Her seyi kendim yaparim

Denedim ben yapamiyorum ya içime sinmiyor yapanin peşinden tekrar temizlik yaparsam o kisiyede saygisizlik olur o yuzden ben kendim yaparim.. hee aneme yemek yaptirirm cunku hem cok lezzetli yapiyor hemde cok titiz gozumu kapatip yerim :)
Ben denemedim bile ama elden ayaktan dusup herseyi uzaktan izletmesin Allah bize cok zor.

Yokkkk baskalarinin evinde devriliyorum Zaten mum gibi evim yok :)
O zaman biraz tembelliğe alıştırın kendinizi. Bir süre yakın uzak kim varsa gidin, amansız bir bıkkınlık, ay hiiiiiç uğraşamam havasına bürünürsünüz belki iş yapmaya yapmaya.

Dipçe: Artık bana gelmeyin, beklemiyorum

Oysaki hizmet edilicek bi ev bulmustum ciktim geliyodum
Zaten deli gibi is yapmam yaptirmamda ben yaparim baskasi yapmasin.

En basiti makarna yapicam diyelim paketi kimse acmasin ben basladim o ise.Makarna yapmayi bilmiyomuyum ogrenemedimmi kimse evimde yapamaz onu o anlatir denerim sadece

ama bu kadar tez canlilikla cok cabuk yaslanirsiniz
benim annemde asla kimseye is birakmaz,kac yasina geldi huyu hala ayni ama cok cabuk yiprandi cok..

Ev işinden hiç hazzetmem. Her şeyi yaptırıyorum. Kendi isteğimle yapabilmeyi çok çok isterdim. İmrendim size
Bende size imrendim ne yalan soyliyim konudada belirttim zaten oyle olmak isterdim.
Bende icimden gelerek yaptigimdan degil baskasina yaptiramamaktan yapiyorum yoksa hic isim olmaz

Bende size imrendim ne yalan soyliyim konudada belirttim zaten oyle olmak isterdim.
Bende icimden gelerek yaptigimdan degil baskasina yaptiramamaktan yapiyorum yoksa hic isim olmaz
Yardımcı konusunda ne düşünüyorsunuz? Kimisi evine sokmaz, rahat etmez.
Beni de durteceksin de iş yapacam, peh

Her eve senden birtane lazım.
Bende tam tersi, mesela arkadaşlarımla mutfakta beraber birşeyler yapmaya bayılıyorum.

Katınvalıdenız mutfakda yemek yaparken sızın elınızde tlf ile oturmanız bıraz lukse ve saygısızlıga kacar.ben kendı adıma bu hakkı kendımde goremem,öyle seyler vardır kı anne yada kayınvalıde elınden cıkınca daha baska olur bu yemek olabılır,herhangı bır ış olabılır,malum onların tecrubesı bızden fazla..
Yerıde gelır bız bazı seylerı daha duzgun yaparız ,bu durumda karsılıklı yardımlasmadan dnaha guzel ne olabılır..bu arada korktugunuz basınıza gelır.. :)

Aynen benim annemle eşim de çok toplu. Ben de 3.ye hamile kalana kadar topluydum da sonra hamilelikter zor geçti. Çocuklar büyüdü dağıtmaya başladı ben de sinirlerimi bozacagima varsın ev dağınık kalsın dedim. Şimdi bi de fıtık çıktı. Saldım valla bazen bakıyorum eşim topluyor. Napiyim çocuk isterken iyi

9senede 6 cocuk masallah masallah bende o kadarlik evliyim cocuk yapsammi diyorum hala
Biz biraz erken başladık biraz da hızlı gittik sanırım....

Haklisiniz ama icten gelen birsey iste.Basima kimseyi toplamam gidin derim size hizmet edemem
Neyse siz bir doğum yapın da ister istemez herşeye yetişemeyeceğinizi başkalarını da ihtiyacınız olduğunu göreceksiniz. Duruma göre hareket edersiniz artık

Sanırım calismiyorsunuz..
isten gelmeden aniden aksam sizdeyiz diye gelen telefonla kafa bianda alabora oluyor
gelene gelme deme luksumuzde yok
gelir gelmez daha ust bile degismeden mutfagami girsem elime bezmi alsam telasiyla kosturup durunca o an biri olsa yapsa hic akliniza gelmez illa ben yapayim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…