- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi yediverenim
-
Ailemde arkamda ama onlarda sabret kızım her şeyi görme ev olan yerde kavga dövüş olur inanın onlara açıp bi defa anlatmam istealla alla. seni dişariya atcaksa korkacak bir durum yok ailen arkanda olduktan sora napcaksin.. çok yüz vermişsin kaynanana
seni temizlikçi hizmetçi diye mi almışlar ki orayaBen sabahtan kalkıyorum direk yukarı kahvaltılarını hazırlıyorum onlar yatiyo tabi sonra kalkıyorlar ise giden ise okula gidende okula gidiyor öyle yani assaya inmem akşam 8 buluyor arada inerim öyle bi iki saatliğine toplarim sonra geri çıkarım hafta sonlarında evimi temizliyorum öyle
Teşekkür ederim bana varya böyle yaptıklarıma karışmasa böyle ne bilim 2 içimi ısıtacak kelime dese ben daha onun için neler yaparım. Güzel yapmışsın kızım saol kızım yorulma kızım ne bilim ya sanki mecburmusum gibi davraniyoyo o beni mahveden zatenseni gelini degil resmen hizmetçi almişlar sen hizmetçi degilsin bacim.. el kızım gül gelinisin..
sabret de nereye kadar... iyice kendini ezdiriyosun yoruldun bu işlerden..Ailemde arkamda ama onlarda sabret kızım her şeyi görme ev olan yerde kavga dövüş olur inanın onlara açıp bi defa anlatmam iste
Bu ailenin arkanda durmuş hali değil ki her evlilikte tartışma olur olmaz diye birşey yok ama tartışma farklı birşey senin akşama kadar kayınvalide evinde durup temizlik-yemek yapman farklı birşey bunun sabredilecek bir yanı yok.2 gün sonra çocuğun olsa çocuğunu bile sahiplenirler kendi evinde bakamazsın bile.Ailemde arkamda ama onlarda sabret kızım her şeyi görme ev olan yerde kavga dövüş olur inanın onlara açıp bi defa anlatmam iste
Tavrımı koyuyorum bakışımla duruşumla bu sefer de surat asiyo yüz ifadesi ne biçim oluyor kötü baktı oluyoseni temizlikçi hizmetçi diye mi almışlar ki oraya
ben anlamadım. nasıl bu kadar kabullenmişsin. ya da kabullendirdiler mi desem bilemedim.
ama kul hakkı diye bi şey de var. insanı biraz rahat bırakmaları lazım.
siz şimdi her şeyi dört dörtlük yaparsınız ama çayınızı beğenmezler. burun kıvırırlar vs vs . bi daha yapmazsın sen de madem beğenmiyorlar demlediğin çayı kendileri demlesinler.
olmaz öyle şey . sen kendini fazla ezdiriyorsun. kavga et , boşan demiyoruz bak burda hepimiz senin kendini fazla ezdirdiğini düşünüyoruz.
eşim bana laf getirme demiş başka bi şey istemem demiş.
bu ne demek . senin her şeye boynunu bük otur demek.
annesini tanımıyor mu. eşin de bi garip .
Allah ım sen görüyorsun. hakkına giriyorlar ama.
istersen ağzınla kuş tut arkadaşım. sen yine onlara yaranamayacaksın böyle kendini ezdirdiğin sürece seni ezecek . gün gün artacak bu ezmeler üstelik. çünkü hiç tepki göstermiyorsun.
yani kavga et demiyorum. ama bi tavrını takın . bi bakışın olur bi duruşun olur hayata karşı.
oradan oraya dürtüp duruyorlar . hayret bi şey .
yani doğru sölüyosun... hizmetçi aldıklari besbelli arkanda olsa gel kızım birak derlerdi sabret demişler... ömürle sabredecek geçmiyor tükeniyor insan artık.Bu ailenin arkanda durmuş hali değil ki her evlilikte tartışma olur olmaz diye birşey yok ama tartışma farklı birşey senin akşama kadar kayınvalide evinde durup temizlik-yemek yapman farklı birşey bunun sabredilecek bir yanı yok.2 gün sonra çocuğun olsa çocuğunu bile sahiplenirler kendi evinde bakamazsın bile.
kaynanan kendi evinde zengin kadinlar gibi sanmiş kahve yap getir derse tamam anne der getirsin aynen öle gibisin...Tavrımı koyuyorum bakışımla duruşumla bu sefer de surat asiyo yüz ifadesi ne biçim oluyor kötü baktı oluyo
Aynen öyleyim zateen:)) ne diyim getiremem desem büyük olaaayyykaynanan kendi evinde zengin kadinlar gibi sanmiş kahve yap getir derse tamam anne der getirsin aynen öle gibisin...
Ayyy öyle desem anında kapı dışarı eder anneme iş yaptırma yoruluyor hasta felan diyo topa tutar beni. Sen onların hizmetlerini yap diyo gerisine karisma
Ya bu devirde hâlâ böyle kızlar kaldımı???Ben sabahtan kalkıyorum direk yukarı kahvaltılarını hazırlıyorum onlar yatiyo tabi sonra kalkıyorlar ise giden ise okula gidende okula gidiyor öyle yani assaya inmem akşam 8 buluyor arada inerim öyle bi iki saatliğine toplarim sonra geri çıkarım hafta sonlarında evimi temizliyorum öyle
ayyyyyyyyyyTavrımı koyuyorum bakışımla duruşumla bu sefer de surat asiyo yüz ifadesi ne biçim oluyor kötü baktı oluyo
Bak ben şuan 43 yaşındayım ve 5 yaşında bi kızım var gerisini düşün artık :)Evet yediği yemeği kaldırmaz ben yapmasam hele o hiç yapmaz kaldırmaz daha 43 yaşında
herkes kendı evının ısını yapsın kendı evınde yemek yesın mumkunse ayrılın ordan baska yere tasının sız resmen hızmetcılık yapıyorsunuz kv denıze....Merhaba ben 2 senelik evliyim kv lemlerle alt üst oturuyoruz ama yemek içmek bir oluyo. Her şeye karışır 2 3 saatlik işlere gider o gelene kadar evi temizlerim hem kendi evimi hem yukarıyi. Sonra yemekleri yaparım gelene kadar yani ona hiç iş yaptırmam. Ama yinede memnun değil sürekli bi karışmak dışarda duyar bunu gelini böyle iyi işte çok marifetli sanki ben yapıyormuşum gibi yinede memnun değil. Bi hata yapsam sürekli beni eşime demekle tehdit eder oda biraz anneci tabi yani haklı olsamda onu kırmaz savunur yinede bide ben gurbetteyim gelin geldim tekim yani başka kimsem yok ailem türkiyede valla şimdi çocuğum yok bide olunca hiç düşünemiyorum nap cami nasıl davranacağımi bilemedim.... rahatlamak için yazdım nolcak böyle
Aynen öyle istediğini yaptırır yani öyle bir bağ varayyyyyyyyyy
inanamıyorum. o zaman seni çok kullanacak bu kadın daha çok. git gelin , gel gelin. isterse boşatır bile seni oğluna o zaman
eşine de dikkatli davran .kul köle olma öyle. yoksa bunlar senin posanı çıkarır söyliiim.
Merhaba ben 2 senelik evliyim kv lemlerle alt üst oturuyoruz ama yemek içmek bir oluyo. Her şeye karışır 2 3 saatlik işlere gider o gelene kadar evi temizlerim hem kendi evimi hem yukarıyi. Sonra yemekleri yaparım gelene kadar yani ona hiç iş yaptırmam. Ama yinede memnun değil sürekli bi karışmak dışarda duyar bunu gelini böyle iyi işte çok marifetli sanki ben yapıyormuşum gibi yinede memnun değil. Bi hata yapsam sürekli beni eşime demekle tehdit eder oda biraz anneci tabi yani haklı olsamda onu kırmaz savunur yinede bide ben gurbetteyim gelin geldim tekim yani başka kimsem yok ailem türkiyede valla şimdi çocuğum yok bide olunca hiç düşünemiyorum nap cami nasıl davranacağımi bilemedim.... rahatlamak için yazdım nolcak böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?