Her şeyi dert ederken bir de hamile olduğumu öğrendim

düzayak bir yede oturuyorum aslında ama aşırı bişey almayacaksam pazara, markete giderken arabayı bile almıyorum
neden çünkü düzenli salona gitmek konusuda iradessizim, -bir de burada hocalı dersler çok pahalı etrafa göre sürekli gündemdeki bir konu olduğu için biliyorum yani-
yürüyorum. böyle böyle kendime bahane çıkarıyorum yürümek için yoksa tembellik ediyorum çünkü. yazın neyse bari yüzüyorum kışın iyice mesele oluyor.
neyse işte, çok büyük alışverişlere arabayla gidiyorum
arabadan önce de toplu şekilde internetten söylüyordum, çünkü kapıya getiriyorlar malum.

geçen bu bayır konusunu yine açmıştı zorunlu, ben de bak borcu öde biraz biraz, toparlan, sen yarın bebek yaparsın hergün bayır bayır diye ağlarsın demiştim
o gece yaptı bebeği galiba...

Konunun şükürle alakası ne? Sizin bebek istiyor olmanızın konuyla alakası ne? Sizin de olmuyorsa vardır bir hayır bu kadar dört gözle beklemeyin madem. Rabbin her şeyin en iyisini bilendir nasılsa

Konunun şükürle alakası ne? Sizin bebek istiyor olmanızın konuyla alakası ne? Sizin de olmuyorsa vardır bir hayır bu kadar dört gözle beklemeyin madem. Rabbin her şeyin en iyisini bilendir nasılsa
Siz neden atarlandınız ki.
İşi var sağlığı yerinde e bebekte geliyormuş(zamanlaması yanlış bence)herşeyden mutsuz zorunlualan.
Arkadaşta senin elinde olanları dört gözle bekleyenler var demiş ne var bunda.

Sadece gülüyorum size sizi bukadar rahatsız edip bukadar hadsiz konusmanizdaki sebeb ne

Sadece gülüyorum size sizi bukadar rahatsız edip bukadar hadsiz konusmanizdaki sebeb ne Ağzınıza ve ellerinize sağlık çok teşekkür ederim çiçek gibi kalbinizden öpüyorum

Siz neden atarlandınız ki.
İşi var sağlığı yerinde e bebekte geliyormuş(zamanlaması yanlış bence)herşeyden mutsuz zorunlualan.
Arkadaşta senin elinde olanları dört gözle bekleyenler var demiş ne var bunda.
Sadece gülüyorum size sizi bukadar rahatsız edip bukadar hadsiz konusmanizdaki sebeb ne
Ağzınıza ve ellerinize sağlık çok teşekkür ederim çiçek gibi kalbinizden

Ağzınıza ve ellerinize sağlık çok teşekkür ederim çiçek gibi kalbinizden öpüyorum
İnsan elindekinin kıymetini bilip mutlu olmayı öğrenmeli yoksa hayat çekilmez hal alıyor konu sahibi de bunun örneği.
Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah canım

E hamile kalmasaydınız o zaman.
Yani öyle anlatıyorsunuz ki başkası sevişti, siz hamile kaldınız sanki.
Çok enteresansınız.

Allah başka dert vermesin

Zorunlu mu???

Zorunlumu bu
Allahım ne dertlerini gördük bu kızın şimdide hamileliğinimi göreceğiz

Umutsuz Zonguldaklı diye kaldı aklımda nedense, orda da yokuş yukarı evler var, görmediği bişey değildir heralde.
Umutsuz değil bu, zorunlu.

Umutsuz kendi evlerine mutfak yaptirmadiklari icin senelerdir yemeklerde küs oldugu yengesine çöken, uçan kuşla bakışıp aşık olan kızdı.

Nerelerde acaba hey gidi. Bir ara goz koydugu adamlarin listesi yapiliyordu forumda

Umutsuz nerden çıktı, Zorunlu işte ahahah. O ara uykuluydum.

Yanlış anlamayın ama çocuk konusu olunca 'ona veriyor, bana neden vermiyor' diye yazan çok kadın var burda. Ben de bu şekilde yorum yazanlara sinir oluyorum. Sen kendi tarafından o şekilde bakabilirsin, herkes senin gibi düşünmek zorunda mı?
Demek ki kendince dert etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…