- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Kendimi zorla kaldırıp temizlik yaptım iyi geldi ama bitti yine kaygılarım başladı beynimdeki düşünceleri görmezden gelmeye çalışıcam İnşaAllah işe yararinanki anlatinca ayni beni anlatiyorsun gibi geldi tum mesajlarda bende sabah biryere erken gitmeli olsam alarimi kurarim sonrada ya kalkamazsam diye duwunurum hayatimda bir defa alarma uyanamamiwligim var o zamanda hasta oldugum icindi qaliba ama takintilardan biktim evlenmemiwden daha azdi niwanlaninca cogaldi evlenince biraz daha anne olunca dahada fazla sorumluluklar artikca ve hayatimiz yolunda gitmedikce fazlawiyor saniyorum bazen orademmi zayif benim diye duwunmuyor deyilim tabi ewimde guclusun diyor aslinda ne bileyim ya senin konun aslinda bende kendimden ne kadar yazdim bu konuyla kusura bakma doluyum zaten saglik konusunda patladim binevi
inwallah yarar ben dikkatimi bawka yone vere vere biraz azaldi bawaracagina inaniyorum azda olsa farki goruceksinKendimi zorla kaldırıp temizlik yaptım iyi geldi ama bitti yine kaygılarım başladı beynimdeki düşünceleri görmezden gelmeye çalışıcam İnşaAllah işe yarar
İnşAllahh canım bugün de okula başladık öğrenciler falan baya ağladı ona takıyorum şimdi de hiç yansıtmadım onlara endişemi aslında olacağına varır ama takıyorum işte o da baş ağrısı yaptıinwallah yarar ben dikkatimi bawka yone vere vere biraz azaldi bawaracagina inaniyorum azda olsa farki goruceksin
Aslında benim ki biraz da kişilik yapısı sanırım bazen kendimi gaza getiriyorum düzeltiyorum sonra yeni bi durumla karşılaşınca gardım düşüyorhayatınızı bu kadar etkiliyorsa psikiyatriste gitmenizde fayda var. bende daha önce buna benzer nedenlerden dolayı doktora gitmiştim, 6 ay en düşük dozda hap kullandım. o kadar cok faydasını gördüm ki, olumsuz düşüncelerin hepsi silindi kafamdan. hayata daha pozitif, kaygısız bakıyorsunuz. şuanda gayet iyiyim çok şükür. arada stres yapıyorum tabiki ama o kadarda olsun
Ben de öyle düşünüyorum artık çünkü bi anda olmadı yeni bi durum farklı bişey olunca hemen takıyorum kafama sen de mi öylesinYapıyla alakalı bu
Ben de böyleyim
Bende ayni durumdayim..Aynı durumda olan varsa nolur tavsiye istiyorum
Aynen bugün velilerim sınıftaydı acaba ne düşündüler falan filan bisürü şey taktımBende ayni durumdayim..
Biri bana kasini kaldirsa niye oyle davrandi dite dusunurum..
Halbuki bes para etmez insanlar..
Kafaya taktigimiz kisiler..
Oluyor iste
Ayyy ne guzel ogretmensin..İnşAllahh canım bugün de okula başladık öğrenciler falan baya ağladı ona takıyorum şimdi de hiç yansıtmadım onlara endişemi aslında olacağına varır ama takıyorum işte o da baş ağrısı yaptı
Olsun canım benim kısmet sonuçta. Ben de seviyorum mesleğimi ama anaokulu çok zor sen çalışıyo musunAyyy ne guzel ogretmensin..
Bir ben olmadim ogretmen yanarim ona yanarim ben
Ben önemsediğim insanlrla ilgili bir durum olursa daha cok takıyorum ve hayata karsı da cok ince fikirlimBen de öyle düşünüyorum artık çünkü bi anda olmadı yeni bi durum farklı bişey olunca hemen takıyorum kafama sen de mi öylesin
Ben de öyleyimBen önemsediğim insanlrla ilgili bir durum olursa daha cok takıyorum ve hayata karsı da cok ince fikirlim
Eskiden senin gibiydim ..en ufak şeyi bile büyütür dum ,benim için işin içinden çıkılmaz bir hal alırdı ..İyi geceler arkadaşlar
Benim sorunum şuan yaptığım gibi kafamda kurmak, endişelenmek,en ufak şeyi takıyorum beynim iyice doldu, nasıl hayatı sallamamayı başarıcam relax olmak istiyorum yapamıyorum bi türlü. Çok üzüyorum kendime her gün takmıcam bugün diyorum yine aynıyım
Canım inanki hep şükrederim ama hep bi hevesle gidiyorum okula ama zorlanıyorum belli etmiyorum öğrencilerime ama eve gelince beynim ağrıyor resmen nasıl alışcam bilmiyorumEskiden senin gibiydim ..en ufak şeyi bile büyütür dum ,benim için işin içinden çıkılmaz bir hal alırdı ..
Ama şimdi çok rahatım ...başımda bir sürü dert var ,cidden cok zor durumdayim ...amaaa şükrediyorum ,kabulleniyorum ,tevekkül edip bekliyorum ..es ki ben olsam delirirdim
Ben bu hale yaşayarak geldim ,tasa edicek daha büyük şeyler başına gelmeden şükretmek öğren ..yoksa bnm gibi yaşayarak ogreniceksin ...
Canim ya ana okul oyretmenisin qaliba hep aglarlar cocuklar ilk okulda takma onlari benceİnşAllahh canım bugün de okula başladık öğrenciler falan baya ağladı ona takıyorum şimdi de hiç yansıtmadım onlara endişemi aslında olacağına varır ama takıyorum işte o da baş ağrısı yaptı
Canım baya olmuş yazalı MaşaAllah alıştım çok şükür ağlayan azaldı Allahım korusunCanim ya ana okul oyretmenisin qaliba hep aglarlar cocuklar ilk okulda takma onlari bence
Cok sevindim her weyin yerinde olmasina wimdi girdim mesaji wimdi gordum 15 eylulden yoktum burdaCanım baya olmuş yazalı MaşaAllah alıştım çok şükür ağlayan azaldı Allahım korusun
Sen nasılsın canımCok sevindim her weyin yerinde olmasina wimdi girdim mesaji wimdi gordum 15 eylulden yoktum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?