- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Zamanla yarışıyormuş gibi hissediyorum. Her şeyi aynı anda ve çabuk yapmalıyım, bu düşünce beni yıpratıyor işte. Açıkçası ben maddi olarak beni ilerde rahatlatacak ne varsa onu yapmak istiyorum. Yoksa maymun iştahlı değilimBunların hepsini aynı anda yapamazsınız.Hem yüksek hem lisans hem iş hem evlenme planları...Ne istediğinizi bilmiyo gibisiniz.Önce ne istediğinize karar verin üstelik maddi destek olacak kimse de yokken bu kadar şey hem çok zaman alır hem hiçbirine yetemezsiniz.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Tek umudum burslar ama eskiden vermemişlerdi şimdi de vermezler diye düşünüyorumBen olsam lisansı veya yüksek lisansı seçerdim. İş de çalışacak olmasam ikisini de yapabilirdim belki. Ama üçü aynı anda fazla zorar.
Lisansa kaydımı yaptırıp dondurmalı mıyım sizce?hem lisans hem yükske hem iş, imkansız. gerek de yok. yl + iş olmalı
Lisansa kaydımı yaptırıp dondurmalı mıyım sizce?
Öğretmenim, yeniden kazandığim lisans bölümünün önü çok açık. Özelden söyleyebilirim sizezaten lisans mezunusunuz, yl de yapacaksınız. tekrar lisans okumanın manası ne?
bölümler neler?
Öğretmenim, yeniden kazandığim lisans bölümü de ögretmenlik ama önü çok açık. Özelden söyleyebilirim size
Bir yorumda da yazıldığı gibi birinden birini dondurmak daha iyi olur. Lisans ve yüksek lisans bölümlerinin ne olduğu da önemli. Eğer amacınız sonrasında düzgün bir iş bulmaksa belki birini okumanın hiç faydası olmayacak.Ben de sizin gibi düşünüyorum. Tek umudum burslar ama eskiden vermemişlerdi şimdi de vermezler diye düşünüyorum
Özelden belirttim.Merhaba,
Öncelikle okulunuzu, bölümünüzü, yüksek lisans bölümünüzü ve yeni kazandığınız bölümü de belirtin bizlere. Örneğin lisas derslerinde derslere devam zorunluluğu var mı? 22 yaşındasınız. Ve gerçekten kazandığınız bölüm hayalinizse okuyun. Düşünün ki 6 yıllık bir okul kazandınız. Evliliğinizi birazcık ertelersiniz. Siz bana daha detaylı bilgi verin. Örneğin hangi şehirde kazandınız? Yarı zamanlı çalışabilirsiniz. Hafta sonları filan. Kendi harçlığınızı çıkarırsınız.
Çok haklısınız dedim ya keşke atansam diye inanın benim okumaktan da hevesim kaçtı ama mecburum. Atamamız çok kötü, y.lisans da uzun süreç istiyor. Diyorum ya düşündükçe daralıyorumvalla yanlış anlamayın da öğretmenlik bitirip tekrar öğretmenlik okumak baya mantıksız. ne öğretmeni olursan ol önü ne kadar açık olabilir ki?? hadi açık oldu diyelim gene yıllar gerekecek. bir de iş+yüksek lisans+lisans imkansız. ben çalışıyorum ikinci öğretim bile okumaya zamanım yok. bir de bunların için evlilik süreci girerse yüksek lisans bile telef olabilir.
kpss girip atan en iyisi bu yani. gerisi baya boş duruyor
Çok haklısınız dedim ya keşke atansam diye inanın benim okumaktan da hevesim kaçtı ama mecburum. Atamamız çok kötü, y.lisans da uzun süreç istiyor. Diyorum ya düşündükçe daralıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?