Her seyi kendim yaparim

Katılıyorum

Ben de sinir oluyorum mesela balkon masasını sildiğim bezi mutfağa sokmam, yardım etmek isteyen alıyor bulduğu bezi masayı siliyor mesela. Veya ne bileyim bi ekmek doğruyor her yer kırıntı.
Ben yemek yaparken bile dağınığımı toplamadan duramam. Kırıntı olduysa yağ sıçradıysa o an silmem gerek. Böyle olunca başkaları karışınca rahatsız oluyorum. Gerekirse tek başıma cebelleşirim. Sofra kurmaya yardım etseler o kaşık bıçak yerleşimi olmamış yok şu olmamış yine içime sinmez. Takıntılarımla mutlu muyum bilmem ama her gün evi süpüren ve toz alan biri olsa hayır demezdim. Ev her gün süpürge ve toz alma istiyor.

Canım biraz ketum gibisin,istemiyorsunki eşyalarına başkas dokunsun mutfak düzenini bozsun,öylemi acaba.?
Sadece mutfak evde degil aslinda hersey alisveris faturalar hersey ben yaparim takinti hastaligim var ve suan tedavi oluyorum bu durumum hafifledi birazcik bu eski konum zaten.

Ya aynen yemek yaparken ortada bir kasik bile kalmaz sogan dogranmis salca ucmus gelmis zanneder goren.Ama tedavi surecindeyim yoruyo bu durum beni.

Bende oyleydim suyu bile kimseden istememisimdir hamileyken her temizligimi camimi perdemi ben temizledim,merdivenlerimi 9 aylik hamileyken ben sildim 4 katida ablam yalvarirdi geleyim yardima yokk istemem gerek yok derdm cocuk oldu 20 gun yanimda kaldi ablam mecbur bebeğim kolik misafir gelince cagiriyorm yardima gorumce elti yardim ederse bisey demiyorum artk cocuk olunca hersey tersine dondu :)

Ay insallah oyle hayat daha rahattir eminim hayirli olsun bebegin gule gule buyut.

Ay insallah oyle hayat daha rahattir eminim hayirli olsun bebegin gule gule buyut.
Amin ins sagol cnmm
Evt cnm aslinda anladimki yardimlasmak gercekten guzel
Mevlutumde evimin temizligi ablam ve eltimle yaptik tek basima zor olurdu bebekle bu arada ilk kez birileri evimi temizledi
Baska zaman ablamin gunu vardi ben yardima gittim
Bugun sanaysa yarin ona
Insanlarin birbirinin yukunu hafifletmesi guzel birsey
Birlikten kuvvet doguyor

Kesinlikle dogru ama olmuyor iste sanirim cok zorda kalmam gerekicek bunu anlamam icin.

Anneye temizlik yaptırmak kaynanaya misafir için yemek yaptırmak onu bende yapmam .Elimden geldiği için söylemeyi ayıp görürüm.Suistimale giriyor.Anneye yaptırana kadar ver parasını temizlikçi tut.

Misafir geldiğinde de özellikle iş buyurmam.Rahat etsin derim.Bir yakınıma gittiğimde yardım ederim uzak biriyse yerimden kalkmam.

Ama hastalık v.s zorunlu şeylerde önce eşime söylerim kendi aramızda halletmeye çalışırız .Başa çıkamayacağımız birşeyse annem çorba yapayım dese sesimi çıkarmam.Yapsın ne olacak.Anneye karşı biraz daha rahat olabilirsin.

Zamanla umarim rahat olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…