- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
amin ecmainAllah nelere kadir..mutlu olun inş ömür boyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin ecmainAllah nelere kadir..mutlu olun inş ömür boyu
Benimde sansim ikincide doner hep.. ilk adimlarim hep hayal kirikligiyla sonuclanir.. ama birakmam mucadele ederim yorulsam bile amacima ulasirim.. inanirmisin sirf diplomami alamadim diye iki sene boyunca ruyalarima girerdi bu sinavlar.. simdi bitti o ruyalar.. ama is yok .. ahhhh verdigim emekler diyorum..Canım bu paragrafta kendimi buldum üni için çalıştım ikincide kazandım KPSS için çalıştım ikincide girdim hayatımın zor olacağını biliyordum ama yorulmadım yılmadım sadece tek bi olay dunyamı alt üst etti o da tamamen duygusal
Valla 3 senedir maddi ve manevi anlamda sıkıntılar yaşıyorum nezaman geçecek diye beklemedeyim;(Mrb arkadaşlar,bu söze gerçek hayatta tanıklık eden var mı şöyle şöyle olmuştuda sonra şunları yaşadım diyebileceğiniz olaylar var mı?umut olması açısından soruyorum
Ne güzel şuan ben de kül aşamasındayım darısı tüm güle dönmeyi bekleyenlere“Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle. Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla.” Mevlana
Eşimi tanımadan önce hep bu sözü okurdum. Ve eşimle tanışınca küllerimden güle döndüm.![]()
Demekki rahatlıklarda üstüste gelecek sabretmek lazımValla 3 senedir maddi ve manevi anlamda sıkıntılar yaşıyorum nezaman geçecek diye beklemedeyim;(
Sıkıntınızı merak ettim özel değilse...bi isteğim için iki ay dua ettim ama nasıl..işe gidip gelip başlıyordum ..namaz,tefriciye,101 Fatiha,esmalar aklınıza ne gelirse ,duanın bütün kabul olduğu anlarda sürekli dua ettim işte de olsam Aklım hep o bitek istek için duadaydı..tam iki ay gece gündüz sürdü sonra kabul olmadı demekki hayırsızmıştabiki var.. çok sıkıntılı günler yaşadım, her günüm ağlayarak geçiyordu, eridim bittim üzüntüden.. hiç bir mutluluk yüzümü güldürmüyordu bahsettiğim sıkıntım yüzünden.. ama sonunda rabbim dualarımı kabul etti hemde imkansız olan bir şeyi mümkün hale dönüştürdü rabbim.. nekadar şükretsem az... dua kaderi blie değiştirirmiş.. bol bol dua edin rabbinize sığının..
ondan dileyin isteyin.. asla vazgeçmeyin duanızda ısrarcı olun.. ve asla olsun diye dua etmeyin, hayırlısı ile olsun deyin...
Ay inşallah benimde bi bebegim olur ya.bi kurtaj bi dış gebelik.karnimda 3delik.hala aciyo.rabbim banada nasip eyle.amin