- 27 Mayıs 2014
- 278
- 34
- 68
- Konu Sahibi beasuperstar
Merhaba arkadaşlar buraya biraz dert yakınmaya geldim. Ben 9 yaşımdan beri aşırı sivilce derdiyle boğuşuyorum. Hatta öyle ki ilk başta ailem korkup beni kendileri hastaneye götürmüştü.Bir sıkıntım yokmuş, neyse şuan 18 yaşımdayım ve aradaki 9 yılda kullanmadığım ilaç kalmadı. Roacutane, Eritretin, Imex, Benzamycin ve adını hatırlamadığım sayısız ilaç. Herneyse bu yıl sivilcelerden kurtuldum kendi haline bırakınca, temiz bir yüzüm vardı ama küçük kırmızı lekeler duruyordu ve artık onca tedaviden sonra derinleşmişlerdi. Cildiyeciye gittim bana Azelderm krem yazdı 30 gün kullan dedi. Ben o doktora sivilcesiz gittim ve 1 ay sonunda yüzümde 20DEN FAZLA sivilce vardı. Resmen yüzüme güldü ve reçete yazdı. Eczaneye gittim ne göreyim ilaçlardan biri yüz defa kullandığım Benzamycin, diğeri kendimi bildim bileli fondotenim Imex. Eh itiraz da edemiyoruz aldık kullanıyorum şuan ama hiç umudum yok. Bu küçük eski lekeler bu iki kremi düzenli kullanırsam geçer mi, yoksa sadece sivilcelerden mi kurtulacağım?
Özel hastanede cildiye bölümüne gitsem bir fark olur mu? En azından ciddiye alınayım.
Özel hastanede cildiye bölümüne gitsem bir fark olur mu? En azından ciddiye alınayım.