Her seyi kendim yaparim

Yardımcı olmasa da bu işi ücretle yapanlara yaptırırım
Ama annelerden ya da başkalarından yardım istemem. Herkes kendi evini kendi idare etsin
Ben annelerden iş konusunda değilde ,çocukla ilgilenmesi konusunda yardım alırdım.Annem çocukla ilgilenirken bende temizlik yapardım.

Ben annelerden iş konusunda değilde ,çocukla ilgilenmesi konusunda yardım alırdım.Annem çocukla ilgilenirken bende temizlik yapardım.
Ben doğuma habersiz gittim
Ameliyathaneye girerken eşime tamam şimdi haber verebilirsin ailelerimize dedim
Oh mis onlar gelene kadar ben ve kızım odaya çıkmıştık bile
Tuhafımdır ben biraz, sessiz sedasız işleri severim

İlk 4 gün annem kaldı, daha kalacaktı ben yolladım. Herkesin sorumlulukları var hem nasılsa tek kalacağım şimdiden başlayayım dedim
40 gün yatamam ben öyle

Benim kayinvalide calismamis ama esimde aliskin.Bende daginiklik olsun farketmez ama ben toplarim kimse toplamasin ben toplayana kadar kalabilir.

Cam icin korku olur falan ayri yapamam nedenine bagli.
Bir konuda nohut tarif etmistim siz olmalisiniz Ben mesela bunu yapamiyorum gel yanima tarif et ogreniyim derim olmuyosada nohut yemem

Evet ben.
Bir kere daha denedim.
Bu sefer suyun içinde yuzmedi ama gene lezzetsiz oldu.

Bu arada esinden de almiyormussun.

Kimse anneden de almiyormus. Ya cok utandim

Ben calismiyorum ama yemegi bazen esime yiktigim olur. Hatta direk kendi sorumlu oldugu seyler var evde. Ondan al bari.

40 gün kim yatıyor ki zaten.4 gün yatabilsek ne ala.

Bi gece önceden ıslıyor musun
Bi de düdüklüde dene daha güzel oluyo
Bende bilmiyodum denedim fena olmadı herhalde, sevmem ama eşim seviyo

Heh benim kafa iste herkes kendine yetenilmeli cocuk yaptiysan kendin bakmalisin.Ozel bi durum yoksa herseyi cocukla yapmalisin.

40 gün kim yatıyor ki zaten.4 gün yatabilsek ne ala.
Bilmem , bi arkadaşım aradı
Nee 5.gününde yalnız mısın
40 gün kalsalardı yanında
Şimdi bilmem ne gelir sana dedi
Yazmayayım korkan olur belki
Ben korkmuyordum dedim 'sana gelir o '
Sende oğlunla evde teksin, bende kızımla tekim muhaha
Korktu kapadı

Heh benim kafa iste herkes kendine yetenilmeli cocuk yaptiysan kendin bakmalisin.Ozel bi durum yoksa herseyi cocukla yapmalisin.
Zaten olması gereken o
Evet eskisi gibi olmaz herşey
Ama yetebilmelisiniz aile içi kendinize
4 çeşit yemeyin 2 çeşit yiyin, eşinde az buçuk işlere el atsın
Yoksa çocuk hep olacak şimdi 1 yaşında benim ki ama çocuk bu 2.yaşında da zor olacak 3.yaşında da

Bi gece önceden ıslıyor musun
Bi de düdüklüde dene daha güzel oluyo
Bende bilmiyodum denedim fena olmadı herhalde, sevmem ama eşim seviyo

Pisiyor ya pismemesi degil.
Yavan oluyor.
Duduklum yok, kullanamam sanki.
Ucuzlasin biraz su cam kapakli acilabilenden alicam, emsan yapmis. 350 bi tencereye cok geldi.

Konuyu mahvettim gene nohutumla.

40 gün kim beklesin başında.Herkesin iş gücü var.O korkulara karşı Kuran bulundurursun tamam.

Yavan oluyor.
Ucuzlasin biraz su cam kapakli acilabilenden alicam, emsan yapmis. 350 bi tencereye cok geldi.

Bende dün gördüm reklemlarda merak etmiştim
Ucuzlarsa bana da haber et
Suyu çok koyma, birazda baharat ekle

Bende lohusalığa bağladım işi : )

Yapma vazgec nohuttan olmaz senden kuru yiyin siz
Ev temizliginde birseyler yiksam yeter.Bide adam rahata alisti elektrik prizi bozulsa haberi olmaz ben degistiriyorum cunku.

Aa aynı ben. Başkasının evinde yapmayı sevmem ama yinede oturamam.
Annem doğumumda geldi ona bile bir sürü karıştım. Dikişli dikişli peşinde gezdim.

Zaten hep annelerimizden uzak şehirde yaşadığımız için ben de her şeyi hep kendim yaptım. Çok yakın arkadaşım değilse misafire gelen yine aynı şekilde.
Bu saatten sonra artık kimse evimin düzenine karışamaz her şeyi ben yapmalıyım derken taşındık kv lerle aynı şehre bi baktım en ufak bi şeyde kayınvalidemi arıyorum. Gerçi geldiğim yerde en başta dili çok az bilmem çekingen olmam sebebi ile başladı sonra devam etti. Mesela hala ev alışverişlerini birlikte yaparız, birlikte kek börek yaparız herkes kendi evine götürür. Kadın geliyor temizliğe onla anlaşabilmemiz için çevirmen rolü üstlenir tüm gün. Evime geldiğinde de rahattır masa hep beraber kurulur ama bulaşıklarda eşim veya kv görümce mutlaka yardım eder.
Onun dışında evde rahat sayılırım temiz olsun düzen illa olur diyenlerdenim.
Arada yardım almak yardımlaşmak güzel. Yine de herkesin kendi karakteri.

Aynen az olsun oz olsun dort dortluk olmasina gerek yok.

Yavan oluyor.

Gene iyisin her konuda bir iki tuyoyla olucak bu nohut.Cam kapat tehlikeli degilmiya eski tipler guzel bence patlars kapagi firlamaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…