Her şeyi bilen falcı

Allah büyüktür düşmez kalkmaz bir Allahtır umarım Adem hocanın kapısına gidecek dert vermesin rabbim ben çok şahit oldum Adem hocanında kullandığı bir sözdür kınama kınadığını yaşamadan ölmezsin .

Ya hahaha bir de bu çıktı kınamaymışmış. Çok dindarsınız ya hani bacım Allah büyük evet de niye Allah'tan istemiyorsun da elin adamından yardım dileniyorsun? Duaya ne oldu? Adem hoca kim çok pardon ya bir de burada şirk koşmayın bilmem ne dersiniz. Adamın Allah katında bir üstünlüğü mü var? Benim dua ederken aracıya ihtiyacım yok. Normalde muhatap olacağım tipler değilsiniz gerçi. Allahtan akıl fikir dile kendine elin adamına gidip yardın dileneceğine. 10 tane mesajın var 6 tanesi falcı 4 tanesi hoca ile ilgili.

Son düzenleme:
Feriköyde son durakta Adem hoca sabah Ezanında orada olman lazım ama birde İzmirde biri var oda uzaktan işlem yapıyor okuma falanda yapıyor işlemleri posta yolluyla yolluyor güvenilir Hoca bulmak inanın çok zor bizim ailecek başımıza geldi çoluk çoçuk yani evimize giremiyorduk çok kötü günler geçirdik Şükürler olsun ki önce Allah sonra bu iki Hoca sayesinde atllattık doktorluk değilse işin kesin çözüm derim ben birzat şahit olduk biz
merhaba adem hoca yı biliyorum gerçekten çok dürüst hocadır insanlardan bildiklerinizi saklamadığınız için de ayrıca tebrik ederim
dediğiniz gibi dürüst hoca bulmak zor ve Allah gerçekten düşürmesin
sizden bi ricam var izmirde biri var demişsiniz benimle iletişim bilgilerini paylaşırsanız çok sevenirim şimdiden teşekkürler

Merhaba, daha önce çok duydum adem hocanın ismini. Adres veya telefon numarası paylaşır mısınız?

Allah büyüktür düşmez kalkmaz bir Allahtır umarım Adem hocanın kapısına gidecek dert vermesin rabbim ben çok şahit oldum Adem hocanında kullandığı bir sözdür kınama kınadığını yaşamadan ölmezsin .
Lütfen adres veya telefonu varsa verir misiniz? Ne adresi bulabildim ne telefonu.

yıl olmuş 2021 hala hacı hocadan medet ummak da ne biliyim, tamam fal baktırıyoruz ediyoruz da mistik seyler baska dini kullanmak baska. kendinize yazık, ve bu tür seyler günah

Merhaba Adem hoca ile iletişime geçmek istiyorum yardımcı olur musunuz? Ya da mehtap hoca var Adem hocanın arkadaşı sanırım lütfen yardımcı olur musunuz?

Mrblar feriköyde iski durağı var otobüslerde gidiyor orada inin halk ekmek falan var kime sorsanız bakkala fırına ekmekciye herkes adem hocayı tanır indikten snra 5 dklık yürüme mesafesnde düzgün bir hoca ne verirseniz onu alıyor zaten kutuya atıyorsunuz ücreti ona bile bakmıyor.Ama erken gidin cnkü cok kalabalık oluyor sabah ezanında orada olursanız az beklersiniz.

Feriköyde son durakta Adem hoca sabah Ezanında

orada olman lazım ama birde İzmirde biri var oda uzaktan işlem yapıyor okuma falanda yapıyor işlemleri posta yolluyla yolluyor güvenilir Hoca bulmak inanın çok zor bizim ailecek başımıza geldi çoluk çoçuk yani evimize giremiyorduk çok kötü günler geçirdik Şükürler olsun ki önce Allah sonra bu iki Hoca sayesinde atllattık doktorluk değilse işin kesin çözüm derim ben birzat şahit olduk biz
Acaba hocanın numarasını varsa verebilir misiniz

Mrblar feriköyde iski durağı var otobüslerde gidiyor orada inin halk ekmek falan var kime sorsanız bakkala fırına ekmekciye herkes adem hocayı tanır indikten snra 5 dklık yürüme mesafesnde düzgün bir hoca ne verirseniz onu alıyor zaten kutuya atıyorsunuz ücreti ona bile bakmıyor.Ama erken gidin cnkü cok kalabalık oluyor sabah ezanında orada olursanız az beklersiniz.
Adem hocanın
Numarasını varsa verebilir misiniz acaba

Back
X