• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeyin fiyatını sormak ??

Canta kopek neyse de dondurmayi neden merak etti ki. Alt tarafı dondurma. Ne kadar pahali olabilir.

Dondurma var çok güzel falan deseniz ben de sorarım ne kadar diye. Çanta yada köpeği sormazdım belki. Anladım ki çok tuhafım:KK76:

Çantayı söyledim ıyiymis dedi köpeğe iyi para dedi dondurmaya da ıyiymis dedi

Dondurma dışındakileri sorması normal kesin bende sorardım ama dondurmanın nesini merak etmiş anlamadım, acaba Bodrum Alaçatı falan aşırı yüksek fiyatlardan bahsediliyor ondan mı sordu? Ya bende de var bu durum o yüzden çok bir şey diyemiyorum, her şeyin fiyatını merak ederim, cimri değilim, ama kim neyden bahsetse merak eder sorarım, belki oda öyledir :olamaz:

sevgilim köpek aldım dese bnde fiyatını sorardım bi de ünlü dondurmacı dediği için merak edip sormuştır ordaki fiyatlar nasıl anlamında. yani soruları normal geldi ama sürekli bir şekilde muhabbet buysa canı sıkılır insanın itici bir durum olur

Peki kendisinin fiyatı neymiş:KK53:
Başlık parası istemesin senden:p
Şaka bi yana tüm hesapları çocuğa ödetip hediye istiyonnnnn muuu diye sormuşsun hediye almak sorulmaz direkt alınır verilir.
Çocuk da bakmış kendine kolye alıyorsun gezilere gidiyorsun çocuğa zırnık yok e oda çirkefleşmiştir haliyle:KK53:

Benimki de soruyor.
Paraya ihtiyacı olduğundan/olduğumuzdan ya da cimriliğinden değil.
Belli zamanlarda yokluk çekmiş,ailesi dişiyle tırnağıyla kazıyarak bu duruma ulaşmış. (Şuan durumları iyinin üzerinde)
Ordan alışkanlık haline gelmiş.
Mesela A ürününü enayi gibi gidip pahalı yerden almaz aynı ürünü daha ucuza bulur vs.
Tutumlu bir insan,bence erkek arkadaşında öyle.
Bir sorun göremedim yani.

Merhaba erkek arkadaşıma 2 tane çanta attım hangisini alsam acaba diye fikir almak istedim birini seçti o da benim ıçime daha çok siniyordu tamam onu aldım dedim fiyatını sordu söyledim, biz eve bi köpek aldık onu soyledim fotosunu attım çok tatlı dedi fiyatını sordu , tatile gidecek orda ünlü bir dondurmacı var onun hakkında konuşuyorduk 1 topu ne kadar diye sordu , ayrıca ben öğrenciyim ayda ne kadar harcıyorsun ne kadar limitin var diye 2-3 kez sordu

Kendimi kötü hissediyorum sizce normal mi bu sordukları
Bence erkek arkadaşının maddi durumu seninkine göre kötüdür yaşam tarzın gözünü korkutuyodur cimri değil diyosan

Köpek satın almak nedir ya? Umarım hevesiniz geçince o satın aldığınız köpeği sokağa atmazsınız.

Konu dışı olacak belki ama, Satın alma sahiplen! Bir cana para ödemek...

Satın almayın sahiplenin mal değil o canlar

Köpek satın almanızı kınıyorum. Pet shoplar insanlık ayıbıdır. Satın alma sahiplen diye bas bas bağırıyoruz ama sesimiz duyulmuyor anlaşılan.

Satın alma sahiplen diyorsunuz da bana sokaktan Samoyed cinsi köpek bulun sahipleneyim, herkes parayla satıyor.

Fakirlik benim de ruhuma işledi mi bilmiyorum ama bende çoğu zaman eşime sorarım aldığı şeyin fiyatını.Çünki bütçeyi denkleştiren genelde benim,eşim fiyat bile sormadan alışveriş yapardı önceden.
Anca anca öncelik sırasına koyup alışveriş yapmaya başladı,e malum çocuklarımız var,saldım çayıra diyemem bu konuda...Annen için kasdettğini anladım,çilekeş annelerimiz nelerle çekip çevirdi evi barkı,kolay mı:KK51:

Kendi alacagin seyin fiyatini bilmek onemli ben de bi sure bakmadan aliyordum. :KK70: Serce parmak kadar kagit tutucu almak istedi esim, fiyati yazmiyordu zaten yada gormedim ammann ne kadar olabilir ki diye almistim ve kasada o bit kadar uyduruk seye cok sacma bir odeme yapmistim. Bi kac kere boyle ammmann ne kadar olabilir ki diye topladigim seylerin hep sacma fiyatlara cikmasiyla bu "ne kadar olcak ki" olayina bir son verdim. :KK70: o geldi aklima :KK70:

Satın alma sahiplen diyorsunuz da bana sokaktan Samoyed cinsi köpek bulun sahipleneyim, herkes parayla satıyor.

Samoyed olmak zorunda mi? :KK70: Niye samoyed mesela?

Bagim bahcem var, koyun sürüm var filan deseniz ve ona uygun bir kopek arasaniz tamam ya da rehabilitasyon icin alsaniz ve ona uygun irk arasaniz yine tamam ama birlikte yasamak istediginiz bir dostsa amac samoyed olmasinin ne ozelligi var?
Tamamen goruntu, süs istegi...

Back
X