Her seyi kendim yaparim

Bende senin gibiyim esim hatic kimseden yardim istemem, gittigim yerdede yapmam.gelende yapmaz zaten belkide alistirdigim icin. Dogum zamani nile kimse yapilcak nir isin varmi demez . daha iyi bende yapmiyorum. Insanlar yapinca karsilik beklerler

Iste o luks gercekten cevremdeki insanlarda var kayinvalidesi yada annesi onun evinde iste o baska odada keyifte.Keske rahat olabilsem manasinda soyledim.
Tecrubelere saygim var gelsinler bu boyle yapilir desinler ben sorarsam tabi Ama onlarin yemeklerini onlarin evinde yerim benim evimde benim yemeklerim yenir.

Yardim isteyene kosarim ama birinin evinde is yapmam herkesin kendi evi.
Korktuguma gelincede Allah korusun demeyin oyle aslinda ben yaparim herseyin en iyisini kibri degil bu.Yapilmasada olur ama istemem ben yapamiyosam kalsin olmasin ne olcak illa birinin yardimiki lazim diye dusunuyorum.

Masallah basa cikabiliyosaniz maddi manevi ne mutlu size.

Calistigim zamanda boyleydim cok erken ise gitmeme ragmen.Ama gelmek isteyene cok rahat musait degilim derim ben neden kendinizi isten gelmissiniz yoruyosunuz.Musaitmisiniz diye aramalarinin sebebi bu iki cevapta normal en uygun zamanda davet edilir gene

Bende senin gibiyim esim hatic kimseden yardim istemem, gittigim yerdede yapmam.gelende yapmaz zaten belkide alistirdigim icin. Dogum zamani nile kimse yapilcak nir isin varmi demez . daha iyi bende yapmiyorum. Insanlar yapinca karsilik beklerler
Misafirlikte misafir olurum evde ev sahibi bende boyleyim.Isin varmi demezlerse sorun yok zaten kafa rahat

Agzina saglik gercekten cok dogru.
Kimu sahibi bunlar kolay gunler. Bebis olsun gel konu ac tekrar

Sen benim hiç görmediğim ikizimsin sanırım , Malesef obsesif insanlar böyle hayatın yükü bizim omuzlarımızda

ovunmek gibi olmasin ama her seyi iyi yaparim desemde inanmayin temizlikte ustume yoktur ama daha hayatimda sarma yapmadim yufka acmadim hamurum kabarmaz bile

Ben de kendi evimde kimseye birsey yaptırmam
Eşim hariç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…