Her seyi kendim yaparim

Haklisiniz ama icten gelen birsey iste.Basima kimseyi toplamam gidin derim size hizmet edemem

Eeee herkes benim gibiyse nerde bu benim ozel hayatimda esinin camasirlarini bile annesine yikatan carsaflarini degistirten temizlik yaptirirken kendi gezen tanidiklarim

Aynen bende öyleyim annem bile gelince iş yaptırmam beğenmemek değil kvde icinde ayni yaptirmam amanda hastayim bi tas çorba yapin demem annemde sadece yöresel yemekleri yaptirilim. Onun disinda hastada olsam kendim yaparim doğum yaptim sezeryan 2. 3 gunluk kalktım hemen. Doguma gidicem sabah ben gece 2 de banyo duvarlarini sildim ben hastanedeyken kimse isimi yapmasin diye. Ama kvdemin zoruna gidiyo bu durum hastayken cagirmiyon falan diye. :)

Zorunami gidiyo ne degisikmis o oyle Az kaldi onlardan iyi bakin

Bizim evler aynı bahçe içinde kv der benim yaptığını begenmiyomusun ondan mi yaptirmiyorsun bana iş

Yardımcıdan yardım alınır da benim annemin bile bi gün gelip yardım etmişligi yoktur. Ben de istemem yani. İrili ufaklı bir sürü çocuk var üstelik. Biri daha yolda. Hastalıktan ölüyorum eşim dışında kimseden yardım isteyemiyorum. Neyse o da yardımcı sözü verdi...

[QUOTE="PabucumunNicki, post: 44682464, member: 6otururkenorunami gidiyo ne degisikmis o oyle Az kaldi onlardan iyi bakin [/QUOTE]
Ay bende hiç sevmiyom rahat etmiyorum biri ben otururken evimde dolaşsin.

Anneye zaten insan kıyamıyor insan zaten.Annem kendi evinde yeterince yoruluyor zaten,yardım etmek istese de ben kabul etmitorum.Sen çocuğun yanında dur,ben işlerimi yaparım diyorum.Ama bazen çamaşır katlamaktan nefret ediyorum.Denk gelirse bazen katlamama yardım diyor.kV zaten yaşlı

Ya 9 yıl oldu. Arada yemek getirir yerim de benim evde salonda oturur evine gider. Daha yerden birşey kaldırmışlığı yok yani. Yapsa da ben istemem genelde evin genelini görmesini istemiyorum çünkü. 5 çocuklu hamile birinin evi diyim sen anla

Yaptirmiyacagini bildigi icinde rahat rahat soyluyo olabilir :) K Karanfil_kokuyor

Bilmiyorum artik yapamiyorsam daginik kalsin niye baskasi yapsin. Zaten g3cen hastaydim tesadüfte annem bizdeyke kötü oldum kv geldi kapida sordu hastaymisin diye bana sen zaten beni istemiyon falab diye soylendi ben sanada bakarim torunumasa bakarim diyo esim ise giderken soylemis hasta oldugumu

5 çocuklu hamile mi.9 senede hiç mi dinlenmedin sen.Benim annem çok titizdir.Zile basınca ben ev dağınıksa,yukarı eve çıkana kadar acele acele toplarım,çekinirim.Kendisi dağınıklıkta rahat edemez.Keşke bende Ona çekseydim.Eşim de aynı şekilde dağınıklığı sevmez

Valla bende yaptirmam zaten içime sinmiyor... Çünkü kendi evimdeki duzeni benden başkasi bilmez ve ben duzen disina cikmayi seven yani degisikligi seven bi insan degilim... kimse elini biseye surmesin ben yaparim hep beraber yer iceriz oohh miss:)

Rahat olmamiz lazim bence :)

9senede 6 cocuk masallah masallah bende o kadarlik evliyim cocuk yapsammi diyorum hala

Kapiya gelip sormasi bile aslimda bana gore bi incelik ama is yapmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…