- 2 Aralık 2015
- 32.688
- 108.506
- 598
- Konu Sahibi PabucumunNicki
-
Ben annelerden iş konusunda değilde ,çocukla ilgilenmesi konusunda yardım alırdım.Annem çocukla ilgilenirken bende temizlik yapardım.Yardımcı olmasa da bu işi ücretle yapanlara yaptırırım
Ama annelerden ya da başkalarından yardım istemem. Herkes kendi evini kendi idare etsin
Ben doğuma habersiz gittimBen annelerden iş konusunda değilde ,çocukla ilgilenmesi konusunda yardım alırdım.Annem çocukla ilgilenirken bende temizlik yapardım.
Benim kayinvalide calismamis ama esimde aliskin.Bende daginiklik olsun farketmez ama ben toplarim kimse toplamasin ben toplayana kadar kalabilir.Ben eşime onu yap bunu yapma da demedim hiç
Annesi de çalıştığından alışmış kendi işini kendi görmeye
Ben daha rahat bi tipim, oyuncaklar bi yanda battaniye bi yanda laptop ve kablolar başka bi tarafta durabilir
Esierse yaparım
Eşim her daim nizamidir
Cam icin korku olur falan ayri yapamam nedenine bagli.
Bir konuda nohut tarif etmistim siz olmalisinizBen mesela bunu yapamiyorum gel yanima tarif et ogreniyim derim olmuyosada nohut yemem
40 gün kim yatıyor ki zaten.4 gün yatabilsek ne ala.Ben doğuma habersiz gittim
Ameliyathaneye girerken eşime tamam şimdi haber verebilirsin ailelerimize dedim
Oh mis onlar gelene kadar ben ve kızım odaya çıkmıştık bile
Tuhafımdır ben biraz, sessiz sedasız işleri severim
İlk 4 gün annem kaldı, daha kalacaktı ben yolladım. Herkesin sorumlulukları var hem nasılsa tek kalacağım şimdiden başlayayım dedim
40 gün yatamam ben öyle
Bi gece önceden ıslıyor musunEvet ben.
Bir kere daha denedim.
Bu sefer suyun içinde yuzmedi ama gene lezzetsiz oldu.
Bu arada esinden de almiyormussun.
Kimse anneden de almiyormus. Ya cok utandim
Ben calismiyorum ama yemegi bazen esime yiktigim olur. Hatta direk kendi sorumlu oldugu seyler var evde. Ondan al bari.
Heh benim kafa iste herkes kendine yetenilmeli cocuk yaptiysan kendin bakmalisin.Ozel bi durum yoksa herseyi cocukla yapmalisin.Ben doğuma habersiz gittim
Ameliyathaneye girerken eşime tamam şimdi haber verebilirsin ailelerimize dedim
Oh mis onlar gelene kadar ben ve kızım odaya çıkmıştık bile
Tuhafımdır ben biraz, sessiz sedasız işleri severim
İlk 4 gün annem kaldı, daha kalacaktı ben yolladım. Herkesin sorumlulukları var hem nasılsa tek kalacağım şimdiden başlayayım dedim
40 gün yatamam ben öyle
Bilmem , bi arkadaşım aradı40 gün kim yatıyor ki zaten.4 gün yatabilsek ne ala.
Zaten olması gereken oHeh benim kafa iste herkes kendine yetenilmeli cocuk yaptiysan kendin bakmalisin.Ozel bi durum yoksa herseyi cocukla yapmalisin.
Bi gece önceden ıslıyor musun
Bi de düdüklüde dene daha güzel oluyo
Bende bilmiyodum denedim fena olmadı herhalde, sevmem ama eşim seviyo
40 gün kim beklesin başında.Herkesin iş gücü var.O korkulara karşı Kuran bulundurursun tamam.Bilmem , bi arkadaşım aradı
Nee 5.gününde yalnız mısın
40 gün kalsalardı yanında
Şimdi bilmem ne gelir sana dedi
Yazmayayım korkan olur belki
Ben korkmuyordum dedim 'sana gelir o '
Sende oğlunla evde teksin, bende kızımla tekim muhaha
Korktu kapadı
Bende dün gördüm reklemlarda merak etmiştimPisiyor ya pismemesi degil.
Yavan oluyor.
Duduklum yok, kullanamam sanki.
Ucuzlasin biraz su cam kapakli acilabilenden alicam, emsan yapmis. 350 bi tencereye cok geldi.
Konuyu mahvettim gene nohutumla.
Yapma vazgec nohuttan olmaz senden kuru yiyin sizEvet ben.
Bir kere daha denedim.
Bu sefer suyun içinde yuzmedi ama gene lezzetsiz oldu.
Bu arada esinden de almiyormussun.
Kimse anneden de almiyormus. Ya cok utandim
Ben calismiyorum ama yemegi bazen esime yiktigim olur. Hatta direk kendi sorumlu oldugu seyler var evde. Ondan al bari.
Kaşınıyosun senYapma vazgec nohuttan olmaz senden kuru yiyin siz
Ev temizliginde birseyler yiksam yeter.Bide adam rahata alisti elektrik prizi bozulsa haberi olmaz ben degistiriyorum cunku.
Yardıma ihtiyacın olsa da annelere kıyamıyor insanAa aynı ben. Başkasının evinde yapmayı sevmem ama yinede oturamam.
Annem doğumumda geldi ona bile bir sürü karıştım. Dikişli dikişli peşinde gezdim.
Aynen az olsun oz olsun dort dortluk olmasina gerek yok.Zaten olması gereken o
Evet eskisi gibi olmaz herşey
Ama yetebilmelisiniz aile içi kendinize
4 çeşit yemeyin 2 çeşit yiyin, eşinde az buçuk işlere el atsın
Yoksa çocuk hep olacak şimdi 1 yaşında benim ki ama çocuk bu 2.yaşında da zor olacak 3.yaşında da
Yoksa öyle hamarat değilimAynen az olsun oz olsun dort dortluk olmasina gerek yok.
Gene iyisin her konuda bir iki tuyoyla olucak bu nohut.Cam kapat tehlikeli degilmiya eski tipler guzel bence patlars kapagi firlamaz :)Pisiyor ya pismemesi degil.
Yavan oluyor.
Duduklum yok, kullanamam sanki.
Ucuzlasin biraz su cam kapakli acilabilenden alicam, emsan yapmis. 350 bi tencereye cok geldi.
Konuyu mahvettim gene nohutumla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?