Her şeyi bilen falcı

xx_9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
1.363
1.504
123
İstanbul
Arkadaşlar mümkünse telefonda bakan ya da İstanbul'da olan, özellikle geçmişe ve şimdiye dair her şeyi bilen, uzun uzun anlatan, detay veren bir falcı arıyorum. Çok acil.
Bildiğiniz, önerebileceğiniz birileri varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Başlığım biraz enteresan olmuşa ama=) Öyle bir durumdayım ki, çok acil böyle birini bulmaya ihtiyacım var.

İstanbul bakırköyde ada var. Dün de yazdım birine. Bana bitek şeyi bilemedi buluşcaksınız dedi onda da ben hayır dedim o yüzden buluşmadık.

Gidicem tekrar arkadaşımla.

Mandal cafede.

Dehşet bakar. Bi kişi memnun kalmadı sadece onun dışında kaç kişiyi yönlendirdim ummadoğım insanlae bile gitti.

İstanbul bakırköyde ada var. Dün de yazdım birine. Bana bitek şeyi bilemedi buluşcaksınız dedi onda da ben hayır dedim o yüzden buluşmadık.

Gidicem tekrar arkadaşımla.

Mandal cafede.

Dehşet bakar. Bi kişi memnun kalmadı sadece onun dışında kaç kişiyi yönlendirdim ummadoğım insanlae bile gitti.

Telefonla da bakar mı acaba? Bir de ücreti ne kadar?

Canım ben biliyorum. Senin hiç Türk sevgilin olmadı daha doğrusu Avrupalı taş erkeklerden hoslandin ve hoslaniyosun. Avrupalı erkeklerden oluşan bir koleksiyonun var.
Gelecekte de Avrupalı bir erkekle olma hayaliyle yasayip baktin ki olmuyo Muhittin abi gibi kel gobekli biriyle evlenirsin büyük ihtimal :KK53::KK53:

Arkadaşlar mümkünse telefonda bakan ya da İstanbul'da olan, özellikle geçmişe ve şimdiye dair her şeyi bilen, uzun uzun anlatan, detay veren bir falcı arıyorum. Çok acil.
Bildiğiniz, önerebileceğiniz birileri varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

merhaba istanbulda fal bakmıyor ama adam fena sabah ezanında orada olman lazım hoca ne ise sana derdin samimi söylüyor yada olmaz ama adamın yaptığı iş
garanti derim ben üstünede yok garanti veririm önce Allah sonra o sıkıntın neyse artık

merhaba istanbulda fal bakmıyor ama adam fena sabah ezanında orada olman lazım hoca ne ise sana derdin samimi söylüyor yada olmaz ama adamın yaptığı iş
garanti derim ben üstünede yok garanti veririm önce Allah sonra o sıkıntın neyse artık

Kimdir bu yardımcı olur musunuz?

Kimdir bu yardımcı olur musunuz?

Feriköyde son durakta Adem hoca sabah Ezanında orada olman lazım ama birde İzmirde biri var oda uzaktan işlem yapıyor okuma falanda yapıyor işlemleri posta yolluyla yolluyor güvenilir Hoca bulmak inanın çok zor bizim ailecek başımıza geldi çoluk çoçuk yani evimize giremiyorduk çok kötü günler geçirdik Şükürler olsun ki önce Allah sonra bu iki Hoca sayesinde atllattık doktorluk değilse işin kesin çözüm derim ben birzat şahit olduk biz

Feriköyde son durakta Adem hoca sabah Ezanında orada olman lazım ama birde İzmirde biri var oda uzaktan işlem yapıyor okuma falanda yapıyor işlemleri posta yolluyla yolluyor güvenilir Hoca bulmak inanın çok zor bizim ailecek başımıza geldi çoluk çoçuk yani evimize giremiyorduk çok kötü günler geçirdik Şükürler olsun ki önce Allah sonra bu iki Hoca sayesinde atllattık doktorluk değilse işin kesin çözüm derim ben birzat şahit olduk biz

Adem hoca her gün mü bakıyor? Sadece hafta İçi mi belirli bir gün var mı her gün sabah ezanında orda olmak yeterli mi ve de ücreti ne kadar acaba cevaplarsanız seviniriö

Adem hoca sabah Ezanında orada olman lazım ama birde İzmirde biri var oda uzaktan işlem yapıyor okuma falanda yapıyor işlemleri posta yolluyla yolluyor güvenilir Hoca bulmak inanın çok zor bizim ailecek başımıza geldi çoluk çoçuk yani evimize giremiyorduk çok kötü günler geçirdik Şükürler olsun ki önce Allah sonra bu iki Hoca sayesinde atllattık doktorluk değilse işin kesin çözüm derim ben birzat şahit olduk biz

merhaba salı cuma ve pazar günleri bakmıyor.Belirli bir ücreti de yok gönülden ne koparsa

Hoca görünümlü şarlatanlar reklam yapmaya doluşmuşlar buraya ehehe. Hiç utanmanız da yok ha ulvi ayaklarında insanları söğüşleyeceksiniz. Bunlar soytarı arkadaşlar bunlara prim falan vermeyin, inanmayın.@Mune

adem hocanın buna ihtiyacı olsaydı internette siteleri olur kendi reklamını yapardı.İnsanlara iyilikte yaramıyor günahımı aldığın için teşekkür ederim seviyesiz insan

Yaa tabi ne kadar iyi niyetlisin yahu sırf hocanın nerede baktığını yazmak için üye olmuş kıyamam. Yöneticilere bildirdim iyi uçuşlar.

bu yüzden üye olup olmadığımı nerden biliyorsun kaldı ki öyle olmuş olsa bile demek ki adem hoca bana yardımcı oldu üyelerede tavsiye etmiş olamazmıyım.? adem hoca bu işi para karşılığıyla da yapmıyor.beni tehdit ediyorsunda en fazla siteden atılırım bu beni nekadar etkiler ?? :D:D:D nekadar komiksin sen ya

Allah büyüktür düşmez kalkmaz bir Allahtır umarım Adem hocanın kapısına gidecek dert vermesin rabbim ben çok şahit oldum Adem hocanında kullandığı bir sözdür kınama kınadığını yaşamadan ölmezsin .

bu yüzden üye olup olmadığımı nerden biliyorsun kaldı ki öyle olmuş olsa bile demek ki adem hoca bana yardımcı oldu üyelerede tavsiye etmiş olamazmıyım.? adem hoca bu işi para karşılığıyla da yapmıyor.beni tehdit ediyorsunda en fazla siteden atılırım bu beni nekadar etkiler ?? :KK70::KK70::KK70: nekadar komiksin sen ya

Allah büyüktür düşmez kalkmaz bir Allahtır umarım Adem hocanın kapısına gidecek dert vermesin rabbim ben çok şahit oldum Adem hocanında kullandığı bir sözdür kınama kınadığını yaşamadan ölmezsin .

Back
X