Her seyi kendim yaparim

Ben bu karakterde olmasamda kaynanam yapmaz sanmam ben onun evindede yapmayinca tuhaf geliyo ona ama annemdede yapmadigimi gorunce rahatliyo biraz duygu karmasasi yaratiyorum kadinda

İşte kendim gibi birini buldum.
Doğuma giderken sancımın geldiğini anladığım an mutfağa gidip birkaç çeşit yemek yaptım. Sırf doğumdan sonra benimle birlikte eve gelenler olur diye. Yemekler pişene kadar evimi toparladım. Bulaşık makinasını çalıştırdım. Evimi birgün öncesinden silip süpürmüştüm.

Evet bende "hamile halimle şunu yaptım. Bunu yaptım. Bir çorba bile yapmadılar" diyen insanları hiç anlamadım. Çünkü bende tam tersiyim. Hiç kimseye bişey yaptırmam hatta beklemem bile. Bende galiba minnet etmek istemiyorum. Ya da içten içe kimsenin bana içinden geldiği için bişey yapacağını düşünemiyorum. Kimseyi o kadar samimi göremiyorum . Aslında keşke böyle olmasam. Çok yoruluyorum

Benim bigün evime yengemler dayımlar annemler kuzenler falan fişman geldi baya kalabalıktık. En son baktığımda ben kuzenlerle baska odada oturmusum yemek yiyorum, yengemler annemler mutfakta servis yapıyor
Ben rahat insanım hiç kasamam kimseye iş yaptırmıcam diye.

Ben de işlerime esimden başkası karışsın istemem genelde ama annem geldiğinde sadece yemek konusunda yardım etsin isterim. Çünkü annem yemeklerime illa bir kulp bulur :)

Cok guzel arada boyle olmak lazimda kontrolu birakamiyorum elden :)

Iste bende gelecegimi gordum ilerde dogurursamBende hamilelihi hastalik gibi gorenleri hep itici bulmusumdur.Eve gelenler oldumu sonrasinda iciniz nasil rahat etti.Ben simdiden hepsini yollarim gibi geliyo

Ben de evime gelene iş yaptırmayı sevmem ama mesela kv geldi 2 hafta kaldı e çalıştığım için geldiğimde her şeyim hazır oluyordu kıyafetlerim ütülenmiş oluyordu yapma desem de yapıyordu can sıkıntısından. Ben onun evinde sadece sofraya yardım ederim annemin evinde de temizliğe elim gitmez bir odayı süpürüp de içinden çıkamam illa ki insanın kendi düzeni

Ben de her işimi kendim yaparim ama kimsenin yaptıği is icime sinmedigi icin yanlis anlasilmasin kendimi çok begendigimden degil kendim yaptigimda daha rahat ve konuya daha hakim hissediyorum kendimi ama bazen çok yorucu oluyorum hem kendime hem çevreme

Kocama bile bisey yaptirirken 40 tane direktif veriyorum elimde olmadan benim kafamdakinden farkli sekilde yapildinmi olmamış eksik kalmis gibi bir his olusuyor bende..

Al bendende o kadar ayniyiz seninle hiç sevmem evine gelene iş yaptırmayı düşünün ki yatılı misafirim var 15 gün kahvaltı yapıyoruz ben en son oturuyorum tabi benden önce kalkan bir bardak kaldirsa yemeden kalkar masayı toplarim icime sinmiyo kendi istedigim gibi yapayim kimseye minnet etmiyim diye kurtaj oldum geldim supurge tuttum temizlik yaptim ki ağrım da vardı kanama da ama icim rahat etmiyo iste

Annanem otur kızım üzülürsün bak sonra dedi dinlemedim. Zaten onlar da pek meraklı değillerdi bana bakmaya ne annem ne kaynanam. Kabus gibi günler geçirdim. Maalesef ben de aynı düşüncedeyim her şeyle baş edince madalya verecekler sanki. Doğumdan sonraki günler çok kötü geçti. Yatmadığım için çok Ağrı'm oldu ve çok yıprandım. Ne gerek vardı hem moral olarak çöktüm hem fiziki olarak. Bence benimle aynı hataya düşmeyin sonra gerçekten üzülürsünüz

Ben evde yokken benim evimde birileri olucak mumkun degil

Takip edicegime beynim rahat olur mantigi beden dinleniyo sonucta ama nereye kadar dayanir bilemedim.

Ay en sevmedigim birak otur et kahvaltini sohbetini.Benim yapmam lazim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…