Her şeyi benmi yanlış anlıyorum bıktım sürekli laf sokmasından !!!!

alla alla. seni dişariya atcaksa korkacak bir durum yok ailen arkanda olduktan sora napcaksin.. çok yüz vermişsin kaynanana
Ailemde arkamda ama onlarda sabret kızım her şeyi görme ev olan yerde kavga dövüş olur inanın onlara açıp bi defa anlatmam iste

Buyuk konusmayayim da anneme babama yapmamisim okadar hizmet ki zaten beceremem elim yakismio temizlige.. kaynanama hic yapmamm.. tutarim bi temizlikci ayda bir gitsin dip kose temizlesin ki oda elden ayaktan dusmisse kadin acirim yani ondan

seni temizlikçi hizmetçi diye mi almışlar ki oraya
ben anlamadım. nasıl bu kadar kabullenmişsin. ya da kabullendirdiler mi desem bilemedim.
ama kul hakkı diye bi şey de var. insanı biraz rahat bırakmaları lazım.
siz şimdi her şeyi dört dörtlük yaparsınız ama çayınızı beğenmezler. burun kıvırırlar vs vs . bi daha yapmazsın sen de madem beğenmiyorlar demlediğin çayı kendileri demlesinler.
olmaz öyle şey . sen kendini fazla ezdiriyorsun. kavga et , boşan demiyoruz bak burda hepimiz senin kendini fazla ezdirdiğini düşünüyoruz.
eşim bana laf getirme demiş başka bi şey istemem demiş.
bu ne demek . senin her şeye boynunu bük otur demek.
annesini tanımıyor mu. eşin de bi garip .
Allah ım sen görüyorsun. hakkına giriyorlar ama.

istersen ağzınla kuş tut arkadaşım. sen yine onlara yaranamayacaksın böyle kendini ezdirdiğin sürece seni ezecek . gün gün artacak bu ezmeler üstelik. çünkü hiç tepki göstermiyorsun.
yani kavga et demiyorum. ama bi tavrını takın . bi bakışın olur bi duruşun olur hayata karşı.
oradan oraya dürtüp duruyorlar . hayret bi şey .

seni gelini degil resmen hizmetçi almişlar sen hizmetçi degilsin bacim.. el kızım gül gelinisin..
Teşekkür ederim bana varya böyle yaptıklarıma karışmasa böyle ne bilim 2 içimi ısıtacak kelime dese ben daha onun için neler yaparım. Güzel yapmışsın kızım saol kızım yorulma kızım ne bilim ya sanki mecburmusum gibi davraniyoyo o beni mahveden zaten

Ailemde arkamda ama onlarda sabret kızım her şeyi görme ev olan yerde kavga dövüş olur inanın onlara açıp bi defa anlatmam iste
sabret de nereye kadar... iyice kendini ezdiriyosun yoruldun bu işlerden..
gözlerin alti çkmüş içindesin yapacak durumdada degilsin..
boşver yapma sende kendi sağlığın için çok önemli. sağlığını düşün..

Bu ailenin arkanda durmuş hali değil ki her evlilikte tartışma olur olmaz diye birşey yok ama tartışma farklı birşey senin akşama kadar kayınvalide evinde durup temizlik-yemek yapman farklı birşey bunun sabredilecek bir yanı yok.2 gün sonra çocuğun olsa çocuğunu bile sahiplenirler kendi evinde bakamazsın bile.

Tavrımı koyuyorum bakışımla duruşumla bu sefer de surat asiyo yüz ifadesi ne biçim oluyor kötü baktı oluyo

yani doğru sölüyosun... hizmetçi aldıklari besbelli arkanda olsa gel kızım birak derlerdi sabret demişler... ömürle sabredecek geçmiyor tükeniyor insan artık.

Tavrımı koyuyorum bakışımla duruşumla bu sefer de surat asiyo yüz ifadesi ne biçim oluyor kötü baktı oluyo
kaynanan kendi evinde zengin kadinlar gibi sanmiş kahve yap getir derse tamam anne der getirsin aynen öle gibisin...

Ya bu devirde hâlâ böyle kızlar kaldımı???
Canım bak çok çok pasifsin.. neden bu kadar acele ettin evlilik için, öncelikle ekonomik özgürlüğünü kazansaydın ya

Şuanda yapman gereken o ülkenin dilini öğren ve geliştirici kurslara git ve sonrasında da mutlaka çalış ama kesinlikle çalış!
Siz kimsenin hizmetçisi değilsiniz, ama o aile siz farkında değilsiniz.. fakat sizi resmen hizmetçi yapmışlar.
Canım bak kaynananı nasıl memnun ederim diye düşüneceğine içinde bulunduğun durumunu sorgula.. lütfen bu kadar herşeyden korkma, gerekirse seni sevdiğini sandığın eşinden bile ayrılmayı göze al.
Eğer eşin seni gerçekten seviyorsa senin beklentilerine değer verir sana saygı duyar.

Bilmiyorum ne diyeceğimi gerçekten beni mutlu etmek için bu kadar çabalayan oldumu acaba ya ben hatırlamıyorum

ayyyyyyyyyy
inanamıyorum. o zaman seni çok kullanacak bu kadın daha çok. git gelin , gel gelin. isterse boşatır bile seni oğluna o zaman
eşine de dikkatli davran .kul köle olma öyle. yoksa bunlar senin posanı çıkarır söyliiim.

herkes kendı evının ısını yapsın kendı evınde yemek yesın mumkunse ayrılın ordan baska yere tasının sız resmen hızmetcılık yapıyorsunuz kv denıze....
benım rahmetlı kv cok yaslıydı ama bır gun evınde temızlık yapmamısımdır her ısını kendı hallederdı haftalıkta temızlıge kadını vardı , en fazla yaptıgım ıkı bardak yıkamak o da kendımıze cay koyardım kırlılerı gıtmeden yıkar yerıne koyardım o kadar....

Aynen öyle istediğini yaptırır yani öyle bir bağ var

üzüldüm canım durumuna, gelin iş yapmalıdır mantıgındaki insnaları anlamyıorum, neden her gün onun evini temizleyesiniz ya çok garip. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…