- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
- Konu Sahibi PabucumunNicki
-
Baskalarinda yapmiyorum ama davet edicekseniz diyimHer eve senden birtane lazım.
Bende tam tersi, mesela arkadaşlarımla mutfakta beraber birşeyler yapmaya bayılıyorum.
Iste o luks gercekten cevremdeki insanlarda var kayinvalidesi yada annesi onun evinde iste o baska odada keyifte.Keske rahat olabilsem manasinda soyledim.Katınvalıdenız mutfakda yemek yaparken sızın elınızde tlf ile oturmanız bıraz lukse ve saygısızlıga kacar.ben kendı adıma bu hakkı kendımde goremem,öyle seyler vardır kı anne yada kayınvalıde elınden cıkınca daha baska olur bu yemek olabılır,herhangı bır ış olabılır,malum onların tecrubesı bızden fazla..
Yerıde gelır bız bazı seylerı daha duzgun yaparız ,bu durumda karsılıklı yardımlasmadan dnaha guzel ne olabılır..bu arada korktugunuz basınıza gelır.. :)
Masallah basa cikabiliyosaniz maddi manevi ne mutlu size.Aynen benim annemle eşim de çok toplu. Ben de 3.ye hamile kalana kadar topluydum da sonra hamilelikter zor geçti. Çocuklar büyüdü dağıtmaya başladı ben de sinirlerimi bozacagima varsın ev dağınık kalsın dedim. Şimdi bi de fıtık çıktı. Saldım valla bazen bakıyorum eşim topluyor. Napiyim çocuk isterken iyi
Biz biraz erken başladık biraz da hızlı gittik sanırım....
Aynen oyle basa gelmeden anlasilmaz hicbirsey.Neyse siz bir doğum yapın da ister istemez herşeye yetişemeyeceğinizi başkalarını da ihtiyacınız olduğunu göreceksiniz. Duruma göre hareket edersiniz artık
Calistigim zamanda boyleydim cok erken ise gitmeme ragmen.Ama gelmek isteyene cok rahat musait degilim derim ben neden kendinizi isten gelmissiniz yoruyosunuz.Musaitmisiniz diye aramalarinin sebebi bu iki cevapta normal en uygun zamanda davet edilir geneSanırım calismiyorsunuz..
isten gelmeden aniden aksam sizdeyiz diye gelen telefonla kafa bianda alabora oluyor
gelene gelme deme luksumuzde yok
gelir gelmez daha ust bile degismeden mutfagami girsem elime bezmi alsam telasiyla kosturup durunca o an biri olsa yapsa hic akliniza gelmez illa ben yapayim diye
Benden yardim isteyene yaparimda durduk yerede yapmam.Cok kalabalik misafiri yoksa karsimdakinin o zaman zaten mutfaga hemen kosarim bi bakarim bi ben ia yapiyorumNe yapılacak diyene iş veririm, gittiğim yerde boş durmam.
Samimiyet bu gibi geliyor bana.
Allah kimseye çekemeyeceği yükü yuklemezmis veriyor sabrini bazen pes etmek istesem de artık çok geç galiba.Masallah basa cikabiliyosaniz maddi manevi ne mutlu size.
Madalya alamadim zaten hic birde birak yardim edelim yipratma kendini diyolarda iste nasil basaricam bilemedim.Esimden yardimla baslamaliyim.Kendinize ediyorsunuz.size kimse madalya tanımayacak bunu unutmayin.yaş aldıkça da vucudunuz isyan edecek
Misafirlikte misafir olurum evde ev sahibi bende boyleyim.Isin varmi demezlerse sorun yok zaten kafa rahatBende senin gibiyim esim hatic kimseden yardim istemem, gittigim yerdede yapmam.gelende yapmaz zaten belkide alistirdigim icin. Dogum zamani nile kimse yapilcak nir isin varmi demez . daha iyi bende yapmiyorum. Insanlar yapinca karsilik beklerler
Dogru soyluyosunuz.Allah kimseye çekemeyeceği yükü yuklemezmis veriyor sabrini bazen pes etmek istesem de artık çok geç galiba.
Agzina saglik gercekten cok dogru.Bir çocuğun olsun her iş sana baksın ,bir yandan çocuk ağlasın,bir yandan işler biriksinde o zaman göreyim seni.Şu an rahatsın evde küçük çocuk yok Ondan.Hele titizsen ,evin dağınıklığı seni geriyorsa haliyle yardım almak istiyorsun
Haha tamam acarimAgzina saglik gercekten cok dogru.
Kimu sahibi bunlar kolay gunler. Bebis olsun gel konu ac tekrar
Yapiliyo yani sorun yok diyosunuz.Zaten bebek sorunlulugunu alan her seye kendi gogus germeli.Anneler toplamda 3 gün kaldı. 2 gün biri 1 gün biri sonrada gittiler. Bende yalnız kaldım bebeğimle.
Sen benim hiç görmediğim ikizimsin sanırım , Malesef obsesif insanlar böyle hayatın yükü bizim omuzlarımızdaSize bu anlattiklarimdan sonra ne kadar duzelirim bilmiyorum ama rahat olmak istiyorum.
Bana rahat batiyo acik ve net
Gelelim derdime kendi evimde kimseye is yaptirmiyorum sanki bu bana hakaretmis gibi geliyor.
Annesini evine temizlige cagiranlar,misafir yemege gelecegi zaman kaynanasina yemek yaptiranlara hem giptayla bakiyorum yalan yok.Ben evimde arkadaslarima bile bir bardak yikatmaya utaniyorum.
Hastaliktan yerlerde surunsemde biri gelsin corba yapsin istemem.Ben giderim kendi evlerinde baksinlar bana :)
Eger birgun cocugum olursa 40 gun degil 4 saat bile evimde oturmasinlar diye dusunuyorum.Misafir olarak isterlerse 40 gun otursunlarda is yapmasinlar.
Sanirim yarin oburgun bana evindede sunu yaptik falan diye basima kakilmasindan korkuyorum.Tabi bu yigitliklerim kendi evimde bende asla ama asla hastalik olmadikca kimsenin evinde is yapmam.
Ben nasil rahat olucam.Kaynanasi mutfakta yemek yaparken elinde telefonla kenarda oturmak benimde hakkim degilmi :)
Ben de kendi evimde kimseye birsey yaptırmamSize bu anlattiklarimdan sonra ne kadar duzelirim bilmiyorum ama rahat olmak istiyorum.
Bana rahat batiyo acik ve net
Gelelim derdime kendi evimde kimseye is yaptirmiyorum sanki bu bana hakaretmis gibi geliyor.
Annesini evine temizlige cagiranlar,misafir yemege gelecegi zaman kaynanasina yemek yaptiranlara hem giptayla bakiyorum yalan yok.Ben evimde arkadaslarima bile bir bardak yikatmaya utaniyorum.
Hastaliktan yerlerde surunsemde biri gelsin corba yapsin istemem.Ben giderim kendi evlerinde baksinlar bana :)
Eger birgun cocugum olursa 40 gun degil 4 saat bile evimde oturmasinlar diye dusunuyorum.Misafir olarak isterlerse 40 gun otursunlarda is yapmasinlar.
Sanirim yarin oburgun bana evindede sunu yaptik falan diye basima kakilmasindan korkuyorum.Tabi bu yigitliklerim kendi evimde bende asla ama asla hastalik olmadikca kimsenin evinde is yapmam.
Ben nasil rahat olucam.Kaynanasi mutfakta yemek yaparken elinde telefonla kenarda oturmak benimde hakkim degilmi :)
Ay benim konum gorunce sasirdim malesef cok zor hayat ama yenicez insallah inaniyorum buna.Sen benim hiç görmediğim ikizimsin sanırım , Malesef obsesif insanlar böyle hayatın yükü bizim omuzlarımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?