- 25 Aralık 2020
- 6.583
- 23.611
- 298
- 41
Konunun şükürle alakası ne? Sizin bebek istiyor olmanızın konuyla alakası ne? Sizin de olmuyorsa vardır bir hayır bu kadar dört gözle beklemeyin madem. Rabbin her şeyin en iyisini bilendir nasılsaŞuna dikkat ettim de hiç şükür Yok gerçekten çok ilginç şükürsuzluktendir zaten bu dertlerimiz ve sıkıntılı halleriniz Allah ıslah etsin ne diyeyim ah ah bende hamile kalmayı 4 gözle bekleyen bir kulum işte yinede kurban olduğum rabbim herşeyin en iyisini bilendir
Siz neden atarlandınız ki.Konunun şükürle alakası ne? Sizin bebek istiyor olmanızın konuyla alakası ne? Sizin de olmuyorsa vardır bir hayır bu kadar dört gözle beklemeyin madem. Rabbin her şeyin en iyisini bilendir nasılsa
Sadece gülüyorum size sizi bukadar rahatsız edip bukadar hadsiz konusmanizdaki sebeb neKonunun şükürle alakası ne? Sizin bebek istiyor olmanızın konuyla alakası ne? Sizin de olmuyorsa vardır bir hayır bu kadar dört gözle beklemeyin madem. Rabbin her şeyin en iyisini bilendir nasılsa
Sadece gülüyorum size sizi bukadar rahatsız edip bukadar hadsiz konusmanizdaki sebeb neKonunun şükürle alakası ne? Sizin bebek istiyor olmanızın konuyla alakası ne? Sizin de olmuyorsa vardır bir hayır bu kadar dört gözle beklemeyin madem. Rabbin her şeyin en iyisini bilendir nasılsa
Ağzınıza ve ellerinize sağlık çok teşekkür ederimSiz neden atarlandınız ki.
İşi var sağlığı yerinde e bebekte geliyormuş(zamanlaması yanlış bence)herşeyden mutsuz zorunlualan.
Arkadaşta senin elinde olanları dört gözle bekleyenler var demiş ne var bunda.
Siz neden atarlandınız ki.Konunun şükürle alakası ne? Sizin bebek istiyor olmanızın konuyla alakası ne? Sizin de olmuyorsa vardır bir hayır bu kadar dört gözle beklemeyin madem. Rabbin her şeyin en iyisini bilendir nasılsa
Sadece gülüyorum size sizi bukadar rahatsız edip bukadar hadsiz konusmanizdaki sebeb ne
Ağzınıza ve ellerinize sağlık çok teşekkür ederimçiçek gibi kalbinizden
İnsan elindekinin kıymetini bilip mutlu olmayı öğrenmeli yoksa hayat çekilmez hal alıyor konu sahibi de bunun örneği.Sadece gülüyorum size sizi bukadar rahatsız edip bukadar hadsiz konusmanizdaki sebeb ne
Ağzınıza ve ellerinize sağlık çok teşekkür ederimçiçek gibi kalbinizden öpüyorum
Kız ne rahatsız olcam sendenSadece gülüyorum size sizi bukadar rahatsız edip bukadar hadsiz konusmanizdaki sebeb ne
Ağzınıza ve ellerinize sağlık çok teşekkür ederimçiçek gibi kalbinizden öpüyorum
E hamile kalmasaydınız o zaman.Gerçekten kafayı yememek elde değil , nasıl olduğunu bile anlamadan hamile kaldım
Evin bayırda olmasını mutfağı dert ederken ve borçlarımızı dert ederken bir de üzerine hamile olduğumu öğrendim , stresten düşük tehlikesi yaşıyorum. Bunun için de tedavi alıyorum . Ama dayanacak gücüm kalmadı, hem hamileyim hem büyükşehirdeyim hem de aşırı dik bayır bir yerde yaşıyorum, hastaneye gitmek , devlette yer yok , özel hastaneler ateş pahası, arabamız yok vardı kaza sonucu pert oldu ;( Allahım hiç bir şeyimiz yok , ben işe giderken epey bir bayır iniyorum servise biniyorum tekrar dönüşte epey bir bayır çıkıyorum . Nasıl dayanacağım bilemiyorum . Ne yapmamı önerirsiniz evin bayırı bu ;(
Allah başka dert vermesinGerçekten kafayı yememek elde değil , nasıl olduğunu bile anlamadan hamile kaldım
Evin bayırda olmasını mutfağı dert ederken ve borçlarımızı dert ederken bir de üzerine hamile olduğumu öğrendim , stresten düşük tehlikesi yaşıyorum. Bunun için de tedavi alıyorum . Ama dayanacak gücüm kalmadı, hem hamileyim hem büyükşehirdeyim hem de aşırı dik bayır bir yerde yaşıyorum, hastaneye gitmek , devlette yer yok , özel hastaneler ateş pahası, arabamız yok vardı kaza sonucu pert oldu ;( Allahım hiç bir şeyimiz yok , ben işe giderken epey bir bayır iniyorum servise biniyorum tekrar dönüşte epey bir bayır çıkıyorum . Nasıl dayanacağım bilemiyorum . Ne yapmamı önerirsiniz evin bayırı bu ;(
Zorunlu mu???Boşuna oflama zorunlu
Bu senin hayatı yaşama biçimin.
Ne akıl verirsek verelim yapmadın, dinlemedin.
Yapacak bir şey yok sen de busun.
Zeka seviyen bu kadar, hakaret için söylemiyorum.
Borç varken yeni bir borç kapısı aralamak mantıklı mı sence ?
Taşınma dedigin en az 100-150 bin masraf.
Sana o evi tutarken çok dedik ama dinlemedin.
Ne bekliyorsun şimdi, elimizde sihirli değnek mi var ?
Çocuk için bile dogru düzgün korunmamışsınız yine gelmiş hamileyim de öyle de böyle de diyorsun
Hamile kalmamak için ekstra önlem aldınız mı mesela ?
Almadıysan niye şaşırıyorsun.
Boşuna oflama zorunlu
Bu senin hayatı yaşama biçimin.
Ne akıl verirsek verelim yapmadın, dinlemedin.
Yapacak bir şey yok sen de busun.
Zeka seviyen bu kadar, hakaret için söylemiyorum.
Borç varken yeni bir borç kapısı aralamak mantıklı mı sence ?
Taşınma dedigin en az 100-150 bin masraf.
Sana o evi tutarken çok dedik ama dinlemedin.
Ne bekliyorsun şimdi, elimizde sihirli değnek mi var ?
Çocuk için bile dogru düzgün korunmamışsınız yine gelmiş hamileyim de öyle de böyle de diyorsun
Hamile kalmamak için ekstra önlem aldınız mı mesela ?
Almadıysan niye şaşırıyorsun.
Umutsuz değil bu, zorunlu.Umutsuz Zonguldaklı diye kaldı aklımda nedense, orda da yokuş yukarı evler var, görmediği bişey değildir heralde.
Umutsuz nerden çıktı, Zorunlu işte ahahah. O ara uykuluydum.Umutsuz değil bu, zorunlu.
Umutsuz kendi evlerine mutfak yaptirmadiklari icin senelerdir yemeklerde küs oldugu yengesine çöken, uçan kuşla bakışıp aşık olan kızdı.
Nerelerde acaba hey gidi. Bir ara goz koydugu adamlarin listesi yapiliyordu forumda
Yanlış anlamayın ama çocuk konusu olunca 'ona veriyor, bana neden vermiyor' diye yazan çok kadın var burda. Ben de bu şekilde yorum yazanlara sinir oluyorum. Sen kendi tarafından o şekilde bakabilirsin, herkes senin gibi düşünmek zorunda mı?Sadece gülüyorum size sizi bukadar rahatsız edip bukadar hadsiz konusmanizdaki sebeb ne
Adının anlamı ne?Hoşgeldin dik bayır bebek...
eşi de hallederiz yavrum reis değil miydi?Adının anlamı ne?
Bayırdan yuvarlanan ilk zorunlu tanesi.
Kahkaha attımmmAdının anlamı ne?
Bayırdan yuvarlanan ilk zorunlu tanesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?