her şeyi kafaya çok takmak özellikle söylenenleri

kesinlikle çekemediklerinden başka bir sebebi yok
demekki göz önünde ve önemlisiniz onlar için kendinizle gurur duyun:))

inanın öyle olsun istemiyorum. hislerimin değişmesini kin duymayı sevmiyorum, iyi niyet güzellik varken böyle vahşi doğaya atılmış gibi mücadele etmek neden.

konum itibariyle ailedeki çoğu kişiden daha iyi durumdayım ama mütevazi davranırım, insanları ezmem. buna rağmen insanlar benim arkamdan giydiğime, gezdiğime, yediğime, ailemin içine kadar laf ediyorlar. söyleyen insanlardan nefret ediyorum zaten çünkü karşılık verme diyerek yemin ettirerek söylüyorlar. ben sormuyorum, söyleme de dedim.
bir insanın her yaptığı konuşulur mu?
hem de iftirayla, yalanla karıştırarak yapıyorlar herşeyi. iyi söylediğim söz bile kötü olarak bana dönüyor.
Somut bir örnek vermemişsiniz, çok genel konuşmuşsunuz, mesela neyle ilgili 1 e bin katıyorlar ya da laf söylüyorlar? Giydiğinize, gezdiğinize, ailenize ne diyorlarmış mesela? Hazmedilebilecek şeyler mi? Örneğin "maşallah ne çok geziyor", ya da "ay çok açık giyiniyor", ya da "çok kaliteli giyiniyor" ? tam olarak ne diyorlar hakkınızda?

Somut bir örnek vermemişsiniz, çok genel konuşmuşsunuz, mesela neyle ilgili 1 e bin katıyorlar ya da laf söylüyorlar? Giydiğinize, gezdiğinize, ailenize ne diyorlarmış mesela? Hazmedilebilecek şeyler mi? Örneğin "maşallah ne çok geziyor", ya da "ay çok açık giyiniyor", ya da "çok kaliteli giyiniyor" ? tam olarak ne diyorlar hakkınızda?

hazmedilemeyecek şeyler. herşeyimi dalga malzemesi haline getiriyorlarmış ucuz kötü giyiniyomuşum (ilgisi yok, çok basic ve her yere uygun kaliteli giyinirim). 50 li kilolarda dolaşıyorum iskelet gibi olmuş çökmüş. birşeyi bir yerden alıp başka yere koymamı bile beceriksizlik olarak söylüyorlar. 10 yıl önceki olaylardan bile çıkarım yapıyorlarmış dalga geçmek için.

hazmedilemeyecek şeyler. herşeyimi dalga malzemesi haline getiriyorlarmış ucuz kötü giyiniyomuşum (ilgisi yok, çok basic ve her yere uygun kaliteli giyinirim). 50 li kilolarda dolaşıyorum iskelet gibi olmuş çökmüş. birşeyi bir yerden alıp başka yere koymamı bile beceriksizlik olarak söylüyorlar. 10 yıl önceki olaylardan bile çıkarım yapıyorlarmış dalga geçmek için.
Valla bu lafları size getirenlerde de büyük sorun var bence, bir daha laf getirene de ağzının payını verin "insanlara hesabını soramayacağım lafları bana taşıyıp durma" derim sizin yerinizde olsam. O kişilere de çok güvenmeyin derim gerçek de olmayabilir, var böyle mikser insanlar. Kendilerinden emin olsalardı size laf getirip getirip kimseye söyleme demezlerdi. Yanınızda durup, o kişilere, sizle birlikte hesabını sorarlardı.

Valla bu lafları size getirenlerde de büyük sorun var bence, bir daha laf getirene de ağzının payını verin "insanlara hesabını soramayacağım lafları bana taşıyıp durma" derim sizin yerinizde olsam. O kişilere de çok güvenmeyin derim gerçek de olmayabilir, var böyle mikser insanlar. Kendilerinden emin olsalardı size laf getirip getirip kimseye söyleme demezlerdi. Yanınızda durup, o kişilere, sizle birlikte hesabını sorarlardı.

onlarla daha yakın akrabalar olduğu için kendilerini böyle korumaya alıyorlar. demeyecek insanlar değiller yoksa ben de her lafa inanmam. aksine daha ağırlarını da söylemişlerdir çünkü öyle bir çekememezlik var ki güzel birşey olduunu duydukları anda çıldırıyorlar. gözlerimle gördüğüm şeyler.

zaten bana bu lafı getirenlere bin kere söyledim bana laf getirmeyin diye. nefret doluyorum ister istemez.

Back
X