Her şeyi bilen falcı

Ya hahaha bir de bu çıktı kınamaymışmış. Çok dindarsınız ya hani bacım Allah büyük evet de niye Allah'tan istemiyorsun da elin adamından yardım dileniyorsun? Duaya ne oldu? Adem hoca kim çok pardon ya bir de burada şirk koşmayın bilmem ne dersiniz. Adamın Allah katında bir üstünlüğü mü var? Benim dua ederken aracıya ihtiyacım yok. Normalde muhatap olacağım tipler değilsiniz gerçi. Allahtan akıl fikir dile kendine elin adamına gidip yardın dileneceğine. 10 tane mesajın var 6 tanesi falcı 4 tanesi hoca ile ilgili.

Son düzenleme:
merhaba adem hoca yı biliyorum gerçekten çok dürüst hocadır insanlardan bildiklerinizi saklamadığınız için de ayrıca tebrik ederim
dediğiniz gibi dürüst hoca bulmak zor ve Allah gerçekten düşürmesin
sizden bi ricam var izmirde biri var demişsiniz benimle iletişim bilgilerini paylaşırsanız çok sevenirim şimdiden teşekkürler

Merhaba, daha önce çok duydum adem hocanın ismini. Adres veya telefon numarası paylaşır mısınız?

Lütfen adres veya telefonu varsa verir misiniz? Ne adresi bulabildim ne telefonu.

yıl olmuş 2021 hala hacı hocadan medet ummak da ne biliyim, tamam fal baktırıyoruz ediyoruz da mistik seyler baska dini kullanmak baska. kendinize yazık, ve bu tür seyler günah

Merhaba Adem hoca ile iletişime geçmek istiyorum yardımcı olur musunuz? Ya da mehtap hoca var Adem hocanın arkadaşı sanırım lütfen yardımcı olur musunuz?

Mrblar feriköyde iski durağı var otobüslerde gidiyor orada inin halk ekmek falan var kime sorsanız bakkala fırına ekmekciye herkes adem hocayı tanır indikten snra 5 dklık yürüme mesafesnde düzgün bir hoca ne verirseniz onu alıyor zaten kutuya atıyorsunuz ücreti ona bile bakmıyor.Ama erken gidin cnkü cok kalabalık oluyor sabah ezanında orada olursanız az beklersiniz.

Feriköyde son durakta Adem hoca sabah Ezanında

Acaba hocanın numarasını varsa verebilir misiniz

Adem hocanın
Numarasını varsa verebilir misiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…