her şeyini gizleyen sevgili olur mu?

hayır bir de, telefonuna falan bakmak istiyorum diye ben suçlu oluyorum.
neymiş ona güvenmiyormuşum... sen bana güven veriyor musun ki sana güveneyim...
ayrıldım canım zaten.
ama için rahat artık.
keyfi bilir.

Ayrılmakla doğru bir karar vermişsin canım en azından sende daha fazla yara açmadan son vermişsin bu tür şeylere göz yumdukça daha fazlası geliyor mutlaka çünkü

Ayrılmışsın dogru karar... :46: Amma velakin geri dönmek isterse bu pürüzleri düzeltmesini ve herseyi acık acık söylemesini istedigini söylersin :34:

bu adamın bu pürüzlerini düzeltmek senin zamanını alır
zaman bir yana sinir sistemin maf olur
zaten güvenmiyorsun bir daha güveni çok zor tazelersin beraberde olsan
acabalar kafanda birer birer birikip seni huzursuz eder
en güzelini yapmışsın ayrılmakla
kapında sürünsede affetme
:ssz:

güven olmayan ilişkide ayrılık bencede yerinde olmuş.evlilikte sürekli herşeyi saklayan yalan söyleyen eş daha çok sorun yaratır.

Kesinlikle bir vukuatı var, üzgünüm. Evlenilecek biri değil gibi gözüküyor. Seninle evlenmek istiyor, ama kendi sınırlarını çiziyor. Peki senin sınırların var mı? Eminim senin telefonun ortalıklarda geziyordur. Facebook şifren de ondadır Allah bilir. Facebook profilinde de ikinizin resmi vardır muhakkak.

Daha önceden de vukuatını yakaladıysan, kendince önlem almaya çalışıyor o zaman. Bence sal evrene gitsin. Evlenirsen aldatılırsın gibime geliyor, çünkü değişmiyorlar inan. Ben de evliyim ve aldatılmış biri olarak söylüyorum. Evlenince düzelir diye bekleme, 7 sinde neyseler 70 inde de aynılar. Bir kere yapan bir daha yapıyor.

Kesinlikle bir vukuatı var, üzgünüm. Evlenilecek biri değil gibi gözüküyor. Seninle evlenmek istiyor, ama kendi sınırlarını çiziyor. Peki senin sınırların var mı? Eminim senin telefonun ortalıklarda geziyordur. Facebook şifren de ondadır Allah bilir. Facebook profilinde de ikinizin resmi vardır muhakkak.

Daha önceden de vukuatını yakaladıysan, kendince önlem almaya çalışıyor o zaman. Bence sal evrene gitsin. Evlenirsen aldatılırsın gibime geliyor, çünkü değişmiyorlar inan. Ben de evliyim ve aldatılmış biri olarak söylüyorum. Evlenince düzelir diye bekleme, 7 sinde neyseler 70 inde de aynılar. Bir kere yapan bir daha yapıyor.

haklısın canım, değişir diye ummak hata.. ki zaten SEVSE YAPMAZDI..
şu an bile hala direniyor ya..
nasıl bir şey bu ben anlamadım.

dediğin gibi, en iyisi unutmak.

Back
X