İstanbul bakırköyde ada var. Dün de yazdım birine. Bana bitek şeyi bilemedi buluşcaksınız dedi onda da ben hayır dedim o yüzden buluşmadık.
Gidicem tekrar arkadaşımla.
Mandal cafede.
Dehşet bakar. Bi kişi memnun kalmadı sadece onun dışında kaç kişiyi yönlendirdim ummadoğım insanlae bile gitti.
Yok bakmıyor bi ara canım en son 30 du.Telefonla da bakar mı acaba? Bir de ücreti ne kadar?
Arkadaşlar mümkünse telefonda bakan ya da İstanbul'da olan, özellikle geçmişe ve şimdiye dair her şeyi bilen, uzun uzun anlatan, detay veren bir falcı arıyorum. Çok acil.
Bildiğiniz, önerebileceğiniz birileri varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
merhaba istanbulda fal bakmıyor ama adam fena sabah ezanında orada olman lazım hoca ne ise sana derdin samimi söylüyor yada olmaz ama adamın yaptığı iş
garanti derim ben üstünede yok garanti veririm önce Allah sonra o sıkıntın neyse artık
Kimdir bu yardımcı olur musunuz?
Feriköyde son durakta Adem hoca sabah Ezanında orada olman lazım ama birde İzmirde biri var oda uzaktan işlem yapıyor okuma falanda yapıyor işlemleri posta yolluyla yolluyor güvenilir Hoca bulmak inanın çok zor bizim ailecek başımıza geldi çoluk çoçuk yani evimize giremiyorduk çok kötü günler geçirdik Şükürler olsun ki önce Allah sonra bu iki Hoca sayesinde atllattık doktorluk değilse işin kesin çözüm derim ben birzat şahit olduk biz
Adem hoca sabah Ezanında orada olman lazım ama birde İzmirde biri var oda uzaktan işlem yapıyor okuma falanda yapıyor işlemleri posta yolluyla yolluyor güvenilir Hoca bulmak inanın çok zor bizim ailecek başımıza geldi çoluk çoçuk yani evimize giremiyorduk çok kötü günler geçirdik Şükürler olsun ki önce Allah sonra bu iki Hoca sayesinde atllattık doktorluk değilse işin kesin çözüm derim ben birzat şahit olduk biz
merhaba salı cuma ve pazar günleri bakmıyor.Belirli bir ücreti de yok gönülden ne koparsa
adem hocanın buna ihtiyacı olsaydı internette siteleri olur kendi reklamını yapardı.İnsanlara iyilikte yaramıyor günahımı aldığın için teşekkür ederim seviyesiz insan
bu yüzden üye olup olmadığımı nerden biliyorsun kaldı ki öyle olmuş olsa bile demek ki adem hoca bana yardımcı oldu üyelerede tavsiye etmiş olamazmıyım.? adem hoca bu işi para karşılığıyla da yapmıyor.beni tehdit ediyorsunda en fazla siteden atılırım bu beni nekadar etkiler ??nekadar komiksin sen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?