Her şeyi kafaya takmak

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
İyi geceler arkadaşlar
Benim sorunum şuan yaptığım gibi kafamda kurmak, endişelenmek,en ufak şeyi takıyorum beynim iyice doldu, nasıl hayatı sallamamayı başarıcam relax olmak istiyorum yapamıyorum bi türlü. Çok üzüyorum kendime her gün takmıcam bugün diyorum yine aynıyım

Psikolog yada psikiatriste git cnm.. psikolojik bence.. cunku donem donem bendede oluyor ve artik ben takmamayi basardim gibi birsey, ki herkeste olabilecek seyler bunlar.. taktikca geliyor.. ve kaset gibi tekrarliyor.. ugras bulman lazim kendine.. kafani baska seylerle mesgul etmen lazim..

merhaba canim ayni durumdayim bende ama malesef kendimi duzeltemedim sana yardimci olamiycam her weyi takarim mesala x birine niye boyle dedim kalbi kirilmiwmidir soylememesemiydim, biyerlere gidicem wunu koydummu bunu almaliyim bunu yapmaliyim gibisinde kucuk weylerde olsa kafami kurcalar her gece yatarken dogla qazi sondurdummu diyi kac defa yerimden kalkardim sinir olurdum kendime ama wimdi eve gelen qazi kapatip yatarim bende boyleyim hep doktarlar takma dedi ama malesef yenemedim

Benim ki daha çok acaba yapabilecek miyim öğrencilerimi alıştırabilecek miyim başarılı olacak mıyım gibi şeyler neler yaptım bi türlü yenemedim kaygılarımı

bide bende birweyler duz durmazsa takintim var mesala duvarda resime dokunulmuwsa eyilmiwse sinir olurum hali eyilmiwse bende takintili biriyim ama eskisinden daha iyiyim eskiden cok kotuydum piskologa baw vur yardimci olur belki ben piskolok diyilde ona yakin tarafta doktorlar var onlara gitmiwtim adinin turkce ne oldugunu bilmediyim icin oyle yazdim biraz kafaya takmamaya caliw bow ver Allah yardimcin olsun

Saolasın canım bi düzelir gibi hissediyorum sonra takıyorum gerisi geliyor bi o dengeyi kurabilsem

bana mesala rwim biraz arsiz ol der cok sorumluluk sahibi biriyimdir takintili olmamdan bawka ewimde bu kadar sorumluluk seni yorar diyor hep bow ver rahatla sikma kendini diyor eskisine nazaran iyiyimdir bow vermelisin bawara bilirsen ne mutlu sana bawaranlar var ama mesala arkadawim vardi evden cikarken utumu kapadimmi diye ici icini yerdi sonralar evden cikarken utunun fiwini cikarip resmini cekerdi yolda huzursuz olmasin diye ben oyle deyilim cok wukur ama yi ede var ben evdeyem butun gunu ama sen caliwiyorsan daha cabuk yenersin canim kafani dagitacak weyler iwe yariyor

Saolasın canım bi düzelir gibi hissediyorum sonra takıyorum gerisi geliyor bi o dengeyi kurabilsem
nasil rahatsiz oldugunu anliyorum biraz rahat olmaya caliw dua oku sikinca iwler daha kotu oluyor bende mesala ne zaman rahat olsam oh her wey yolunda gidiyor eminim sendedd oyle olur takmamaya caliw

Öle takıntılarım yok çok şükür ama işte daha olmadan olumsuz düşünüyorum boşversem ahh bi sonuçta Allah bilir herşeyi

Öle takıntılarım yok çok şükür ama işte daha olmadan olumsuz düşünüyorum boşversem ahh bi sonuçta Allah bilir herşeyi
ben artik bow vermeye caliwiyorum ewimin sayesinde o bana cok destek oluyor mesala woyle olur boyle olur deyince olsun canim ne olacak onun icin kendini sikmana deymez diyor rahatlatiyor beni bende biraz az duwunuyorum bu sayede sende istersen yapa bilirsin canim Allah ikimizinde yar ve yardimcisi olsun

Amin inşallah Allah razı olsun canım

Tipki ben otu cöpu kafama takiyorum sonra baslasin aglama krizi

Benim artik sinir sistemim cökuslerde heralde eskiler bile olmadik zamnlarda aklima geliyor basliyorum aglamaya .. aglasan belki rahatlarsin bir psikologa git belki iyi gelir
Gittim hiç faydası olmadı onlar bakış açını değiştirmek için pencereni açmanı sağlıyorlar ama ben yapamıyorum mesela şuan uyuyup kendimi hafta içine alıştırmam lazım erken kalkıcam ya uyanamazsam diye endişeleniyorum

Birtek bu tur seyler mi ? Her konuyu boyle kafana takiyormusun merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…