Aaaa annesi kötü biri mi Anlatmasın o zaman üzüldüm bana anlatabilirsin konu sahibi ablan olurum ayıpsınBence de anlatma. Eşin dostun yok mu git onlara anlat.
Senin çok normal bir annen yok diye biliyorum. Söylediğin iyi kötü her şeyle yarın seni vurabilir. Ne gerek var ki?
Annesi hiç normal değil, kızını bir seylerden vurmayı seven bir kadın. Ne kadar az bilse o kadar iyi hayatını.Aaaa annesi kötü biri mi Anlatmasın o zaman üzüldüm bana anlatabilirsin konu sahibi ablan olurum ayıpsın
Bunu bilmiyordum o zaman anlatmasın.Annesi hiç normal değil, kızını bir seylerden vurmayı seven bir kadın. Ne kadar az bilse o kadar iyi hayatını.
konu sahibi beş günde bir bdv'de 'annem' ile başlayan konular açıyor. Annesine de takıntılı biraz.
Uzun zamandır konu açmıyordum aslında. Teşekkürler görüş içinAnnesi hiç normal değil, kızını bir seylerden vurmayı seven bir kadın. Ne kadar az bilse o kadar iyi hayatını.
konu sahibi beş günde bir bdv'de 'annem' ile başlayan konular açıyor. Annesine de takıntılı biraz.
El insaf,bunlar 10 aydır başlığında anne kelimesi geçen konuların değil mi?Uzun zamandır konu açmıyordum aslında. Teşekkürler görüş için
Anam bunu yeni okudum. Anlatma konu sahibi boşver nene gerek.Annesi hiç normal değil, kızını bir seylerden vurmayı seven bir kadın. Ne kadar az bilse o kadar iyi hayatını.
Sorunlarımı başka anlatabileceğim bir yer yok. Annemle alakalı son konumu 18 aralık 2022'de paylaşmışım. Arkadaşım olsaydı onlara anlatırdım emin olunEl insaf,bunlar 10 aydır başlığında anne kelimesi geçen konuların değil mi?Eki Görüntüle 3209500
Anneniz ile problemli bir ilişkiniz varsa gerek yok.Frenleyin kendinizi.Hayatımdaki bazı şeyleri anneme anlatmak istiyorum ve bu sürekli oluyor. Hemen ona anlatmam lazımmış gibi hissediyorum. Neden böyle oluyor ve mantıklı bir durum mu sizce?
Demek ki güveniyorsun ki anlatıyorsun. Bende anlatırım ve çok rahatlarım. Arkadaş gibiyiz aynı zamanda. Yoksa daha kötü hissederdin kendini. Arkadaşa anlatmaktan iyidir bence.Hayatımdaki bazı şeyleri anneme anlatmak istiyorum ve bu sürekli oluyor. Hemen ona anlatmam lazımmış gibi hissediyorum. Neden böyle oluyor ve mantıklı bir durum mu sizce?
Bu benim zamaninda yaptigim hata. Annemi en yakin arkadasim, dostum, sirdasim, psikologum yaptim. Ve ruhuna cok zarar verdimHayatımdaki bazı şeyleri anneme anlatmak istiyorum ve bu sürekli oluyor. Hemen ona anlatmam lazımmış gibi hissediyorum. Neden böyle oluyor ve mantıklı bir durum mu sizce?
Anneye arkadaş rolü yüklemek bana da biraz haksızlık gibi geliyor. Sen istiyorsun ki seni arkadaş gibi dinlesin, endişe etmesin öğüt vermesin ama anne neticede. Onun önceliği bunlar değil o yol göstermek istiyor. Arkadaşlığı arkadaştan anneliği anneden beklemek en güzeli bence.Bu benim zamaninda yaptigim hata. Annemi en yakin arkadasim, dostum, sirdasim, psikologum yaptim. Ve ruhuna cok zarar verdim
Anneme ağladığım,üzüldüğüm şeyleri anlattığımda 1 sene sonra bile nooldu o mesele? halloldu mu?şeklinde soruyor,çok kafaya takıyor. Çok hak verdim size şu an.Anneye arkadaş rolü yüklemek bana da biraz haksızlık gibi geliyor. Sen istiyorsun ki seni arkadaş gibi dinlesin, endişe etmesin öğüt vermesin ama anne neticede. Onun önceliği bunlar değil o yol göstermek istiyor. Arkadaşlığı arkadaştan anneliği anneden beklemek en güzeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?