- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi PabucumunNicki
-
Haklisiniz ama icten gelen birsey iste.Basima kimseyi toplamam gidin derim size hizmet edememAnnanem otur kızım üzülürsün bak sonra dedi dinlemedim. Zaten onlar da pek meraklı değillerdi bana bakmaya ne annem ne kaynanam. Kabus gibi günler geçirdim. Maalesef ben de aynı düşüncedeyim her şeyle baş edince madalya verecekler sanki. Doğumdan sonraki günler çok kötü geçti. Yatmadığım için çok Ağrı'm oldu ve çok yıprandım. Ne gerek vardı hem moral olarak çöktüm hem fiziki olarak. Bence benimle aynı hataya düşmeyin sonra gerçekten üzülürsünüz
Dayanamadim en son dedim misafire otur dedim ben doyurayim karnimi valla huzursuz oluyom yemek yemeden kalkiyom dedim oturdu valla batiyo o sandalye bana oturamiyomAy en sevmedigim birak otur et kahvaltini sohbetini.Benim yapmam lazim onu
Zorunami gidiyo ne degisikmis o oyleAynen bende öyleyim annem bile gelince iş yaptırmam beğenmemek değil kvde icinde ayni yaptirmam amanda hastayim bi tas çorba yapin demem annemde sadece yöresel yemekleri yaptirilim. Onun disinda hastada olsam kendim yaparim doğum yaptim sezeryan 2. 3 gunluk kalktım hemen. Doguma gidicem sabah ben gece 2 de banyo duvarlarini sildim ben hastanedeyken kimse isimi yapmasin diye. Ama kvdemin zoruna gidiyo bu durum hastayken cagirmiyon falan diye. :)
Bizim evler aynı bahçe içinde kv der benim yaptığını begenmiyomusun ondan mi yaptirmiyorsun bana işAynen bende öyleyim annem bile gelince iş yaptırmam beğenmemek değil kvde icinde ayni yaptirmam amanda hastayim bi tas çorba yapin demem annemde sadece yöresel yemekleri yaptirilim. Onun disinda hastada olsam kendim yaparim doğum yaptim sezeryan 2. 3 gunluk kalktım hemen. Doguma gidicem sabah ben gece 2 de banyo duvarlarini sildim ben hastanedeyken kimse isimi yapmasin diye. Ama kvdemin zoruna gidiyo bu durum hastayken cagirmiyon falan diye. :)
Yardımcıdan yardım alınır da benim annemin bile bi gün gelip yardım etmişligi yoktur. Ben de istemem yani. İrili ufaklı bir sürü çocuk var üstelik. Biri daha yolda. Hastalıktan ölüyorum eşim dışında kimseden yardım isteyemiyorum. Neyse o da yardımcı sözü verdi...Bir çocuğun olsun her iş sana baksın ,bir yandan çocuk ağlasın,bir yandan işler biriksinde o zaman göreyim seni.Şu an rahatsın evde küçük çocuk yok Ondan.Hele titizsen ,evin dağınıklığı seni geriyorsa haliyle yardım almak istiyorsun
Bizim evler aynı bahçe içinde kv der benim yaptığını begenmiyomusun ondan mi yaptirmiyorsun bana iş
Anneye zaten insan kıyamıyor insan zaten.Annem kendi evinde yeterince yoruluyor zaten,yardım etmek istese de ben kabul etmitorum.Sen çocuğun yanında dur,ben işlerimi yaparım diyorum.Ama bazen çamaşır katlamaktan nefret ediyorum.Denk gelirse bazen katlamama yardım diyor.Yardımcıdan yardım alınır da benim annemin bile bi gün gelip yardım etmişligi yoktur. Ben de istemem yani. İrili ufaklı bir sürü çocuk var üstelik. Biri daha yolda. Hastalıktan ölüyorum eşim dışında kimseden yardım isteyemiyorum. Neyse o da yardımcı sözü verdi...
Ya 9 yıl oldu. Arada yemek getirir yerim de benim evde salonda oturur evine gider. Daha yerden birşey kaldırmışlığı yok yani. Yapsa da ben istemem genelde evin genelini görmesini istemiyorum çünkü. 5 çocuklu hamile birinin evi diyim sen anlaAnneye zaten insan kıyamıyor insan zaten.Annem kendi evinde yeterince yoruluyor zaten,yardım etmek istese de ben kabul etmitorum.Sen çocuğun yanında dur,ben işlerimi yaparım diyorum.Ama bazen çamaşır katlamaktan nefret ediyorum.Denk gelirse bazen katlamama yardım diyor.kV zaten yaşlı
Yaptirmiyacagini bildigi icinde rahat rahat soyluyo olabilir :) K Karanfil_kokuyor
Ya 9 yıl oldu. Arada yemek getirir yerim de benim evde salonda oturur evine gider. Daha yerden birşey kaldırmışlığı yok yani. Yapsa da ben istemem genelde evin genelini görmesini istemiyorum çünkü. 5 çocuklu hamile birinin evi diyim sen anla
Valla bende yaptirmam zaten içime sinmiyor... Çünkü kendi evimdeki duzeni benden başkasi bilmez ve ben duzen disina cikmayi seven yani degisikligi seven bi insan degilim... kimse elini biseye surmesin ben yaparim hep beraber yer iceriz oohh miss:)Size bu anlattiklarimdan sonra ne kadar duzelirim bilmiyorum ama rahat olmak istiyorum.
Bana rahat batiyo acik ve net
Gelelim derdime kendi evimde kimseye is yaptirmiyorum sanki bu bana hakaretmis gibi geliyor.
Annesini evine temizlige cagiranlar,misafir yemege gelecegi zaman kaynanasina yemek yaptiranlara hem giptayla bakiyorum yalan yok.Ben evimde arkadaslarima bile bir bardak yikatmaya utaniyorum.
Hastaliktan yerlerde surunsemde biri gelsin corba yapsin istemem.Ben giderim kendi evlerinde baksinlar bana :)
Eger birgun cocugum olursa 40 gun degil 4 saat bile evimde oturmasinlar diye dusunuyorum.Misafir olarak isterlerse 40 gun otursunlarda is yapmasinlar.
Sanirim yarin oburgun bana evindede sunu yaptik falan diye basima kakilmasindan korkuyorum.Tabi bu yigitliklerim kendi evimde bende asla ama asla hastalik olmadikca kimsenin evinde is yapmam.
Ben nasil rahat olucam.Kaynanasi mutfakta yemek yaparken elinde telefonla kenarda oturmak benimde hakkim degilmi :)
Rahat olmamiz lazim bence :)Valla bende yaptirmam zaten içime sinmiyor... Çünkü kendi evimdeki duzeni benden başkasi bilmez ve ben duzen disina cikmayi seven yani degisikligi seven bi insan degilim... kimse elini biseye surmesin ben yaparim hep beraber yer iceriz oohh miss:)
9senede 6 cocuk masallah masallah bende o kadarlik evliyim cocuk yapsammi diyorum halaYa 9 yıl oldu. Arada yemek getirir yerim de benim evde salonda oturur evine gider. Daha yerden birşey kaldırmışlığı yok yani. Yapsa da ben istemem genelde evin genelini görmesini istemiyorum çünkü. 5 çocuklu hamile birinin evi diyim sen anla
Denedim ben yapamiyorum ya içime sinmiyor yapanin peşinden tekrar temizlik yaparsam o kisiyede saygisizlik olur o yuzden ben kendim yaparim.. hee aneme yemek yaptirirm cunku hem cok lezzetli yapiyor hemde cok titiz gozumu kapatip yerim :)Rahat olmamiz lazim bence :)
Kapiya gelip sormasi bile aslimda bana gore bi incelik ama is yapmasinBilmiyorum artik yapamiyorsam daginik kalsin niye baskasi yapsin. Zaten g3cen hastaydim tesadüfte annem bizdeyke kötü oldum kv geldi kapida sordu hastaymisin diye bana sen zaten beni istemiyon falab diye soylendi ben sanada bakarim torunumasa bakarim diyo esim ise giderken soylemis hasta oldugumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?