Her şeyi anneye anlatma isteği

lailerra

♥♡♥♡♥♡♥♡
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
475
464
53
Hayatımdaki bazı şeyleri anneme anlatmak istiyorum ve bu sürekli oluyor. Hemen ona anlatmam lazımmış gibi hissediyorum. Neden böyle oluyor ve mantıklı bir durum mu sizce?

Bence de anlatma. Eşin dostun yok mu git onlara anlat.
Senin çok normal bir annen yok diye biliyorum. Söylediğin iyi kötü her şeyle yarın seni vurabilir. Ne gerek var ki?

Bence de anlatma. Eşin dostun yok mu git onlara anlat.
Senin çok normal bir annen yok diye biliyorum. Söylediğin iyi kötü her şeyle yarın seni vurabilir. Ne gerek var ki?
Aaaa annesi kötü biri mi Anlatmasın o zaman üzüldüm bana anlatabilirsin konu sahibi ablan olurum ayıpsın

Ben anneme anlatırım hep. Benim kusma leğenim gibi bir şey anlatmadan duramam. Ama ilişki konularında biraz daha dikkatli olmaya basladım. Elin adamıyla kavga mı anlatıp barışınca ben unutuyorum annem unutmuyo ömür boyu vuruyor yüzüme o zor sjsnskwlwlslwk

Ama sizin anne sıkıntılıymıs bos verin.

Aaaa annesi kötü biri mi Anlatmasın o zaman üzüldüm bana anlatabilirsin konu sahibi ablan olurum ayıpsın
Annesi hiç normal değil, kızını bir seylerden vurmayı seven bir kadın. Ne kadar az bilse o kadar iyi hayatını.
konu sahibi beş günde bir bdv'de 'annem' ile başlayan konular açıyor. Annesine de takıntılı biraz.

Annen yargılayıcı bir insan değilse, yaptıklarına saygı duyuyorsa anlat nolcak ben 36 yaşındayım ben de anlatıyorum yoksa içim rahat etmiyor. Hatta çok ketumumdur ona rağmen anneme anlatırım her şeyimi.

Uzun zamandır konu açmıyordum aslında. Teşekkürler görüş için

Ben anneme çok şeyimi anlatırım ama her şeyimi anlatmam. Belki içten içe onaylanmak ihtiyacı hissediyorsunuzdur. Hani yaptıklarınızı annenize bir çeşit kontrol ettirmek gibi. Olabildiğince bu dürtüye kapılmayın bana kalırsa.

Anam bunu yeni okudum. Anlatma konu sahibi boşver nene gerek.

Hayatımdaki bazı şeyleri anneme anlatmak istiyorum ve bu sürekli oluyor. Hemen ona anlatmam lazımmış gibi hissediyorum. Neden böyle oluyor ve mantıklı bir durum mu sizce?
Anneniz ile problemli bir ilişkiniz varsa gerek yok.Frenleyin kendinizi.

Ben bazen patili dostlara anlatıyorum en olmadı. En azından yargılamıyorlar.

Demek ki güveniyorsun ki anlatıyorsun. Bende anlatırım ve çok rahatlarım. Arkadaş gibiyiz aynı zamanda. Yoksa daha kötü hissederdin kendini. Arkadaşa anlatmaktan iyidir bence.

Bu benim zamaninda yaptigim hata. Annemi en yakin arkadasim, dostum, sirdasim, psikologum yaptim. Ve ruhuna cok zarar verdim

Bu benim zamaninda yaptigim hata. Annemi en yakin arkadasim, dostum, sirdasim, psikologum yaptim. Ve ruhuna cok zarar verdim
Anneye arkadaş rolü yüklemek bana da biraz haksızlık gibi geliyor. Sen istiyorsun ki seni arkadaş gibi dinlesin, endişe etmesin öğüt vermesin ama anne neticede. Onun önceliği bunlar değil o yol göstermek istiyor. Arkadaşlığı arkadaştan anneliği anneden beklemek en güzeli bence.

Anneme ağladığım,üzüldüğüm şeyleri anlattığımda 1 sene sonra bile nooldu o mesele? halloldu mu?şeklinde soruyor,çok kafaya takıyor. Çok hak verdim size şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…