- Konu Sahibi nazanbasak
-
nazanbaşak
yazılarını baştan sona kadar okudum ,sen kocanı çok seviyorsun öyle böyle değil kıyamam sana ya..
bende nişanlımla 9 yıldır birlikteyim ve çok seviyorum onu ,canı yansa benim canım yanıyor o derece o da aynı şekilde üzgün görse beni güldürmek için herşeyi yapıyor sevgi fedakarlıkmış ama senin gösterdiğin fedakarlık çok fazla..sakın kendinden bişeyler kaybetme üzüntüden sıkıntıdan oluyor insan ne oluyorsa..
sana diyeceğim eşinin annesine kayıtsız kalması mecbur ona diye belki ,,allah herkezi ıslah etsin ,kötülük yapanları can yakanları allah öyle bir dert versin ki kendi derdiyle uğraşmaktan sizin yuvanızla uğraşamasın..
valla haklisin bosanmak pesetmek senin icin yazik olur yuvaniza cocugunuza sonucta her zaman eden kendine eder o kadinda bulur hic merak etmee kendine mesguliyetler bul zaten calisiyormussun acaba hamile kalsan sin ustune titrermii[/QUOTE]Sevgide var devam eden birde 10 yaşında çocuk ne yaparsın.ha şimdiki durum kadın hepten zıvanadan çıkmış durumda bende vazgeçtim artık asla boşanmayacağım.
hırsımdan çatlasamda ne yaparsa yapsın eşime hiçbir şey söylemeyeceğim bakalım sonuç ne olacakalsanaalsanasmile
vayy ve ne kaynanalar var.....
ben her şeye rağmen sevmek diye bir şeyi asla kabul etmiyorum.insan kendine yapar kendini yıpratır o her şeye rağmen sevdiğiniz insan da sizi gerçek anlamda sevseydi yıpranmanıza göz yummazdı.benim de ilişkilerim oldu nişanlandım ayrıldım 2 kez neden biliyor musunuz her şeye rağmen sevmeye devam edemediğim için eğer etseydim ben yıpranacaktım ben üzülecektim.peki hiç pişman oldum mu asla da olmadım.kişilerin tercihine saygım var.ama bu kavram benim için asla geçerli değil çünkü ben kendimi herkesten daha çok seviyorum.
hayatım iş yerlerine gitmeyi daha önce denedim.bir kaç kere yaptımda.Ama şu son 2 ay öncesinde yaşananlardan sonra ben evide terk edince artık kaynanam çirkefliğe geçti işyerini arasam telefonla yüzüme kapatıyor.oğlu 1 ay biz yokken çok acı çekmiş diye...yani hem şuçlu hem güçlü
şimdi iş yerine gitsem inan bana üstüme atlar kavga çıkar.kadının hiç çekincesi kalmadı.olan eşime bana kızıma olur.eşim telefon olayında bile ne olur hayatım cebimden ara dedi.Adamın saçları 2 ayda bembeyaz oldu.Korkuyorum babası genç yaşta kalpten ölmüş öldüğünde kaynanamla küsmüşler.Düşün artık ya eşime bir şey olursa diye susuyorum.
Biricik hayatım. Ben eşimle tam 5 yıl çıktım 12 yıl 23 gün sonra 13 olacak evliyim..
Bu süre içinde şu son iki yıl tartışmalarımız oldu.Onun haricinde birbirimizi kıracak üzecek en küçük bir şeyimiz olmamıştı ki bu süredeki tartışmalarımızda sadece ve sadece annesi yüzünden.
Herşeye rağmen sevmeğe inanmıyorum demişsinya aşk sevgiyle birleşirse işte o zaman
herşeye rağmen sevmeye sende inanırsın...
Sen hiç tartışırken bile gözlerinle sevdinmi karşındakini ben sevdim.sen hiç en kırıcı konuşmaların ardından bile uyurken okşadınmı eşinin saçlarını ben okşadım ve okşandım.
Git derken dilin gözlerin kal diye bağırdımı hiç benimkiler yalvardı adetada gurur yapıp git diyebildim.Onunla nefes alıp onunla güneş açtı gökyüzü...Aynı hislerin ondada olduğunu bilmesem inan belkide dayanamaz giderdim... Ama iş annesi olunca işte orada tıkanıp kalıyoruz...Ama inan biz herşeye rağmen seviyoruz...
Biricik hayatım. Ben eşimle tam 5 yıl çıktım 12 yıl 23 gün sonra 13 olacak evliyim..
Bu süre içinde şu son iki yıl tartışmalarımız oldu.Onun haricinde birbirimizi kıracak üzecek en küçük bir şeyimiz olmamıştı ki bu süredeki tartışmalarımızda sadece ve sadece annesi yüzünden.
Herşeye rağmen sevmeğe inanmıyorum demişsinya aşk sevgiyle birleşirse işte o zaman
Sen hiç tartışırken bile gözlerinle sevdinmi karşındakini ben sevdim.sen hiç en kırıcı konuşmaların ardından bile uyurken okşadınmı eşinin saçlarını ben okşadım ve okşandım.
Git derken dilin gözlerin kal diye bağırdımı hiç benimkiler yalvardı adetada gurur yapıp git diyebildim.Onunla nefes alıp onunla güneş açtı gökyüzü...Aynı hislerin ondada olduğunu bilmesem inan belkide dayanamaz giderdim... Ama iş annesi olunca işte orada tıkanıp kalıyoruz...Ama inan biz herşeye rağmen seviyoruz...
Çok doğru söylüyorsunuz,bazen iki kişi birbirini deli gibi sevsede farklı sebepler yüzünden işler bu noktaya gelebiliyor..Benzer şeyleri ben de yaşıyorum,o yüzden içim acıdı yazınızı okurken..Umarım hakettiğimiz ve hayal ettiğimiz huzuru buluruz.. :teselli:
Bence sadecee herşeye rağmen seven sensin
eşin seni azıcık sevseydi annesine seni ezdirirmiydi
adam tüm malını mülkünü bile annesinin üzerine yapmış boşanınca dımdızlak ortada kal diye
bu kadar mı körsün ya
boşanmak istemiyorsundur anlarım ama eşinin seni sevdiğine kendini inandırıp daha fazla acı çekme derim
gerçekleri görmenin vakti geldi
anlayamıyorum yaaa tamam başta karşı çıktı istemedin e şimi oğlun mutlu huzurlu güzel bi evliliği var onun mutluluğuna ortak olsana niye köstek oluyorsun. ne geçiyor eline anlamıyorum. rabbim hidayet versin herkeze. fesat art niyetli insnalardan korusun bizi. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?