Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çantayı söyledim ıyiymis dedi köpeğe iyi para dedi dondurmaya da ıyiymis dedi
Şaka gibibir dondurmacı var onun hakkında konuşuyorduk 1 topu ne kadar diye sordu
Muhasebeci falan mı acaba![]()
Bence erkek arkadaşının maddi durumu seninkine göre kötüdür yaşam tarzın gözünü korkutuyodur cimri değil diyosanMerhaba erkek arkadaşıma 2 tane çanta attım hangisini alsam acaba diye fikir almak istedim birini seçti o da benim ıçime daha çok siniyordu tamam onu aldım dedim fiyatını sordu söyledim, biz eve bi köpek aldık onu soyledim fotosunu attım çok tatlı dedi fiyatını sordu , tatile gidecek orda ünlü bir dondurmacı var onun hakkında konuşuyorduk 1 topu ne kadar diye sordu , ayrıca ben öğrenciyim ayda ne kadar harcıyorsun ne kadar limitin var diye 2-3 kez sordu
Kendimi kötü hissediyorum sizce normal mi bu sordukları
Ayy buna çok güldümtatile gidecek orda ünlü bir dondurmacı var onun hakkında konuşuyorduk 1 topu ne kadar diye sordu
Köpek satın almak nedir ya? Umarım hevesiniz geçince o satın aldığınız köpeği sokağa atmazsınız.
Konu dışı olacak belki ama, Satın alma sahiplen! Bir cana para ödemek...
Satın almayın sahiplenin mal değil o canlar
Köpek satın almanızı kınıyorum. Pet shoplar insanlık ayıbıdır. Satın alma sahiplen diye bas bas bağırıyoruz ama sesimiz duyulmuyor anlaşılan.
Fakirlik benim de ruhuma işledi mi bilmiyorum ama bende çoğu zaman eşime sorarım aldığı şeyin fiyatını.Çünki bütçeyi denkleştiren genelde benim,eşim fiyat bile sormadan alışveriş yapardı önceden.
Anca anca öncelik sırasına koyup alışveriş yapmaya başladı,e malum çocuklarımız var,saldım çayıra diyemem bu konuda...Annen için kasdettğini anladım,çilekeş annelerimiz nelerle çekip çevirdi evi barkı,kolay mı![]()
Satın alma sahiplen diyorsunuz da bana sokaktan Samoyed cinsi köpek bulun sahipleneyim, herkes parayla satıyor.