• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeyi yapıp en son tüp bebeklerden negatif sonuç alınca Boşanan oldu mu ?

Okurken çok garip geldi kendim yazmışım gibi. 4 yıldır evliyim eşimin baba olmayı çok istediğini biliyorum ilk tedavimiz negatif şimdi ikinci tedavi ama son 3 yıldır sürekli hastanelerde yüz :( sebepsiz infertilite tanımız var ama transfer sonrası şeker hastalığım çıktı bir de doktor yumurtada şekil bozuklukları var dedi. Eşime 2-3 defa ayrılmayı teklif ettim çok ciddi şekilde asla kabul etmedi bunu sadece iki arkadaşıma söyledim saçmalama vs gibi anlamsız tepki verdiler. Birini çok sevdiğinde senin yüzünden çocuk hasreti çekiyor gibi hissedip kendinden vazgeçiyorsun onun mutlu olması için
Tam olarak bunu anlatmaya çalıştım. Yaşayan bilir derler ya o moddayız anlayanlar çok çok az.

Bence buna kesinlikle tek doktorla karar verme benim tanıdığım biri de son anda başka doktora gitmişti bu tüp konusunda alınmadan çözdüler. Diğer arkadaşım aynı problemi yaşadı ama şu an tüp bebek ile ikiz hamile ameliyat olmadı lütfen işlem öncesinde detaylı araştır
Evet Opudan sonra başka doktora da görünmek istiyorum açıkçası tüplerimi kaybetmek istemiyorum bari bi tanesi alınsın diyorum bu doktor da Prof Muş işinde en iyisi diyorlar 🤷🏻‍♀️ usg de baktığı gibi hidrosalpinks dedi

Merhaba. 19 yıllık evliyim pcosum 2 kez gebe kaldım fakat düşük oldu. Hala da çocuğumuz yok ama eşim bir gün bile bunun imasını dahi yapmadı. Düşünmeyin böyle şeyler. Evlilikler çocuğa bağlı olmamalı. doğru zamanda sağlıklı bir evladınız olması dileğiyle.
Gebe kalmanız bile doğurgan olduğunuzu gösteriyor ben kimyasal bile yaşamadım. Teşekkür ederim güzel dileklerin için arkadaşım.. ✨

Haklısınız ama çevre baskısı var belki gurbete evlenseydim ailelerden uzak yaşasaydım nasıl olurdu diye düşünüyorum..
O baskı bende de öyle çok vardı ki, benim ağlama krizlerim hep onlar yüzünden... Şimdi uzakta oturuyorum inan dilleri ulaşıyor

Tüplerden içeriye sıvı aktığı için embriyo tutunamıyormuş. 7 cm çiko kistim var
anlıyorum kuzum en azından bir sebep var inşallah tedaviyle düzelecek.inan sebepsiz infertilite çok zor bir durum. olmuyor ama bir sebep yok insan acaba olmamalı mı yada olmayacak mı diyor çünkü tedavi edilecek bir şey yok ortada. çift taraflı kisti olup ilk denemede pozitif olan var burda gördüğüm. tüpler konusunda da aldırmayıp hamile kalanda var çevremde. bak ister tedaviyle olsun ister doğal yolla sonuçta veren Allah. ilmi doktora verende Allah. o yüzden umudunu kaybetme ve tedavini ol. sen elinden geleni yap gerisi Allahın takdiri. eşine de olumsuzu yükleyip umudunu kırma.şu an bunları düşünmen için çok erken. erkekler emin ol bu konularda bizler gibi değil. bizler kadar kendilerini salmıyorlar. herşey gönlüne göre olur inşallah🤲

O baskı bende de öyle çok vardı ki, benim ağlama krizlerim hep onlar yüzünden... Şimdi uzakta oturuyorum inan dilleri ulaşıyor
Uzakta olsam ulaşamazlardı bana çünkü kimseyi evime almıyorum ne akraba cenazesine gidiyorum ne de düğünlerine. Ama böyle de arkamdan konuşuluyor biliyorum

anlıyorum kuzum en azından bir sebep var inşallah tedaviyle düzelecek.inan sebepsiz infertilite çok zor bir durum. olmuyor ama bir sebep yok insan acaba olmamalı mı yada olmayacak mı diyor çünkü tedavi edilecek bir şey yok ortada. çift taraflı kisti olup ilk denemede pozitif olan var burda gördüğüm. tüpler konusunda da aldırmayıp hamile kalanda var çevremde. bak ister tedaviyle olsun ister doğal yolla sonuçta veren Allah. ilmi doktora verende Allah. o yüzden umudunu kaybetme ve tedavini ol. sen elinden geleni yap gerisi Allahın takdiri. eşine de olumsuzu yükleyip umudunu kırma.şu an bunları düşünmen için çok erken. erkekler emin ol bu konularda bizler gibi değil. bizler kadar kendilerini salmıyorlar. herşey gönlüne göre olur inşallah🤲
Evet çoğu kişi erken dedi haklısınız ama yemin ederim bile isteye olmuyor. Duanız için çok çok saolun Allah razı olsun🫶🏻

Merhaba. Adana'da Bülent Haydardedeoğlu doktorum. Ama ileri yaş tüp bebekte Aret Kamar da çok öneriliyor. Sizin yaşınız da genç görünüyor. Diğer seçenekleri de düşünün. İnşallah Rabbim nasip etsin hepimize. 🥲❤️
Canım bende adanadayim istanbul bahceciye gidicem

Hasta diyenler eminim istedikleri an çocuk sahibi olmuş insanlardır. Ben bir keresinde avm ye girmiştim heryer de çocuk vardı içimden demiştim ki acaba ne kadara mâl oldu para harcadılar mı çocuklar için. çünkü arkadaşım şuan bir milyon borcu var ona da üzülüyorum ama bilmiyorum inşallah mutlu haberler alırız.
Yeminle aynen şimdiye kadar 400 binden fazla para aldım şimdi ise tüp bebeğe başlıcam yine 400 bin civarı tutuyor yıllardır çalıştığımız biriktirdigimiz tüm paramız gidiyor hep insanlarinki ise istemese bile oluyor

Yeminle aynen şimdiye kadar 400 binden fazla para aldım şimdi ise tüp bebeğe başlıcam yine 400 bin civarı tutuyor yıllardır çalıştığımız biriktirdigimiz tüm paramız gidiyor hep insanlarinki ise istemese bile oluyor
Aynı doktorla devam etmeyin bence her doktorun işleyişi farklı oluyor. Yaşınız kaç bu arada

Aynen öyle doğal yoldan bile olur dendi olmadı tüp bebekle bile olmadı adı üstünde sebepsiz inferlite ben de bugün negatif sonucumu aldım 2.denemeydi ara vermeyi de düşünmüyorum neden olmadığını da bilmiyoruz her şey çok iyiydi oysaki🥺
Bizimde durum aynı ikinci tüp bebek ve dün negatif sonuç aldım 😔

Eşiniz sizinle çocuk doğurun diye mi evlendi ?
Ya bu saçma sapan sorularınızdan ve yorumlarınızdan vazgeçin. Kadın eşine aşık eşi için çok üzülüyor vicdan yapıyor kaybetmekten korkuyor ve çocuk olmamaya devam ederse erkeğin veya kadının dayanamayıp pes edip boşandığı oldu mu diye soruyor. Ne kadar anlamsız sorular soruyorsunuz siz ve yukarıda ki bir iki kişi!! Kimi aşık olur evlenir kimi görücü usulü evlenir lakin şöyle bir gerçek var hangi türlü evlenilirse evlenilsin her insan anne ve baba olmak ister… Kimi Allahın kısmeti der bekler kimi sabırsızca davranır buda tamamen kişinin vicdanıyla alakalı bir durum. En azından bu konu sahibi arkadaş eşine üzülmeyi de biliyor bazılarınız gibi bencillik yapmıyor!

Sana mini bir hikaye anlatayım babaannem severek evleniyor tam 15 yıl çocukları olmuyor o zaman doktorlar kocasına bu kadının çocuğu olmaz diyorlar sonuçta eski kafalar babaannem başka bir kadınla evlenmesini isteyip evi terkediyor. Sonra dedemle tanışıyorlar dedem o zaman 50 55 yaşında babaannem de 30 lu yaşlarında neyse evleniyorlar 36 yaşında babamı 40 ında da amcamı doğuruyor babaannem. Sonra eski kocası da gidip doktoru buluyor hani çocuğumuz olmazdı diye bu işler bazen böyle. Adamın 5 çocuğu olmuş hiçbirinden bir hayır görmemiş. Şimdi bizim de çocuğumuz olmuyor ve sorun eşim kaynaklı hiçbir şey ondan daha kıymetli değil çocuğum olsa bile ben hayatı onunla paylaşıyorum. Yer içer gezeriz mutlu ve güzel bir hayatı paylaşmış oluruz hayat yeterince zor sende böyle düşünmemeye çalış canım

Ya bu saçma sapan sorularınızdan ve yorumlarınızdan vazgeçin. Kadın eşine aşık eşi için çok üzülüyor vicdan yapıyor kaybetmekten korkuyor ve çocuk olmamaya devam ederse erkeğin veya kadının dayanamayıp pes edip boşandığı oldu mu diye soruyor. Ne kadar anlamsız sorular soruyorsunuz siz ve yukarıda ki bir iki kişi!! Kimi aşık olur evlenir kimi görücü usulü evlenir lakin şöyle bir gerçek var hangi türlü evlenilirse evlenilsin her insan anne ve baba olmak ister… Kimi Allahın kısmeti der bekler kimi sabırsızca davranır buda tamamen kişinin vicdanıyla alakalı bir durum. En azından bu konu sahibi arkadaş eşine üzülmeyi de biliyor bazılarınız gibi bencillik yapmıyor!
Gitsin evlendirsin kocasını o zaman. Sizin zihniyetiniz bu tarz şeyler yapıyor çünkü.

Back
X