merhaba arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim..sosyal bir hayattan bilmediğim bir şehire gelin oldum..3 aydırda eski yaşadığımız şehirdeyiz bildiğim tanıdığım şehir..eşimle mutluyum anlayışlı bir eşim var çokta sevyorum ama gel gelelim benim canım ne temizlik yapmak istiyo nede çamaşır bulaşık yemeği yiyoruz birazdan kaldırırırm diyorum kalıyo ölebende istemiyorum böle olmasını fakat canım hiç bişey yapmak istemiyo yorgunluktan desem dinleniyorum ama yinede böleyim ..psikologa gitmek istiyorum ama çekiniyorum ne yapabilirki dr. sizinle paylaşmamın nedeni belki böle bişey yaşamış bir yöntem bulmuş değişmiş kişiler vardır..bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Yaşamak istemediğin bir hayatın içinde buluyorsan kendini uyandığında benim ne işim var burada diyorsan arada , bir takım zorluklar üstüste geldiyse, yoruluyor insan kendine bile bakmak gelmiyor bir dönem içinden. Çalışıyormuşsun kendine bir söz ver evden çıkmadan önce mutlaka temiz ol, parfüm kok ve makyaj yap, makyaj yapınca kendini iyi hissedersin , iyi hissettiğin için başkaları seni daha iyi görür ,başkalarının veya eşinin seni beğenmesi kendini daha da iyi hissettirir dolayısıyla kendini daha da iyi hisettiğin de bu sende pozitif enerjiye dönüşür bu da üşendiğin şeyleri yapmak için, istediğin enerji kaynağını bulduğun anlamına gelir (buna kilo vermek de dahil). Bak çok basit bir yöntemle zincirleme çözdük işi, nasıl?