- 28 Eylül 2024
- 1.848
- 5.450
- 73
- 31
Gerçekten merak ediyorum. Korunmadiniz mi?Gerçekten kafayı yememek elde değil , nasıl olduğunu bile anlamadan hamile kaldım
Evin bayırda olmasını mutfağı dert ederken ve borçlarımızı dert ederken bir de üzerine hamile olduğumu öğrendim , stresten düşük tehlikesi yaşıyorum. Bunun için de tedavi alıyorum . Ama dayanacak gücüm kalmadı, hem hamileyim hem büyükşehirdeyim hem de aşırı dik bayır bir yerde yaşıyorum, hastaneye gitmek , devlette yer yok , özel hastaneler ateş pahası, arabamız yok vardı kaza sonucu pert oldu ;( Allahım hiç bir şeyimiz yok , ben işe giderken epey bir bayır iniyorum servise biniyorum tekrar dönüşte epey bir bayır çıkıyorum . Nasıl dayanacağım bilemiyorum . Ne yapmamı önerirsiniz evin bayırı bu ;(
Evlisiniz hamile olduğunuza göre yolunda giden bir evlilik,büyük şehirde yaşıyorsunuz olumsuzlukları kadar imkanlarıda var,ülkenin yarısından çoğu işsiz ama sizin işiniz var,millet bebek sahibi olmak için çaba sarfederken siz hamilesiniz aman allahım herşeyiniz var ama siz görmüyorsunuz,hayat herkes için zor merak etmeyin,işsiz tek başına yaşam mücadelesi veren milyonlarca insan var...Gerçekten kafayı yememek elde değil , nasıl olduğunu bile anlamadan hamile kaldım
Evin bayırda olmasını mutfağı dert ederken ve borçlarımızı dert ederken bir de üzerine hamile olduğumu öğrendim , stresten düşük tehlikesi yaşıyorum. Bunun için de tedavi alıyorum . Ama dayanacak gücüm kalmadı, hem hamileyim hem büyükşehirdeyim hem de aşırı dik bayır bir yerde yaşıyorum, hastaneye gitmek , devlette yer yok , özel hastaneler ateş pahası, arabamız yok vardı kaza sonucu pert oldu ;( Allahım hiç bir şeyimiz yok , ben işe giderken epey bir bayır iniyorum servise biniyorum tekrar dönüşte epey bir bayır çıkıyorum . Nasıl dayanacağım bilemiyorum . Ne yapmamı önerirsiniz evin bayırı bu ;(
Dediklerinin hepsi saçma amaGerçekten kafayı yememek elde değil , nasıl olduğunu bile anlamadan hamile kaldım
bayır olmayan bir evi tercih etseydiniz resmini çekip atmakta biraz komik olmuş zorunluualann borçları ne yaptın anacım en son kapodokyaya kıyafet baktın balayına gideceğim diye borçla sonra kayboldunnGerçekten kafayı yememek elde değil , nasıl olduğunu bile anlamadan hamile kaldım
Allah aşkına şu sürpriz bebeğin bir taktiği yokmu ya vallaAaa sürpriz olmadan hamile kalamıyor bu forumda kimse bilmiyor musun? tam tersi planlayan hiç kimse hamile kalamıyor varsa yoksa sürpriz.nasıl olduğunu anlamamişlardır falan filan.doğum kontrol yöntemlerini üretenler burayı okusa dava açar valla.istatistikler ortada.ya da bizimkiler hz.meryem soyundan geliyor.
Sanki bişey söylesek kafasına katıp yapacakmış gibi, of diyo bi de.Of offfff offf
Ben en çok ailesinin durumuna üzülmüştüm. Evin mobilyaları dolaplar, boyalar dökülüyodu. O paranın yarısından biraz fazlasına o ev adam olurdu. Yedin bari bi halt yarasaydı.Bugüne kadar önerdiklerimizin hangi birini yaptın da şimdi geldin bizden öneri istiyorsun zorunlu?
Bu zamana kadar hamile kalmamana şaşarım zaten kazayla olduğunu da düşünmüyorum. Evlenmeden önceki adamlara yedirdiğin 1 milyona Yaklaşan borclarini ödedin mi bari?
Umutsuz Zonguldaklı diye kaldı aklımda nedense, orda da yokuş yukarı evler var, görmediği bişey değildir heralde.Ayrica yokuşta da bir sey yok. Ankaranin yarısı böyle yaşıyorSpor spor diyordun al sana spor.
Ay bi de. Sırf tembellik yani ne diyim o zaman. Popom basenim diye agliyordu iste ne güzel hareket olur. Neyse konu zorunlu olunca da boşa parmak yoruyoruz yani ne desek kafasına göre takılacak zaten.Umutsuz Zonguldaklı diye kaldı aklımda nedense, orda da yokuş yukarı evler var, görmediği bişey değildir heralde.
Menkul / gayrimenkul miras da yok muhtemelengenetik miras da yok ki çocukta. neden hayata tutunsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?