- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
İşte bişey olmadan olumsuz düşünüyorum endişeleniyorum yani karamsarlık benimkiBirtek bu tur seyler mi ? Her konuyu boyle kafana takiyormusun merak ettim
Çok teşekkür ederim ama ilacın işime engel olmasından korkuyorum daha önce kullandım sürekli uyuyordumBenim de böyle bir sorunum vardı. Psikiyatriste gittim. Yeşil reçeteli ilaçlar verdi ancak kullanmadım. Lustral daha evvel kullanmıştım şimdi yeniden kullanmaya başladım. İlk 6 gün yarım, sonra tam almaya başladım. Şahsen ilaç kullanmayı istemezdim ancak benim hayatım yaklaşık 7 ayımı bu şekilde gereksiz kaygılarla ve çok şükür tahlillerim temiz çıkmasına karşın sürekli kendimi hasta düşünmek gibi bir takıntı ile geçirince şu aşamada çareyi ilaçta buldum. Manevi yönden rahatlamak amacı ile aralıksız oruç tuttum, namaz kıldım. Ancak camiye gittiğimde mesela ağlayarak çıkıyordum iyi değilim diye. İbadetimi hep yaptım ancak ilaç kullanarak o tür düşüncelerden bir nebze olsun uzaklaştım. İlaç kullanmayı tavsiye etmesem de içinde bulunduğunuz durumu anlayabiliyorum. O yüzden ilaç kullanmanızı öneriyorum.
Saol canım inan sürekli dua ediyorum akışına bırakmaya çalışıyorum ama geçici oluyor sonra aynıyımHerseyin bir sebebe binaen oldugunu dusun. Yasadigin olumlu olumsuz herseyden ne ogrendigini dusun bu tecrubenin sukrunu et :) yani ben tamamen kurtulamasamda bu sekilde cok daha rahatim
Saol canım inan sürekli dua ediyorum akışına bırakmaya çalışıyorum ama geçici oluyor sonra aynıyımHerseyin bir sebebe binaen oldugunu dusun. Yasadigin olumlu olumsuz herseyden ne ogrendigini dusun bu tecrubenin sukrunu et :) yani ben tamamen kurtulamasamda bu sekilde cok daha rahatim
Lustral uyku yapmıyor. Tam tersi sabah saatlerinde alınması tavsiye edilir uyku bölünmesin diye. Daha çok uyarıcı etkisi olduğu için ayık tutuyor insanı. Ben de bilgisayar başında ve vatandaşın çok olduğu bir kurumda çalışan biriyim. Şu an için çareyi onda buldum. İlk hafta yan etkileri oluyor biraz ama sonra geçiyor. Bir doktora danışın görüşün derim ben.Çok teşekkür ederim ama ilacın işime engel olmasından korkuyorum daha önce kullandım sürekli uyuyordum
Anladim canim benim bnce bir psikiytre git o zaman endise giderici kaygi giderici bir ilac verir daha fazla buyumesin endiselern Allah korusunİşte bişey olmadan olumsuz düşünüyorum endişeleniyorum yani karamsarlık benimki
Vakit bulursam bi gideyim doktora onun dışında aklıma kötü bişey gelince nasıl davranmalıyım bi yönteminix var mı dr bişey önerdi miLustral uyku yapmıyor. Tam tersi sabah saatlerinde alınması tavsiye edilir uyku bölünmesin diye. Daha çok uyarıcı etkisi olduğu için ayık tutuyor insanı. Ben de bilgisayar başında ve vatandaşın çok olduğu bir kurumda çalışan biriyim. Şu an için çareyi onda buldum. İlk hafta yan etkileri oluyor biraz ama sonra geçiyor. Bir doktora danışın görüşün derim ben.
Aslında hep kaygılıydım ama hayatımda bazı olumsuzluklar fazlalaştı sorumluluklar altından kalkamamaktan korkuyorumDaha önce hiç böyle oldu mu? Olduysa o dönemi nasıl atlatmıştınız? Belki biraz rahatlatır sizi diye..
Ben psikiyatriste gitmiştim. O da ben anlatınca direk ilaç verdi. 3 hafta sonra gel kontrol edelim dedi. Gitmedim bir daha. Psikolog ancak bu konuda yönlendirebilir ama daha önce oraya da gittim benVakit bulursam bi gideyim doktora onun dışında aklıma kötü bişey gelince nasıl davranmalıyım bi yönteminix var mı dr bişey önerdi mi
Çok saol canım benim şimdi dinlicemingilizceniz var mı bilmiyorum ama yoksa da arkada çalsın uyurken iyi geliyor
Canım işte ben de gittim o bakış açısı, açılmıyo bi türlü ben deBen psikiyatriste gitmiştim. O da ben anlatınca direk ilaç verdi. 3 hafta sonra gel kontrol edelim dedi. Gitmedim bir daha. Psikolog ancak bu konuda yönlendirebilir ama daha önce oraya da gittim benİlaç verdi yine. 2 sene öncesi için seans başı 150 TL alıyordu ve gidip dert anlatıyordum. Önerisi ise net olarak hatırlamamakla birlikte daha çok farklı açıdan bakmaya çalışmaktı. Çok gitmedim ona ben. Bir şey değişmedi. Ama herkes aynı değildir elbet. En kısa zamanda gidin destek alın derim ben. İnsan beynine hükmedemiyor çünkü kolay kolay..
sendende canimAmin inşallah Allah razı olsun canım
inanki anlatinca ayni beni anlatiyorsun gibi geldi tum mesajlarda bende sabah biryere erken gitmeli olsam alarimi kurarim sonrada ya kalkamazsam diye duwunurum hayatimda bir defa alarma uyanamamiwligim var o zamanda hasta oldugum icindi qaliba ama takintilardan biktim evlenmemiwden daha azdi niwanlaninca cogaldi evlenince biraz daha anne olunca dahada fazla sorumluluklar artikca ve hayatimiz yolunda gitmedikce fazlawiyor saniyorum bazen orademmi zayif benim diye duwunmuyor deyilim tabi ewimde guclusun diyor aslinda ne bileyim ya senin konun aslinda bende kendimden ne kadar yazdim bu konuyla kusura bakma doluyum zaten saglik konusunda patladim bineviAslında hep kaygılıydım ama hayatımda bazı olumsuzluklar fazlalaştı sorumluluklar altından kalkamamaktan korkuyorum
guldurdun beni aynen 5 yil hep tedavideydim hem sinir hemde bawka sorunlarla hic bir faydasini gormedim ara sira kucuk faydalari oldu sadece o kadar doktuyumuz paralara yazikBende de açılmadı. Daha doğrusu 150 TL den 4 seans bakış açımı başka yerlere açtı zaten, bıraktım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?