Her şeye rağmen sevmek

amin canım allaha havale ediyorum onu.

valla haklisin bosanmak pesetmek senin icin yazik olur yuvaniza cocugunuza sonucta her zaman eden kendine eder o kadinda bulur hic merak etmee kendine mesguliyetler bul zaten calisiyormussun acaba hamile kalsan sin ustune titrermii[/QUOTE]

yok boşanma diye bir seçeneği artık aklımdan sildim anladımki tüm yaptığı kadının bunun için. evet çalıştığımdan gündüz rahatım...tabiki insanın aklından çıkmıyor ama idare ediyorum. ikinci bir çocuk çözüm olumu? sanmıyorum...çocukcuğu sorunları çözmek için kullanmak bana doğru gelmiyor hayatım hata olur.
Bakalım şimdilik zamana bırakıyorum..Yavrumda bende hatta eşimde çok yıprandık annesi hepimizi mahvetti....

Biricik hayatım. Ben eşimle tam 5 yıl çıktım 12 yıl 23 gün sonra 13 olacak evliyim..
Bu süre içinde şu son iki yıl tartışmalarımız oldu.Onun haricinde birbirimizi kıracak üzecek en küçük bir şeyimiz olmamıştı ki bu süredeki tartışmalarımızda sadece ve sadece annesi yüzünden.
Herşeye rağmen sevmeğe inanmıyorum demişsinya aşk sevgiyle birleşirse işte o zaman
herşeye rağmen sevmeye sende inanırsın...
Sen hiç tartışırken bile gözlerinle sevdinmi karşındakini ben sevdim.sen hiç en kırıcı konuşmaların ardından bile uyurken okşadınmı eşinin saçlarını ben okşadım ve okşandım.
Git derken dilin gözlerin kal diye bağırdımı hiç benimkiler yalvardı adetada gurur yapıp git diyebildim.Onunla nefes alıp onunla güneş açtı gökyüzü...Aynı hislerin ondada olduğunu bilmesem inan belkide dayanamaz giderdim... Ama iş annesi olunca işte orada tıkanıp kalıyoruz...Ama inan biz herşeye rağmen seviyoruz...

Aynada gördüğüm gözler benimmi
Benmiyim bu yabancı
Donuk anlamsız bakan
Bu kadar mı kaplamıştın benliğimi
Gülemiyorum sensiz.
Ne ara sen ben olmuştunda
Tanıyamıyorum kendimi sensiz..
Sözler vermemişmiydik yıllar öncesinden birbirimize
Hani allahtan tek dilektik birbirimiz için
Ne olduda bize şimdi böylesine uzak düştük birbirimize
Hani senin için sadece ben vardım dünyada iyiden güzelden yana
Hani ben git desemde kalbin kalırdı hep yanı başımda
Havamsın nefesimsin derdinya bana
Ne oldu aşkım ne değişti sevdadan aşktan yana

sIKINTIDANMI öldu diyon yazik kaynatanada böyle yaptiysa

Çok doğru söylüyorsunuz,bazen iki kişi birbirini deli gibi sevsede farklı sebepler yüzünden işler bu noktaya gelebiliyor..Benzer şeyleri ben de yaşıyorum,o yüzden içim acıdı yazınızı okurken..Umarım hakettiğimiz ve hayal ettiğimiz huzuru buluruz.. :teselli:

uff ufffff bir insani bu kadar cok sevmek belkide bile bile kendindende vazgecmek olmus ..
ne desem gercekten bilmiyorum cunku bende esimi deli gibi seviyorum ve seviliyorum ama boylede nasil olacak sizede yazik degilmi ?

Bence sadecee herşeye rağmen seven sensin
eşin seni azıcık sevseydi annesine seni ezdirirmiydi
adam tüm malını mülkünü bile annesinin üzerine yapmış boşanınca dımdızlak ortada kal diye
bu kadar mı körsün ya
boşanmak istemiyorsundur anlarım ama eşinin seni sevdiğine kendini inandırıp daha fazla acı çekme derim
gerçekleri görmenin vakti geldi

amin canım aminolumunekankayizsmile

Belkide böyle düşünmek daha kolay olacak haklı olabilirsin ne diyeyim.

anlayamıyorum yaaa tamam başta karşı çıktı istemedin e şimi oğlun mutlu huzurlu güzel bi evliliği var onun mutluluğuna ortak olsana niye köstek oluyorsun. ne geçiyor eline anlamıyorum. rabbim hidayet versin herkeze. fesat art niyetli insnalardan korusun bizi. :Saruboceq:

Amin arkadaşım cümlemizi korusun içinde beni ve yavrumuda

Arkadaşlar tüm açılan forumdaki yazıları okudum.Aşağı yukarı herkes aynı sorunlardan muzdarip
Evliliklere dahil olan 3. şahıslar....
Anlayamıyorum neden?????????
Bağırmak istiyorum artık bırakın herkes kendi hayatını yaşasın diye...

Kızlar hayırlara olsun dün gece bir rüya gördüm..
Rahmetli kayınpederim rüyamda tuttu ellerimi ağladı bana
Kızım sakın oğlumu bu kadına bırakma sen sahip çık ona dedi..
Neler yaptığını görüyorum size oğlumda görecek yakında sabır yavrum sabır dedi..
Ağlayarak uyanmışım..Eşimde korktu ne oluyor diye anlatamadım ona..
Belki yanlış anlar diye çekindim.Yaşadıklarımın etkisindemi kaldım acaba yoksa..
Acaba bir mesajmı bu rüya anlayamadım...
Gerçi yaşadığım süre içinde bazı olayları daha öncesinde rüyamda gördüğüm zamanlar olmuştu ama böylesi ilk defa geliyor başıma..O kadar gerçekçiydiki anlatamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…