturuyorsun benım karım evladım var benım bır aılem var dıye...
kayınvaldenız bu saatten sonra ınsafa gelmez oylr dusunuyorum ama bu ıse dur dıyecvek esınız...
ne olur bır de onun ıcın uzulmeyın...
eşim askere gitti
kadın benim adet tarihimi bile takip ettiği için
oh sen hasta olacaksın oğlumuzda 1 hafta bizle yatar artık dediler kepazeliğe bak
bende adet geciktirici kullandım
görsünler diye yanlarında içtim sesleri kesildi
herkes yaşıyo ne yazıkki
sabrın sonu selamet
vallaa aydasuya sonuna kadar katiliyorum sizi istememesindeki neden nymis ayrica iki gönul bir olduktan sonra gerisine......yemek duser kusurA BAKMAYINDA:artik evlenmissiniz yuvaniz olmus yazik degil mi esinizde hatali kac yil olmus size yeni gelin degilsinizki sabredin duzelir deyim kac yillik olmussunuz artik siz bu sekil hayata devam edersniz depresyon kapinizda ben sizi uyariyim...kaynananiz oglunun hatirina sizi sevmek ZORUNDA:hmmm svmiyorsa esinizin bu duruma seyirci kalmasi cok tuhaf...sizinde onun adina uzulmeniz!!!!!!!sizi anliyorum ama esiniz neden annesine kizmiyor onu anlamis degilim haaa anasina anlatiyorda soz geciremiyorsa onuda bilemem bu ne demek canim iyi vallaa ana ogul gzsinlet sefa sursunlr sizde cefalanin.bu ne adaletsizlik canim orta yolu bulun böyle dvam etmez ya siz duyarsizlasacaksiniz bu cok zor tas dgilsiniz ya yada kaynananiz adam olacak kadina hakaret falanmi ttiniz neden böyle kinli size ben o kadinida dinlemek isterdim yanlis anlamayinda kadinda bir kirginlik var ama kizinizi seviyor yazik onunda cigeri sizinle bir problemi var bu kadininablacım ınanamıyorum ya...
ınsan torununa boyle bır sey nasıl sorabılır...
haddım degıl belkı ama esınıze uzulmeyın bır de...
kocaman adam her goturdugu yere gıtmek zorunda degıl...
dıyemez mı yanı anne sen benı hergun hergun alıp nereye goturuyorsun benım karım evladım var benım bır aılem var dıye...
kayınvaldenız bu saatten sonra ınsafa gelmez oylr dusunuyorum ama bu ıse dur dıyecvek esınız...
ne olur bır de onun ıcın uzulmeyın...
güzelim ya evet herkes değişik versiyonlarda aynı şeyi yaşıyor.Farkındayım bunun ama bunca seneden sonra istediğinin yaptırabilmesi beni çıldırtıyor.Hani en başından belki yaşasaydık bunları okadar üzülmezdim.
bizimki şimdi müdahale edemediği yılların acısını çıkarıyor.
aynen hayatimda böyle sacmalik duymadim kadinlik onuru ne oluyor bu arada ne demek canim aaaa agzim acili kaldi yani ailesinin gözunde siz yatilacak adet goruncede terkedilecek birimisiniz hiiiiic kusura bakmayin sinirlerim zipladi kalacaksa o gunu neden belirtiyorsunuzki herhangi bir gunde gidip kalsin böyle yapilmasi SACMALIGIN DANISKASIICanım çok büyük saçmalık bu anlattığın ama. Eşinin evi neresiyse her zaman orda yatmak zorunda. Niye senin durumuna göre gidip anasında kalıyor ki. Ne münasebet. Eşim ilk evlendiğimizde ailesinin yanında bir gece kalmamızı istedi, kabul etmedim. aynı şehirdeyiz, evimiz var barkımız var. artık orası akraba evi senin evin değil dedim. Yani hap falan içmeden eşine posta koyman gereken bir durummuş bu aslında. Seninle kalması sadece belli nedenlerle mi oluyor, o ne demek yaa.
sen merak etme bosansan kurbanlar kescek haaa....oglunu evlendirmeye kalkar merak etme ondan sonra kafana vur dur...bizimki en ufak birseyde oglumun parasi var pulu var yine everirim demis arkamdan bu ilk degildiiii icri gittim ben seni everiyim dedim durup durup kocam yok evlenecegim kocam yok evlenecegim evli barkli oglunu dusunecegine ona sans verdim ogun bugundur cnesini acamaz dinsizin hakindan imansiz gelirmisss gordu anyayi konyayi senin ahinda cikar merak etmeee bir kac seyler daha yapmisti hepsini Allah cikardi gozumle gordum Allahdan yakin degilim en buyuk sansim buuuSağolun kızlar
umursamamaya çalışıyorum artık
sadece kızım mutlu olsun istiyorum.bizim evimizin içinde hiçbir sorunumuz yok aslında
eşim annesine dokunmadığım sürece çok iyi.ama annesi inanın abatmıyorum allah düşmanımın başına böylesini vermesin şu an boşansam kurbanlar kesecek.
öyle fettan öyle şirretki.eşim g.doğulu ve annesine sadece evlenirken karşı çıkabildi.sonrası yok.ben daha hiç k.validem ile tartışmadım dahi.
Buna rağmen kadın elinden geleni ardına koymuyor.
Kızımı kullanarakta beni çok yaraladı. Ama artık kızım 10 yaşında ve babaannesinin ne yaptığını fark etti.artık onu görmek dahi istemiyor.
Babasına kıyamıyor.anne ne olur babamı bırakmayalım diye bana yalvarıyor.
Onun tek damla gözyaşına dünyayı yıkarım.işte tüm bunlara dayanma sebebim .
Tabi birde kocama duyduğum aşk da var. 18 yıldır bir parça azalmayan bir sevgi.
Allah görüyor sabır diyorum kendime ......
Iyiki bu kulübe üye olmuşum inanın hiç kimseyle payşamıyordum içimdekileri.
Insanlar öyle acımasız öyle anlayışsız olabiliyorki.
Sizi teselli edelim derken daha çok canınızı yakıyorlar....
Hepinizi çok çok öpüyorum...
vallaa aydasuya sonuna kadar katiliyorum sizi istememesindeki neden nymis ayrica iki gönul bir olduktan sonra gerisine......yemek duser kusurA BAKMAYINDA:artik evlenmissiniz yuvaniz olmus yazik degil mi esinizde hatali kac yil olmus size yeni gelin degilsinizki sabredin duzelir deyim kac yillik olmussunuz artik siz bu sekil hayata devam edersniz depresyon kapinizda ben sizi uyariyim...kaynananiz oglunun hatirina sizi sevmek ZORUNDA:hmmm svmiyorsa esinizin bu duruma seyirci kalmasi cok tuhaf...sizinde onun adina uzulmeniz!!!!!!!sizi anliyorum ama esiniz neden annesine kizmiyor onu anlamis degilim haaa anasina anlatiyorda soz geciremiyorsa onuda bilemem bu ne demek canim iyi vallaa ana ogul gzsinlet sefa sursunlr sizde cefalanin.bu ne adaletsizlik canim orta yolu bulun böyle dvam etmez ya siz duyarsizlasacaksiniz bu cok zor tas dgilsiniz ya yada kaynananiz adam olacak kadina hakaret falanmi ttiniz neden böyle kinli size ben o kadinida dinlemek isterdim yanlis anlamayinda kadinda bir kirginlik var ama kizinizi seviyor yazik onunda cigeri sizinle bir problemi var bu kadinin
sen merak etme bosansan kurbanlar kescek haaa....oglunu evlendirmeye kalkar merak etme ondan sonra kafana vur dur...bizimki en ufak birseyde oglumun parasi var pulu var yine everirim demis arkamdan bu ilk degildiiii icri gittim ben seni everiyim dedim durup durup kocam yok evlenecegim kocam yok evlenecegim evli barkli oglunu dusunecegine ona sans verdim ogun bugundur cnesini acamaz dinsizin hakindan imansiz gelirmisss gordu anyayi konyayi senin ahinda cikar merak etmeee bir kac seyler daha yapmisti hepsini Allah cikardi gozumle gordum Allahdan yakin degilim en buyuk sansim buuu
İlk başta kusura bakmayın diyerek başlamak istiyorum..Bütün iş erkekte biter o onun annesi çünkü eş dediğin erkek dediğin baba dediğin herkesin yerini belirlemesi lazım ne eşini ailesine nede ailesini eşine ezdirmemesi lazım dolduruşa geliyorsa bir insan şüphe duyarım karakterinden o yüzden yapacağınız pek birşey yok gibi eşiniz önemli burda çünkü siz birşeyler yaparsanız kayınvalideniz daha çok üstünüze gelecektir...
valla orda haklisinizda guneydogulu olmayinca ne oluyormuski???belkide siz alacagi kizlardan daha iyisinizdir hayret birsey yaa bosver bu yerin birde alti var herkes esit hesap verecek KIMSENIN KIMSEYE USTUNLUGU OLAMAZ öteki oglunada ordan alsin yazik yaa everince ne olacak aha esinizin aklina girerse bu fikri nasil ortaya atabilir Allah korkusu lazim ama esiniz evlenmezde ins. siz sabirli olun evermek istegini esinize dememistir ins.ramazana giriyoruz dua edin bir hayir vardir elbet CENABI ALLAH NE DIYOR sizin ser bildiginizde hayir hayir bildiginizde ser vardir sabirli ol sukret hatasini anlar Allah bir yol gosterir sana merak etme sonucta oglu onu dinlemeden sizinle evlenmis o kadarda ana kuzusu degilmis aslindaa!!!hayatım zaten ben,mle sorunu neden g.doğulu değilmişim o oğluna aynı yöreden filan ağanın kızını alacakmış...Torununu sevmeye gelince sizce torununu seven babaanne onu görmek için 4 yıl beklermi?
ben hiçbir zaman kaynanamla tartışmadım asla tek bir söz dahi etmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?