her şeyini gizleyen sevgili olur mu?

uglybetty89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
76
1
11
İstanbul
kızlar benim 2.5 yıllık ciddi bir ilişkim var, bugün evlenelim desem evlenir.
hatta baskı yapıyor evlenmek için.
bizim daha öncesinde güvenimizi sarsan şeyler oldu.
onun başkalarıyla yazışmalarını yakaladım... ama affettim.

ona tekrar şans verdiğimden bu yana bi hatasını görmedim.

ama bende şüphe uyandıran tavırları var.
mesela facebook hesabı olsa, beni asla eklemez, bırakın şifre falan vermeyi,
arkadaş olarak bile eklemez. bi şekilde profilini görmeye başlarsam o hesabı kapatır.
telefonunu hep kaçırır benden, hiç cebinden çıkarmaz, asla kurcalatmaz.
bilgisayarına dokundurmaz, görmeyeyim diye elinden ne geliyorsa yapar.

ben de bu durumu onunla konuştum, geçmişte yaşananlardan dolayı güvenimin kalmadığını,
böyle yaparak güvenimi daha da yok ettiğini, eğer güvenimi kazanmayı istiyorsa,
her şeyimizin birbirimize açık olması gerektiğini yoksa biteceğini söyledim.

ama oysa, ona koşulsuz güvenmem gerektiğinde ısrar ediyor ve hiçbir şekilde benimle uzlaşmıyor.

siz olsanız ne yapardınız?
şu anda ayrıyız. beni böyle yabancı gören biriyle olmak istemiyorum artık.

o kadar kötü bi duygu ki, en olur olmaz insanlar onun arkadaş listesinde,
ama ya sevgilisi?

bu arada ben 22, o 30 yaşında.

Son düzenleme:
geçmişte bi vukuatı olmasa bile yaptığı şeyler şu an hala birşeyler yaptığının göstergesi

ee o zaman nedne benle evlenmek için baskı yapıyor diye sorucaksın belki

hani aptalca bi erkek düşüncesi var ya evlencek kız muhabbetii o durum :ssz:

geçmişte bi vukuatı olmasa bile yaptığı şeyler şu an hala birşeyler yaptığının göstergesi

ee o zaman nedne benle evlenmek için baskı yapıyor diye sorucaksın belki

hani aptalca bi erkek düşüncesi var ya evlencek kız muhabbetii o durum :ssz:

ben de aynen böyle düşünüyorum.

cnım senden bu şekilde herşeyini gizliyor ve saklıyor olması hiç normal değil bence.sen aynı şeyleri yapsan o ne tepki verir acaba? bence seninle uzlaşana orta yolu bulana kadar biraz çek kendini.. ben şifreyi vermese bile sinirlenirim birde eklememek ne demek çok saçma.kusura bakma canım ama bana hiç masum bir durum gibi gelmedi :s

cnım senden bu şekilde herşeyini gizliyor ve saklıyor olması hiç normal değil bence.sen aynı şeyleri yapsan o ne tepki verir acaba? bence seninle uzlaşana orta yolu bulana kadar biraz çek kendini.. ben şifreyi vermese bile sinirlenirim birde eklememek ne demek çok saçma.kusura bakma canım ama bana hiç masum bir durum gibi gelmedi :s

:( o benim hiçbir şeyimi merak etmiyor sanırım. ne telefon, ne face... sevmiyor da sanırım. seven insan merak eder ya.
facebookuna eklememek ne demek...

Daha önce andatılmışsın ve şans vermişsin.

Onun senin güvenini kazanmak için çaba harcaması gerekirken daha fazla şüphe çekiyor.

Yaptığı hareketler pek normal değil, sanki ayrı bir dünyası daha var gibi.

İnsanın gizleyeceği bir şey yoksa telefonuda ortada olur, şiflerinide gizleme ihtiyacı duymaz.

İnsan koşulsuz güveni haketmeli, sadece istememeli.

Hakkında hayırlısı olsun bence tekrar tekrar düşün bu konuları.

Daha önce andatılmışsın ve şans vermişsin.

Onun senin güvenini kazanmak için çaba harcaması gerekirken daha fazla şüphe çekiyor.

Yaptığı hareketler pek normal değil, sanki ayrı bir dünyası daha var gibi.

İnsanın gizleyeceği bir şey yoksa telefonuda ortada olur, şiflerinide gizleme ihtiyacı duymaz.

İnsan koşulsuz güveni haketmeli, sadece istememeli.

Hakkında hayırlısı olsun bence tekrar tekrar düşün bu konuları.

çok haklısın. hiçbir hatasını görmediğim dönemde koşulsuz güvenmiştim ben ona zaten.
ama o güvenimi kaybetti, şimdi kazanmak yerine yaptıklarına bakın. bir de bana rest çekiyor.
sen bana güvenmezsen ben bitiririm diyor.
ki benim için artık zaten bitti.

kesinlikle hiç normak davranışlar değil arkadaşım. kesinlikle senden gizli yaşadiği ayrı bir hayatı var. mantık şu "ben erkeğim dilediğimle flört ederim, şu kız da temiz, namuslu, çocuklarımın anası olur bu kız ama ben bildiğim hayatı yaşamaya da devam edeyim." Seninki gene gözüne soka soka yapmıyor, benimki face de falan boy boy fotolarımı paylaşirdi, ki hala silmedi fotolarımı. telefon ortadaydı.. meğerse gizli face hesapları, kızları erkek adıyla kaydetmeler daha neler neler.. öğrenip de ayrılınca bi de üste çıkmalar "sevgiyi sadece cinsel sadakatte arama, kadınla erkek bir değildir." Bütün erkekler aynıymış, sindirip oturacakmışım. dünden beri sinirden elim ayağim titriyor. prim verme arkadaşım ne istediğini bilmeyen doyumsuz erkeklere... kararlı ol.

kesinlikle hiç normak davranışlar değil arkadaşım. kesinlikle senden gizli yaşadiği ayrı bir hayatı var. mantık şu "ben erkeğim dilediğimle flört ederim, şu kız da temiz, namuslu, çocuklarımın anası olur bu kız ama ben bildiğim hayatı yaşamaya da devam edeyim." Seninki gene gözüne soka soka yapmıyor, benimki face de falan boy boy fotolarımı paylaşirdi, ki hala silmedi fotolarımı. telefon ortadaydı.. meğerse gizli face hesapları, kızları erkek adıyla kaydetmeler daha neler neler.. öğrenip de ayrılınca bi de üste çıkmalar "sevgiyi sadece cinsel sadakatte arama, kadınla erkek bir değildir." Bütün erkekler aynıymış, sindirip oturacakmışım. dünden beri sinirden elim ayağim titriyor. prim verme arkadaşım ne istediğini bilmeyen doyumsuz erkeklere... kararlı ol.

bu insan benim için en güvenilir insandı. asla aklıma gelmezdi bir yanlış yapacağı.
ama kimseye güvenmemek gerek.
artık tövbe ettim, kimse olmayacak hayatımda.
yalnızlık ömür boyu...

kızlar benim 2.5 yıllık ciddi bir ilişkim var, bugün evlenelim desem evlenir.
hatta baskı yapıyor evlenmek için.
bizim daha öncesinde güvenimizi sarsan şeyler oldu.
onun başkalarıyla yazışmalarını yakaladım... ama affettim.

ona tekrar şans verdiğimden bu yana bi hatasını görmedim.

ama bende şüphe uyandıran tavırları var.
mesela facebook hesabı olsa, beni asla eklemez, bırakın şifre falan vermeyi,
arkadaş olarak bile eklemez. bi şekilde profilini görmeye başlarsam o hesabı kapatır.
telefonunu hep kaçırır benden, hiç cebinden çıkarmaz, asla kurcalatmaz.
bilgisayarına dokundurmaz, görmeyeyim diye elinden ne geliyorsa yapar.

ben de bu durumu onunla konuştum, geçmişte yaşananlardan dolayı güvenimin kalmadığını,
böyle yaparak güvenimi daha da yok ettiğini, eğer güvenimi kazanmayı istiyorsa,
her şeyimizin birbirimize açık olması gerektiğini yoksa biteceğini söyledim.

ama oysa, ona koşulsuz güvenmem gerektiğinde ısrar ediyor ve hiçbir şekilde benimle uzlaşmıyor.

siz olsanız ne yapardınız?
şu anda ayrıyız. beni böyle yabancı gören biriyle olmak istemiyorum artık.

o kadar kötü bi duygu ki, en olur olmaz insanlar onun arkadaş listesinde,
ama ya sevgilisi?

bu arada ben 22, o 30 yaşında.

feyste fake bir hesap aç bakalım çekici bir kız resmi koy msj at bişeyler yaz ne yapıyor ben bikere öyle yakalamıştım ve anında tekmeyi bastım pisliğe

feyste fake bir hesap aç bakalım çekici bir kız resmi koy msj at bişeyler yaz ne yapıyor ben bikere öyle yakalamıştım ve anında tekmeyi bastım pisliğe

en sonki face hesabının profilini görebiliyorum diye sildi. şu anda bildiğim bi hesabı yok.
varsa da gizli vardır, ya da başka adla almıştır. ki yapmadığı şey değil.

Böylelerini yalnızlığa mahkum edeceksin :ssz: "çok kadın hiç kadındır beyleeeer..."

bu daha önce face girip bir arkadaşının bişeyini beğenmeye vakit bulabilen ama sana msj atmayan erkek arkadaşın mı?hani şu uzak bir şehirde doğu görevinde olan?

en sonki face hesabının profilini görebiliyorum diye sildi. şu anda bildiğim bi hesabı yok.
varsa da gizli vardır, ya da başka adla almıştır. ki yapmadığı şey değil.

bence kesinlikle bitir bende böyle bi ilişki yaşamıştım telefonlarımı açmıordu kendi feysinde eski kız arkadaşı ekliydi falan saçmalıklar silsilesi içinde boğulma ne bu ya gizlemek ne demek bir haltlar karıştırıyor demekki

bence kesinlikle bitir bende böyle bi ilişki yaşamıştım telefonlarımı açmıordu kendi feysinde eski kız arkadaşı ekliydi falan saçmalıklar silsilesi içinde boğulma ne bu ya gizlemek ne demek bir haltlar karıştırıyor demekki

bitirdim canım bitirdim. ne bu böyle ya...
seviyoruz diye de tepemize çıkacak değil ya.

ta kendisi canım.....

anladım cnm emin olmak istedim yorum yapmak için..
sen bununla daha çok sorun yaşarsın o zaman cnm..
herkesin özeli vardır..eşler arasında dahi eş diye herşeyini görcek bilcek dye bişey yoktur..
ama bu çok özeldir..ne biliyim ağda yaparken kocam beni görmek zorunda değil mesela..bu gizli olur.ama bilir.
ama senin erkek arkadaşının yaptığı kbakma adilik..
resmen 'evet ben bi haltlar yiyorum sende biliyosun ama gözünle görme sorun yaratma' olayı..
yoksa ikinizde farkındasınız aslında..
senin işin zor bu adamla:ssz:

Back
X