- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi PabucumunNicki
-
Yokkkk baskalarinin evinde devriliyorumBaşkalarının evinde de böyleyseniz, bana da beklerimHem de yatılı
Ben denemedim bile ama elden ayaktan dusup herseyi uzaktan izletmesin Allah bize cok zor.Denedim ben yapamiyorum ya içime sinmiyor yapanin peşinden tekrar temizlik yaparsam o kisiyede saygisizlik olur o yuzden ben kendim yaparim.. hee aneme yemek yaptirirm cunku hem cok lezzetli yapiyor hemde cok titiz gozumu kapatip yerim :)
O zaman biraz tembelliğe alıştırın kendinizi. Bir süre yakın uzak kim varsa gidin, amansız bir bıkkınlık, ay hiiiiiç uğraşamam havasına bürünürsünüz belki iş yapmaya yapmaya.Yokkkk baskalarinin evinde devriliyorumZaten mum gibi evim yok :)
Oysaki hizmet edilicek bi ev bulmustum ciktim geliyodumO zaman biraz tembelliğe alıştırın kendinizi. Bir süre yakın uzak kim varsa gidin, amansız bir bıkkınlık, ay hiiiiiç uğraşamam havasına bürünürsünüz belki iş yapmaya yapmaya.
Dipçe: Artık bana gelmeyin, beklemiyorum
Kapiya gelip sormasi bile aslimda bana gore bi incelik ama is yapmasin
Hastaya bende yaparim yapicak kimsesi yoksa bide baskasinin evinde ev sahibi gibiysem misafirlere.Ama bir kere istemem dendimi kapilarida asindirmam yamievet soruyo sağolsun ama bu gelim bakim is yapim meraki ne
Bende size imrendim ne yalan soyliyim konudada belirttim zaten oyle olmak isterdim.Ev işinden hiç hazzetmem. Her şeyi yaptırıyorum. Kendi isteğimle yapabilmeyi çok çok isterdim. İmrendim size
Korkumda o zaten Allah gostermesin elden ayaktan dusersem uzaktan baskalarina bakmak zordur.ama bu kadar tez canlilikla cok cabuk yaslanirsiniz
benim annemde asla kimseye is birakmaz,kac yasina geldi huyu hala ayni ama cok cabuk yiprandi cok..
Yardımcı konusunda ne düşünüyorsunuz? Kimisi evine sokmaz, rahat etmez.Bende size imrendim ne yalan soyliyim konudada belirttim zaten oyle olmak isterdim.
Bende icimden gelerek yaptigimdan degil baskasina yaptiramamaktan yapiyorum yoksa hic isim olmaz
Yardimci istemiyorum sokmam eve yarim ia yapiyolar zaten bide ben onla ugrasicam.Pis kalsin gerek yokYardımcı konusunda ne düşünüyorsunuz? Kimisi evine sokmaz, rahat etmez.
Beni de durteceksin de iş yapacam, peh
İflah olmazsınız, o haldeYardimci istemiyorum sokmam eve yarim ia yapiyolar zaten bide ben onla ugrasicam.Pis kalsin gerek yok
Bosuna konu acmadim benİflah olmazsınız, o halde
Ben de olmam
Aynen benim annemle eşim de çok toplu. Ben de 3.ye hamile kalana kadar topluydum da sonra hamilelikter zor geçti. Çocuklar büyüdü dağıtmaya başladı ben de sinirlerimi bozacagima varsın ev dağınık kalsın dedim. Şimdi bi de fıtık çıktı. Saldım valla bazen bakıyorum eşim topluyor. Napiyim çocuk isterken iyi5 çocuklu hamile mi.9 senede hiç mi dinlenmedin sen .Benim annem çok titizdir.Zile basınca ben ev dağınıksa,yukarı eve çıkana kadar acele acele toplarım,çekinirim.Kendisi dağınıklıkta rahat edemez. Keşke bende Ona çekseydim.Eşim de aynı şekilde dağınıklığı sevmez
Biz biraz erken başladık biraz da hızlı gittik sanırım....9senede 6 cocuk masallah masallah bende o kadarlik evliyim cocuk yapsammi diyorum hala
Neyse siz bir doğum yapın da ister istemez herşeye yetişemeyeceğinizi başkalarını da ihtiyacınız olduğunu göreceksiniz. Duruma göre hareket edersiniz artıkHaklisiniz ama icten gelen birsey iste.Basima kimseyi toplamam gidin derim size hizmet edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?