Her şeyi dert ederken bir de hamile olduğumu öğrendim

yenibiben

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
107
8
18
30
Gerçekten kafayı yememek elde değil , nasıl olduğunu bile anlamadan hamile kaldım
Evin bayırda olmasını mutfağı dert ederken ve borçlarımızı dert ederken bir de üzerine hamile olduğumu öğrendim , stresten düşük tehlikesi yaşıyorum. Bunun için de tedavi alıyorum . Ama dayanacak gücüm kalmadı, hem hamileyim hem büyükşehirdeyim hem de aşırı dik bayır bir yerde yaşıyorum, hastaneye gitmek , devlette yer yok , özel hastaneler ateş pahası, arabamız yok vardı kaza sonucu pert oldu ;( Allahım hiç bir şeyimiz yok , ben işe giderken epey bir bayır iniyorum servise biniyorum tekrar dönüşte epey bir bayır çıkıyorum . Nasıl dayanacağım bilemiyorum . Ne yapmamı önerirsiniz evin bayırı bu ;(

Eklentiler

• 24C31F8A-35FE-4066-8BBD-995177710653.webp
    19 KB · Görüntüleme: 1.070
Boşuna oflama zorunlu
Bu senin hayatı yaşama biçimin.
Ne akıl verirsek verelim yapmadın, dinlemedin.
Yapacak bir şey yok sen de busun.
Zeka seviyen bu kadar, hakaret için söylemiyorum.
Borç varken yeni bir borç kapısı aralamak mantıklı mı sence ?
Taşınma dedigin en az 100-150 bin masraf.
Sana o evi tutarken çok dedik ama dinlemedin.
Ne bekliyorsun şimdi, elimizde sihirli değnek mi var ?
Çocuk için bile dogru düzgün korunmamışsınız yine gelmiş hamileyim de öyle de böyle de diyorsun
Hamile kalmamak için ekstra önlem aldınız mı mesela ?
Almadıysan niye şaşırıyorsun.

Valla yandık nasıl olacak bilmiyorum belki de zeka seviyem bu kadar gerçekten ağlamak istiyorum, şimdi neyi değiştirebilirim ki artık

Şuna dikkat ettim de hiç şükür Yok gerçekten çok ilginç şükürsuzluktendir zaten bu dertlerimiz ve sıkıntılı halleriniz Allah ıslah etsin ne diyeyim ah ah bende hamile kalmayı 4 gözle bekleyen bir kulum işte yinede kurban olduğum rabbim herşeyin en iyisini bilendir

Evet şükür yok baktım da şu halime ;( çok haklısınız

Şu yokuşu ne kadar dert ettiniz ya ben de buna şaşırıyorum. Siz Bursa'nın teleferik ve Uludağ eteklerindeki semtleri görseniz kesin düşer bayılırsınız

Uzun yaşama belgeseli izlemiştim, en uzun ve sağlıklı yaşayan insanlar dik yokuşların olduğu yerlerde yaşayan insanlarımış. Günlük gerekli egzersizlerin yapılmasını sağlıyormuş çünkü.

Akışa bırakın biraz, sakince durum analizi yapın. Bebek hayırlı olsun.

Zorunlu hosgeldin, ben geldigini su an farkediyorum.

Yeni bir ben diyerek gelmen bi tik sasirtmaçli olmus

Borclarini esin ogrendi mi ne yaptiniz, hallettiniz mi? Gebelik surpriz oldu demissin, sevismiyor muydunuz?

Bacimsu polyanna gelse onunde diz coker.

Ev bayırda olduğu için ve borçlarınız olduğu için değiştirilmez, değiştirilmemesi gerekir, mantıklı değil dendi diye fotoğraf mı attınız zgfghhdghdg
Ben ikna oldum bence de değiştirin evi, olmaz olsun böyle bayır. Bir de korunmadan sevişince hamile kalınıyor sürpriz olmaması gerek aslında ama yine de siz bilirsiniz

Zorunlu hosgeldin, ben geldigini su an farkediyorum.

Yeni bir ben diyerek gelmen bi tik sasirtmaçli olmus

Borclarini esin ogrendi mi ne yaptiniz, hallettiniz mi? Gebelik surpriz oldu demissin, sevismiyor muydunuz?
Aaa sürpriz olmadan hamile kalamıyor bu forumda kimse bilmiyor musun? tam tersi planlayan hiç kimse hamile kalamıyor varsa yoksa sürpriz.nasıl olduğunu anlamamişlardır falan filan. doğum kontrol yöntemlerini üretenler burayı okusa dava açar valla.istatistikler ortada.ya da bizimkiler hz.meryem soyundan geliyor.

Bugüne kadar önerdiklerimizin hangi birini yaptın da şimdi geldin bizden öneri istiyorsun zorunlu?
Bu zamana kadar hamile kalmamana şaşarım zaten kazayla olduğunu da düşünmüyorum. Evlenmeden önceki adamlara yedirdiğin 1 milyona Yaklaşan borclarini ödedin mi bari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…