Benimde canım bişey istediğinde sen yapsana çok güzel oluyor diyorumbenim isime gelirdi. ah kv benim kahve seninki gibi olmuyo yap bi kahve icelim
Keşke şu takıntım beni öldürecekSende ben yaparım deme keyfini çıkar. Şahsen yemek yapmayı bilmiyorum diyerek sıyrılıp kv ye gittiğimde sadece salata yapanlardanım. Olumlu düşün olumlu olsun boşverrrrrrrr :)))))
Kız bunlar aynı benimkilerBizde de var öyle tarz :)
Ben mesela bisey diyorum. Görümcem "hadi yaa ben bilmiyordum nasil oluyormus" gibi söylentide bulunuyor.
Bakiyorum kv bilmedigi halde " aaa kizim bilmiyormuydun sen ooo cok güzel oluyor öyle.."
Artik gülüp geciyorum
Duyma bilme görme. Lehine çevir. Her şeyi takarsanız hayat geçmez.Keşke şu takıntım beni öldürecek
Kız bunlar aynı benimkiler
Aslaaa, bende yaptım onu birkaç kez.Hepsinde var demek
Gecenlerde balon ekmek yaptim sordu bana nasiö yaptigimi "meslek sirri dedim" vermedim tarifi. Herseyi biliyor ya yapsin ozamancokmu kötüyüm??
Yok kiz asci degilimAslaaa, bende yaptım onu birkaç kez.
Aşçı mısınn
Haklısınız gerçektenDuyma bilme görme. Lehine çevir. Her şeyi takarsanız hayat geçmez.
AhhahaYok kiz asci degilimöylesine diyorum hep herseyi biliyormus gibi yapip sormasin diye
Evett, kesinlikle katılıyorumufff ugrasmayin sunlarla yaya bu kadinlar hayatta ugrasacak hicbirseyi kalmamis kadinlar. eee neyle oyalanacak bu kadinlar. geline takacak tabiki. hee heee de gec. ver gazi yapsin yemekleri ver gazi yapsin recelleri ama surekli hic durmadan sen cok guzel yapiyorsun diyerek bisey iste. en sonunda senden bikacak. sende yapiyon annem seninkide cok guzel oluyo demeye basliyacak. kesin bilgi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?