her şeyi cok kafaya takiyorum

ne demek istedigini neden dusunuyorsunuz ki?
bir diyecegi varsa gelsin acıkca soylesin.
soylememiyorsa da onun sorunu.
bırakın kendisi dusunsun, nasıl derim, ne yaparım? diye ; )

insanların kendimiz hakkındaki dusuncelerini elbette bilmek isteyebiliriz.
fakat sizi heyecanlandıran ve sevginizi saygınızı kazanmayan birinin ne dusundugunun ne onemi var ki?
dunyanın en kotu insanı diye dusunuyor diyelim, aynı dusuncelere sahip olmanız gerekmez ama sahis olarak saygınızı kazanamayacak kadar geri bir noktada ise o mu sizin hakkınızda hukum verebilecek?

belki bu yazdıklarımı ukalalık olarak algılayabilirsiniz ancak ben "kendinden emin olmak" diyorum. sonucta baskalarını kucuk gorup onlara bunu aksettirmekten bahsetmiyorum.
Canim sonuna kadar haklisin karsidaki kim ki ne dusunurse dusunsun ama yataga girdim mi basliyorum dusuncelere

Su an yine o durumdayim geceleri uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum 28 aylik oglum var 4aylik kizim var emziriyorum ustelik :(

Bende ayni konu sahibi gibiyim. Ama takma benden değerli mi diye sallayamiyorum. Bu durum buradan gelecek tavsiyelerle de çözülemez bence

Zaten kk da da inceledim bu konudan muzdarip cok kisi var bir ara iyileşiyor um sonra donup dolasip yine ayni

Bir psikologa gitmekte fayda var diye dusunuyorum takintilar maalesef hayatimizi kisitliyor aslinda bunlra izin vermememiz lagzim her insanda takinti olabilir ama hastalik derecesine gelmeden tedavi sart bence !

Bir psikologa gitmekte fayda var diye dusunuyorum takintilar maalesef hayatimizi kisitliyor aslinda bunlra izin vermememiz lagzim her insanda takinti olabilir ama hastalik derecesine gelmeden tedavi sart bence !
Jollys psikolojik tedaviyi o kadar istiyorum ki ne zamanim ne de maddiyatim var bir de sunu merak ediyorum gercekten bu sikintilari yasayip psikolo g a gidip care bulan var mi

Jollys psikolojik tedaviyi o kadar istiyorum ki ne zamanim ne de maddiyatim var bir de sunu merak ediyorum gercekten bu sikintilari yasayip psikolo g a gidip care bulan var mi

Tabikide var bu hastaligin tedavisi mumkun ve sonuclari gayet basarili ! aslinda hayatimizi kisitlayacak bir durum soz konusu degildir ama biz dusuncelerimizle kendimizi yigip bitiyoruz adi sadece DUSUNCE kendi yarattigimiz bir takim senaryolari gercekmis gibi yasiyoruz maalesef ve bu durum bizi SIKINTIYA sokuyor ! bendede takintilar olur donem donem hemde sacma sapan takintilar ve bir psikologa gitmekten cekinmem acikcasi cokta iyi gelir ! bu takintilar genelde hasas kisilerde daha cok olur ! maddi durumun yoksa mesela sosyal kurumlarda muhakkak psikologlar vardir bence hemen basvur ! Allah yar ve yardimcimiz olsun :)

hayata bakış açınızı değiştirmelisiniz.siz kendinizden karakterinizden kişiliğinizden vs. eminseniz diğerlerini boşverin.kimse sizi sevmek yada hayran olmak zorunda değil.en büyük yanılgımız sürekli kendimizi insanlara beğendirmeye uğraşmamız.canımız istemese bile gülmek vs. canınız nasıl istiyorsa öyle davranmalıyız.kafanızı oydu buydu yormayın önerim kitap okumanızdır özellikle yatmadan önce.böylece beynininz bir nebze meşgul olacak düşünceleriniz başka yönlere kayacaktır.film izleyin özellikle gerilim filmleri.çok faydalı.ve değer görmedğiniz insanlara mesafeli olun değer gördüklerinize sarılın.gerekirse uzman yardımı alabilirmisiniz.uykusuzluk derecesi çok arttıysa ilaç almanızda fayda var

Jollys haftaya yardim almak icin ugrasacagim ins hic de gocunmam psikiyatri yada psikologa gitmek akil hastaliginin göstergesi degildir

Teşekkür ler polyanna cilik kafam bir suredir bu ozelligimle mesgul yenmek istiyor um cunku yaşam kalitemi dusuruyor mlsf

Back
X